Overnatning på Læsø

Vi har fundet
  • Vis på kort
  • Vis på liste

Lige ved færgelejet ligger Carlsens Hotel med dejlig udsigt over Vesterø havn, hyggelig lokal stemning. Krostue og restauration der holder åbent hver dag.

Hotel
Vesterø

Flot ny restaureret hotel beliggende midt på øen. Gå afstand til Byrum by. Tæt på bus holdeplads og cykelsti. 18 lyse og hyggelige værelser/lejligheder heraf 10 med mulighed for ekstra opredning. Alle lejligheder er med lille køkken, men hotellet har også egen hyggelig restaurant.   

Hotel
Byrum

Havnebakken A/S ligger mindre end 50 meter fra Kattegat med øens flotteste udsigt over hav, havn og strand. Få minutters gang fra færgen og til den fineste badestrand. Hotellet har egen hyggelig restaurant ligeledes med flot udsigt. Alle værelser er med eget bad og toilet.

Hotel
Vesterø

Idyllisk gammel Læsøgård, Ideelt beliggende midt på øen, i dejlig natur, og skøn stor have med masser af rekreative miljøer. Vi tilbyder miniferier med velsmagende mad oplevelser fra Læsø´s spisekammer.

Hotel
Byrum

Strandgaarden Badehotel ligger smukt ud til klitten ved Vesterø's flotteste badestrand. Her kan du slappe af i rolig og storslået natur. Flotte værelser i alle kategorier fra de helt moderne til de hyggelige gamle romantiske fra dengang hotellet blev bygget.

Hotel
vesterø

Bed & Breakfast i en klasse for sig. Dobbeltværelser med eget bad/toilet, lejligheder til 2, 4 eller 6 personer. Hjemmelavet morgenmad i orangeriet, serveret med smil. Fred og ro i grønne omgivelser.

B&B
Byrum

Tæt på det hele og plads til alle. 28 familieværelser heraf 14 med eget bad/toilet og adgang til fælles gæstekøkken. 100 m til øens bedste badestrand, 50 m til cykeludlejer og tæt på spisesteder. Mulighed for morgenbuffet & smør selv madpakke også åben for øvrige gæster.

Feriecenter
Vesterø

Det ideelle familieferiested, høj standard, lækkert svømmebad, vand 31,småbørnsbassin, serviceminded personale, din sikkerhed for en god oplevelse.

Feriecenter
Byrum

Ferielejligheder med god plads, midt på øen i udkanten af Byrum, det ideelle udgangspunkt for udflugter, alle udsmykket med vor skønne ø’s egen kunstner Anne Julie’s billeder og malerier.

Ferielejlighed
Byrum

Annekset Læsø tilbyder et billigt ophold på selvkost. Huset er velegnet til familier, firmaudflugter og enkelt personer. Opholdet kan bestilles på dagsbasis. Der er fri adgang til veludstyret køkken, dejlig aflukket gårdhave med bord- og bænkesæt samt grill og fælles TV stue.

Ferielejlighed
Vesterø

Luksuriøst indrettede ferielejligheder, centralt beliggende midt på øen i rolige og fredfyldte omgivelser.

Ferielejlighed
Byrum

Eksklusive ferielejligheder på Læsø´s bedste klitgrund. Her kan du nyde havudsigten, eller boltre dig i bølgerne dagen lang. Tættere på vandet kommer du ikke.

Ferielejlighed
Vesterø

Her sætter vi ro og fred, rar atmosfære og venlig betjening i højsæde. Pladsen ligger tæt ved børnevenlig strand. Her er plads til både små og store familie telte, campingvogne og autocampere. Vi har alle typer hytter, både fra overnatnings hytte til den helt store luksus hytte, denne type har vi åbent hele året. Vi gør vores for at vores gæster får en god oplevelse.

Campingplads
Vesterø

Læsø Camping, Øst ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Østerby, omgivet af træer, der giver læ for vinden og let skygge for solen. Pladsen ligger i gåafstand til den idylliske fiskerihavn og den flotte marina vest for havnen. Skøn hvid badestrand, lækre spisesteder, butikker og flot natur. 

Campingplads
Østerby

Team Læsø Feriehusudlejning blev til d. 18/3-2000. Vi startede helt fra bunden med kun 8 huse. I dag har vi 130 dejlige feriehuse for enhver smag og i forskellige prisklasser alt efter hvilke faciliteter husene indeholder. Vi er Læsø's eneste lokale bureau og udlejer kun feriehuse på Læsø, derfor har vi også et stort lokalkendskab og står klar med service og hjælp for at sikre vores gæster et rigtig godt ophold. Så hjertelig velkommen til Team Læsø Feriehusudlejning.

Sommerhus
på Læsø