Golfophold på Solskinsøen Læsø.

Find bare golfkøllerne frem, læg dem bag i bilen og tril i ro og mag mod Læsøfærgen. Læsø Seaside Golfklub er placeret få kilometer fra Østerby Havn i skønne omgivelser med havblik fra klubhuset og med hullerne placeret med en storslået udsigt ud over Kattegat og øens skønne badestrande og samtidig i et skønt naturområde med åbne vidder, indlandsklitter og læ fra store træer. En særlig oplevelse af Læsø og golf i en skøn forening. Golfklubben har en komplet 18-hullers golfbane med et par på 74, samt en 6 hullers par-3-bane og golfklubben har tilknyttet golftræner Colin Smith. Derudover finder I Driving range og golfshop. 

Dit golfophold til Danmarks bedste udsigt tilbydes alle ugens dage, enten som ophold med hyggelig overnatning hos flere af øens overnatningssteder med 2 eller flere dages tilhørende golfspil, eller som en endagstur for 2 personer med personbil med ud og hjemrejse samme dag.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Nyd en dejlig dag på Læsø Seaside golfbane. Den 18 hullers bane ligger smukt ud til Kattegat i østre ende af Læsø og indbyder til hyggeligt golfspil med hulplaceringer i kuperet terræn både ud til flot havudsigt, i åbne vidder hvor vind og vejr kan ændre slagets gang og i læ af store træer. Banen er i en meget høj kvalitet og der er god plads omkring.

Turen starter med færgeafgang fra Frederikshavn 7.50 (søndage 9.30 undtagen søndag den 24. marts) retur samme dag med færgen kl. 18.40.
Pakken er inkl. 2 endags greenfee vouchere og endags færgebillet op til max 7 personer i personbil (under 1,90m i højden max. 6 m lang) 

Endags Golftur kan bookes fra 1. marts og alle dage frem til 30. november 2024. 
Turen skal bookes senest 2 dage før afrejse. 

BEMÆRK:  Din færgebillet og greenfee vouchere bliver sendt i en separat mail efter du har modtaget din ordrebekræftelse.

Husk, at booke tid på Golfbox!

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pris / 2 Personer
DKK: 1.099,00
Find næste ledige
fra 1. marts
Danzigmand B&B
Nyd 2 dages golfspil på Læsø Seaside Golfbane. Værtsparret Diana og Willem byder indenfor i pænt nyistandsat dobbeltværelse i Østerby med eget bad & toilet, lille spiseplads, egen terrasse og dejlig morgenmad hos Danzigmand B&B. En lille hyggelig perle i naturskønt og roligt område tæt ved stranden Danzigmann og ca. 7 km til Golfbanen, som ligger nær Østerby havn. I Østerby finder I gode indkøbs muligheder, fiskehandler og i finder flere populære spisesteder både her og andre steder rundt omkring på øen, se info om åbningstider.

Kun 700m til busstoppested (Gratis bus) og tæt på cykel og biludlejning. 

Med I opholdet får I hver 2 runder golf på Læsø Seaside Golfbane. Banen er meget velholdt og ligger i let kuperet terræn både med smuk havudsigt helt ud til Kattegat og samtidig kan der spilles i læ af store træer i enestående skov og naturområde. Husk, at booke tid på Golfbox.

Opholdet kan bookes alle dage fra 1. april til 31. oktober. Hund må ikke medbringes i dette ophold.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.075,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. marts
Guesthouse Læsø
Nyd et skønt 3 nætters golfophold på Læsø i de flotte omgivelser hos Guesthouse Læsø, centralt placeret i Vesterø, tæt på Vesterø Havn og en af Læsø´s bedste badestrande. Gåafstand til indkøb og gode spisesteder.

Guesthouse Læsø tilbyder overnatning i lyse, nyrenoverede dobbeltværelser med opredte senge og med eget bad & toilet, fleksibel ind- og udtjekning med nøglekode, flot indrettet aflukket gårdhave med grillområde og udebrusere (ikke tilgængelig i vintemånederne), samt overdækket terrasse med terrassevarmere, hvis vejret kræver det. Der er adgang til stort fælleskøkken og Trust bar med adgang til kølige drikkevarer og snacks.

Golfopholdet er gældende for 2 personer og indeholder 3 nætter i dobbeltværelse med 2 opredte senge lille bord og 2 stole. Velkomst gave på værelset. "Gør det selv morgenmad", som kan tilberedes i fælleskøkkenet og greenfee til 2 runder golf på Læsø Seaside Golfbane. 

Golfbanen er fordelt med 18 huller i let kuperet terræn tilpasset det naturskønne område tæt ved Østerby Havn med storslået udsigt udover Kattegat og med både åbne vidder og læ fra store træer, der gør golfspillet på banen meget varieret.

Husk, at booke tid på Golfbox.

Opholdet kan bookes alle dage i perioden fra 1. marts til 30. juni og igen fra 1. august til 31. oktober, og senest 3 dage før ankomst. Bemærk forhøjet pris i højsæson juni og august. Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
4.950,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 1. marts
Hotel Nygaard v/ Jonasson ApS
Nyd et skønt 2 nætters golfophold på Læsø, alene jer to eller sammen med gode venner. Med en Golfpakke fra det charmerende Hotel Nygaard, som ligger i smukke omgivelser lige midt på Læsø, er I hurtig klar til det helt store golfspil på Læsø´s smukke 18 hullers Seaside Golfbane. Golfbanen er beliggende kun ca. 15 min. kørsel fra Hotel Nygaard.

Med i pakken får I 4 greenfee vouchere (Husk at booke tid på golfbox) Ved tjek ind bliver i indlogeret i pænt lyst dobbeltværelse med bad & toilet og lille the køkken. Opholdet er inkl. morgenmad og med mulighed for at smøre en Lunchbox til at medbringe på golfbanen. Begge dage serveres dagens 2 - retters tavlemenu. Menuen skifter dagligt efter sæsonens råvarer og der dækkes op til jer i hotellets hyggelige restaurant.
 
Opholdet kan bookes med: 

ANKOMST ONSDAG OG FREDAG I UGE 14 TIL OG MED UGE 19. 

ANKOMST MANDAG, ONSDAG OG FREDAG FRA UGE 20 TIL OG MED UGE 27 OG IGEN FRA UGE 33 TIL OG MED UGE 38. 

ANKOMST ONSDAG OG FREDAG FRA UGE 39 TIL OG MED UGE 44. 

NB: Hotellet har stemningsfyldt brostensbelagt indkørsel og indgangspartil til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede. Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.990,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 3. april