Golfophold på Læsø

Læsø og golf i en skøn forening. Oplev dejlige Læsø, den smukke natur og et lystigt spil golf med gode venner på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger med en storslået udsigt ud over Kattegat og samtidig i et skønt naturområde med både åbne vidder og læ fra store træer.

 

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Lyngfeldts Hotel

Skønt golfophold på Lyngfeldts Hotel i Østerby. Hotellet er beliggende med en flot udsigt til hyggelig fiskeri & lystbådehavn og en fabelagtig udsigt udover Kattegat. Desuden har I mulighed for at opleve hotellets kunstudstilling af kunstner Annette Nedergaard´s smukke og farverige værker, der både kan ses og købes fra Hotellets eget galleri. I indlogeres 2 nætter i dejligt dobbeltværelse. Alle hotellets værelser er indrettet i smuk sydfransk stil og med helt deres eget særpræg. Og som på de bedste bade hoteller findes der pæne bade og toilet forhold på gangen.
Oplev stemning og udsigt fra den hyggelige restaurant. Her serveres begge dage en herlig brunch morgenbuffet og til aften kan I nyde en veltillavet aftenmenu incl. fadøl, vand og vin. Før aftenmenuen får i serveret en before dinner drink i galleriet.
Læsø Seaside Golfbane er ligeledes beliggende helt ud til Kattegat kun ca. 5 min. kørsel fra hotellet og der følger 4 greenfee vouchere med i pakkken. Husk, at booke tid på golfbox. Pakken indeholder desuden færgebillet t/r for 2 personer + en personbil under 1,90m i højden t/r.

Golfpakken kan bookes alle dage fra 1. april til 27. oktober, dog ikke i højsæsonen fra 22. juni til 14. august. Der tages forbehold for udsolgte færgeafgange.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer. 

HUSK, at indsætte den ønskede dato under ankomst og afrejse og tryk søg.
Tjek korrekt dato før godkendelse af bestilling.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
4.899,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. april
Lyngfeldts Hotel
Golf tillægspakken fra Lyngfeldts Hotel er for 1 person. Du skal bo i pænt værelse enten på Lyngfeldts Hotel eller på nabo hotellet Østerby Hotel. Østerby Hotel ligger kun få meter fra Lyngfeldts Hotel og værelserne på både Lyngfeldts og Østerby Hotel er lyst og hyggeligt indrettet og har adgang til pæne toilet og badefaciliteter på gangen. Begge dage serveres lækker morgenmad, 1 before dinner drink i det lille spændende galleri og veltillavet 2-retters aftenmenu inkl. fadøl, vand og vin i Lyngfeldts Hotel hyggellige restaurant. I højsæsonen serveres i stedet for 2-retters menu en lækker og meget populær aftenbuffet, og du kan nyde det hele indendørs  eller hvis vejeret tillader det på den store terrasse, begge er med en imponerende havudsigt ud over hav og havn. 

Tillægspakken kan bookes alene eller sammen med øvrige pakker fra Lyngfeldts Hotel. Bemærk pakken er UDEN færgebillet, og medmindre du rejser medfærgen sammen med andre i bil, skal du selv bokke din færgebillet.  

Opholdet kan bookes fra 1. april til 27. okt. dog ikke i højsæsonen fra 23. juni til 14. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 1 person. 

HUSK, at indsætte den ønskede dato under ankomst og afrejse og tryk søg.
Tjek korrekt dato før godkendelse af bestilling.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 1 person
2.699,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. april
Østergård B&B

Læsø Seaside Golfbane er udfordrende og spændende - atmosfæren er hyggelig og afslappet. Der er som regel god plads og intet pres, så også nybegyndere kan føle sig komfortable. I skal bo omgivet af grønt i en af Østergårds 2 personers lejligheder med masser af komfort. Det hyggelige værtspar tager selv imod og serverer begge dage en lækker og frisklavet morgenmad i det flotte orangeri eller i den hyggelige fællesstue. Pakken inkluderer desuden 4 greenfee vouchere til den smukke og let kuperede Læsø Seaside Golfbane og færgebillet t/r for 2 personer + personbil under 1,90m i højden.
Hund er ikke tilladt. Pakken kan udvides med en ekstra nat for kr. 700,- efter aftale med Østergård B&B på 98 49 11 72. 

Opholdet kan bookes fra 12. april til 15. oktober dog ikke i højsæsonen perioden 22. juni til 14. august. Der tages forbehold for udsolgte færge afgange.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.

HUSK, at indsætte den ønskede dato under ankomst og afrejse og tryk søg.
Tjek korrekt dato før godkendelse af bestilling.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.499,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 12. april