Golfophold på Læsø

Læsø og golf i en skøn forening. Oplev Læsø, den smukke natur og et lystigt spil golf med gode venner på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger med en storslået udsigt ud over Kattegat og samtidig i et skønt naturområde med både åbne vidder og læ fra store træer. Golfophold til Læsø tilbydes alle ugens dage, både som et 2 nætters ophold med hyggelig overnatning på Læsø og 2 dages golfspil, eller som en endagstur for 2 personer med ud og hjemrejse samme dag. 

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder, og klik søg, herefter kan du vælge imellem forskellige golfophold på Læsø, eller du kan finde næste ledige ophold.

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Havnebakken A/S, Vesterø

Nyd en dejlig golf ferie på skønne Læsø med hele 2 dages golf. I skal overnatte 2 nætter i flot renoveret værelse på Hotel Havnebakken beliggende ud til Vesterø Havn og tæt på dejlig badestrand. På ankomstdagen serverer hotellet en lækker 2-retters aftenmenu i udsigts restauranten. Med i pakken får I 4 greenfee vouchere til den skønt beliggende Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger i letkuperet terræn med både læ fra store træer og med smuk udsigt udover Kattegat.  (Husk, at booke tid på Golfbox). Husdyr er ikke tilladt i dette ophold.

Opholdet kan bookes på søndage, mandage, tirsdage, onsdage og torsdage frem til 10. november, dog ikke i højsæson fra 20. juni til 23. august 2020.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.850,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 4. marts
Hotel Nygaard, Havnebakken A/S, Byrum

Med en Golfpakke fra det hyggelige Hotel Nygaard lige midt på Læsø, er I hurtig klar til det helt store golfspil på Læsø´s smukke Seaside Golfbane. Golfbanen er beliggende helt ud til Kattegat i let kuperet terræn og med 18 huller udlagt i enestående natur både med udsigt over hav, strand og i læ af store træer og kun ca. 15 min. kørsel fra Hotel Nygaard. Hotellet består af værelsesfløj med 18 flotte dobbeltværelser m/ lille te køkken, eget bad & toilet. I Hovedhuset over brostensbelagt gårdparti, finder I reception, restaurant, stor pejsestue og gildesal. I bliver indlogeret 2 nætter i dejlig hotel lejlighed med thekøkken og bad & toilet. På ankomstdagen får I serveret en 2-retters velkomstmenu i den hyggelige restaurant. Med i pakken får I 4 greenfee vouchere (Husk at booke tid på golfbox) 

NB: Hotellet har hyggelig brostensbelagt indkørsel og indgangspartil til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede.

Opholdet kan bookes alle dage fra 1. marts til 10. november, dog ikke i højsæson fra 20. juni til 14. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.650,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 27. marts


Nyd en dejlig dag på Læsø Seaside golfbane. Turen starter med færgeafgang fra Frederikshavn 7.50 retur samme dag med færgen kl. 18.40 (dog kl. 19.00 den 13. april samt 10. og 24. maj samt 1. juni.) Pakken er inkl. endags færgebillet fra 2 op til max 7 personer i personbil (under 1,90m i højden max. 6 m lang) og 2 endags greenfee vouchere.

Læsø Seaside Golfbane ligger i naturskønt let kuperet område med nogle af banens 18 huller udlagt med udsigt ud over Kattegat og andre i skov. Golfklubben kan desuden tilbyde en 5 hullers par 3 bane (pitch & put), drivingrange og puttinggreen.   

Husk at booke tid på Golfbox.

Endags Golftur kan bookes fra 1. april og alle dage frem til 31. oktober, dog ikke i højsæson fra 20. juni til 14. august.

Turen skal bookes senest 2 dage før afrejse. Der tages forbehold for udsolgte færgeafgange.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pris / 2 Personer
DKK: 999,00
Find næste ledige
fra 1. april
Lærkely Hotel & restaurant

Er I til det facinerende Golfspil, vil denne Golfpakke fra det idylliske Hotel Lærkely på Læsø helt sikkert være noget for jer. Hotel Lærkely er beliggende nær frakørslen til Læsø Seaside Golfbane ca. 3 km, her kan I 2 dage nyde det herlige Golfspil på en af Danmarks Bedste Seaside Golfbaner.
Hotellet tilbyder 2 nætter i dejligt dobbeltværelse med eget bad & toilet og restauranten serverer 3 - retters dejlig aftenbuffet både fredag og lørdag. Begge morgener serveres en frisk og solid morgenbuffet, så I er klar til Golfbanen.

Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Opholdet kan bookes på fredage i perioden 1. maj til 30. september dog ikke i perioden 21. juni til 14. august.


Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold
4.350,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. maj