Campingplads: Vesterø.

Læsø Camping, Vest

Hyggelig familie camping

Læsø Camping, Vest er beliggende midt i et dejligt grønt område i nærheden af Vesterø by. Der er gåafstand til havnen, Læsøs bedste og mest børnevenlige strand eller til en tur ud i Læsø's smukke natur. Læsø Camping i Vesterø er et godt udgangspunkt for en dejlig ferieoplevelse for hele familien, uanset om I vil bo i telt, campingvogn, autocamper - eller i en af de 26 hytter på pladsen, heraf er 18 i luksus klasse med plads til h.h.v. 4, 5 og 6 personer. 

BESTIL I GOD TID OG VÆR SIKKER PÅ EN GOD PLADS.

  • Wi-fi
  • Hund tilladt
  • Handicapvenligt
Åben: 15. april - 22. oktober
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Store pladser med strøm samt indhegnet af levende hegn, til egne telte og campingvogne. Skriv venligst i besked til os, om det er en plads til telt eller en plads til campingvogn I vil booke.

Kun 1 ledig
Pris / Plads / nat
DKK: 75,00
Book overnatning
1 nat fra 6. december

Luksushytte til 6 personer, m/bad og toilet og TV, dyner, puder, service, køleskab, keramiskekogeplader, opvaskemaskine og bageovn, samt terasse m/ havemøbler. Husdyr er ikke tilladt. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. strøm og slutrengøring. Denne Hytte er opført med støtte fra den europæiske union for Regionaludvikling

Last minute 0 % Rabat, Pris (Rum / perioden) DKK: 1.520,00
Kun 1 ledig
Pris / Rum / perioden
DKK: 1.520,00
Find næste ledige
2 nætter fra 31. marts

Lille hytte til 4 personer m/service, dyner, puder, køleskab og kogeplade og havemøbler. Perfekt til enkeltnats overnatning. Bemærk ingen vand indlagt. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. slutrengøring. Hund tilladt, tilkøb hund i hytte.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 350,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. april

Hytte til 5 personer m/ hems, dyner, puder, service, køleskab og kogeplade, terasse m/havemøbler. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. strøm og slutrengøring. Hund tilladt, tilkøb hund i hytte.

Pris / Rum / nat
DKK: 495,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. april

Luksushytte til 5 personer, m/ bad og toilet, dyner og puder TV,service, køleskab og kogeplader, lille ovn, samt terasse m/ havemøbler. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. strøm og slutrengøring. Hund tilladt, tilkøb hund i hytte.

Last minute 0 % Rabat, Pris (Rum / perioden) DKK: 1.210,00
Pris / Rum / perioden
DKK: 1.210,00
Find næste ledige
2 nætter fra 1. april

Luksushytte til 6 personer, m/bad og toilet og TV,dyner, puder, service, køleskab, keramiskekogeplader og bageovn, samt terasse m/ havemøbler. Husdyr er ikke tilladt. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. strøm og slutrengøring.

Last minute 0 % Rabat, Pris (Rum / perioden) DKK: 1.430,00
Pris / Rum / perioden
DKK: 1.430,00
Find næste ledige
2 nætter fra 1. april

Hyggelig husvogn til 6 personer m/toilet, service, dyner, puder og havemøbler. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. strøm og slutrengøring. Hund tilladt, tilkøb hund i hytte.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 495,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. april

Luksushytte til 6 personer, m/bad og toilet og TV, dyner, puder, service, køleskab, keramiskekogeplader og bageovn, samt terasse m/ havemøbler. Husdyr er ikke tilladt. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. strøm og slutrengøring.

Last minute 0 % Rabat, Pris (Rum / perioden) DKK: 1.580,00
Pris / Rum / perioden
DKK: 1.580,00
Find næste ledige
2 nætter fra 1. april

Luksushytte til 4 personer, dobbeltværelse, køjerum, eget bad og toilet, tv,dyner, puder, service, køleskab, keramiskekogeplader, bageovn, samt terrasse m/ havemøbler. Husdyr er ikke tilladt. Bemærk pris er incl. 4 personer, excl. strøm og slutrengøring.

Last minute 0 % Rabat, Pris (Rum / perioden) DKK: 1.520,00
Pris / Rum / perioden
DKK: 1.520,00
Find næste ledige
2 nætter fra 1. april

Stor campingvogn med fortelt Adria 743 ut. med Db. seng og køjer dyner og puder. Alt i service, møbler i fortelt.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 530,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. maj
Læsø Camping, Vesterø

Tag vennerne med til Læsø eller nyd en miniferie jer 2 alene. I skal bo 2 nætter i moderne luksus hytte med god plads til 4 personer i Vesterø hos Læsø Camping. Hytten er indrettet med 2 seperate soverum, bad / toilet og med køkken og stue i et. Campingpladsen ligger i gåafstand til flot badestrand og til den hyggelige havneby Vesterø, hvor i finder flere lækre spisesteder, butikker og ikke mindst Læsø Kur. Tilbuddet er inkl. 2 entré billetter til de healende og varme saltbade i Læsø Kur. Desuden får I en fiskekurv m/ lidt lækkert til frokosten fra Mortens Fiskehandel (nok til 2 personer). Og der er muligt at tilkøbe ekstra af begge dele ved ankomst.

Husdyr er ikke tilladt i dette ophold.

Linnedpakke kan lejes kr. 125,- pr. sæt eller selv medbringes, ligesom der er mulighed for tilkøb af slutrengøring til kr. 425,-. Strøm afregnes ved afrejse. 

På Læsø er der gratis buskørsel og bussen kører jævnligt langs hovedvejen fra Vesterø Havn mod Østerby Havn ca. 20 km i modssatte ende af øen, og der er mulighed for både cykelleje og billeje fra Vesterø Havn, hvor færgen ankommer, så I kan nemt komme rundt og se jer omkring på Læsø også selv om I ikke har egen bil med.
Campingpladsen i Vesterø finder I tæt på hovevejen, og det er bare at bede chaufføren stoppe ved nærmeste stoppested, så er der kun få minutters gang til Campingpladsen. 

Tilbuddet er gældende hele Black Friday weekenden og kan bookes i perioden fra 1. maj til 21. juni. Bestilte ordre kan flyttes til anden dato i booking perioden. Ved evt. afbestilling af ordre gælder overnatningsstedets alm. afbestillingsbetingelser.

Anvist pris er for hele pakken, beregnet for 2 el. op til 4 personer. 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
1.645,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. maj