Book overnatning på solskinsøen Læsø! Altid billigst hos Læsø Pakkerejser

Vi har fundet
  • Vis på kort
  • Vis på liste

Carlsens Hotel  nu igen åben for værelses udlejning i 2020.

Lige ved færgelejet ligger Carlsens Hotel med dejlig udsigt over Vesterø havn, hyggelig lokal stemning. Krostue og restaurant.

Værelser med bad og toilet på gangen.

Hotel
Vesterø
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Hotel Havnebakken finder du nemt ved ankomst til Læsø. Hotellet lyser op på Havnebakken i flot Læsø stil, hvidt med rødt tegltag, kun ca. 50 meter fra færgeankomst  og Kattegat og har dermed en af øens mange flotte udsigter udover hav, havn og strand. Kun få minutters gang til den fineste badestrand og til den lille charmerende by Vesterø. Hotellet har egen hyggelig restaurant hvorfra den flotte udsigt kan nydes tæt på. Alle værelser er med eget bad og toilet.

Hotel
Vesterø
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Flot ny restaureret hotel beliggende midt på øen. Gå afstand til Byrum by. Tæt på bus holdeplads og cykelsti. 18 lyse og hyggelige værelser/lejligheder heraf 10 med mulighed for ekstra opredning. Alle lejligheder er med lille køkken, men hotellet har også egen hyggelig restaurant.   

Hotel
Byrum
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Idyllisk gammel Læsøgård, Ideelt beliggende midt på øen, i dejlig natur, og skøn stor have med masser af rekreative miljøer. Vi tilbyder miniferier med velsmagende mad oplevelser fra Læsø´s spisekammer.

Hotel
Byrum
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Stemningsfyldt og hyggeligt badehotel i den østre ende af Kattegat øen Læsø. Lyngfeldts Hotel ligger helt ud til den hyggelige Østerby Havn med skøn badestrand, flot havudsigt og smukke solnedgange. Hotellet tilbyder romantiske og lyse værelser enkelte med eget toilet & bad men ellers med pæne fælles badefaciliteter på gangen.  

Hotel
Østerby
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Strandgaarden Badehotel ligger smukt ud til klitten ved Vesterø's flotteste badestrand. Her kan du slappe af i rolig og storslået natur. Flotte værelser i alle kategorier fra de helt moderne til de hyggelige gamle romantiske fra dengang hotellet blev bygget.

Hotel
Vesterø
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Pænt restaureret og røgfrit hotel ved Østerby Havn, nær hvid badestrand, havn og smuk natur. Hotellet er indrettet med 6 charmerende badehotels værelser. Der findes pæne toilet og badefaciliteter på gangen. Lille hyggelig restaurant med morgenmad og aften servering. Hotellet har desuden særskilt charmerende krostue med billardbord og bar udskænkning. Gratis bussen, der kører jævnligt imellem Østerby og Vesterø har holdeplads lige uden for døren og der er gåafstand til butikker og cykeludlejning. Ca.10 min. på cykel til Læsø Seaside Golfbane. 

Hotel
Østerby
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun