Book overnatning og ophold på naturskønne Læsø

Vi har fundet
  • Vis på kort
  • Vis på liste

Pænt restaureret og røgfrit hotel ved Østerby Havn, nær dejlig badestrand, lystbåde marina - og fiskerihavn og tæt på smuk natur. Hotellet er indrettet med 6 charmerende dobbeltværelser med håndvask. Der findes pæne toilet og badefaciliteter på gangen. Lille hyggelig restaurant med morgenmad og aften servering. Hotellet har desuden særskilt krostue med billardbord og bar udskænkning. Gratis bussen, der kører jævnligt imellem Østerby og Vesterø har holdeplads lige uden for døren og der er gåafstand til butikker og cykeludlejning. Ca.10 minutter på cykel til Læsø Seaside Golfbane og til Danzigmann, et af Læsøs mest fascinerende naturområder der er krydret med de smukke gamle tanghuse langs tanghusruterne på Alléen og Snebærvej.  

Hotel
Østerby Havn
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar

Lige ved færgelejet på Havnebakken ligger det smukke gamle Carlsens Hotel, med dejlig udsigt over Vesterø havn og strand og med hyggelig lokal stemning. Krostue og nyrenoveret restaurant.

Værelser med bad og toilet på gangen.

 

 

Hotel
Vesterø Havn
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar

Idyllisk gammel Læsøgård, Ideelt beliggende midt på øen, i dejlig natur, og skøn stor have med masser af rekreative miljøer. Vi tilbyder miniferier med velsmagende mad oplevelser fra Læsø´s spisekammer.

Hotel
Byrum
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar

Flot restaureret hotel beliggende midt på Læsø i smukke omgivelser. Gå afstand til Byrum by. Tæt på bus holdeplads og cykelsti. 18 lyse og hyggelige værelser/lejligheder heraf 10 med mulighed for ekstra opredning. Alle lejligheder er med lille the køkken, men hotellet har også egen hyggelig restaurant.   

Hotel
Byrum
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar