Tager I bare én dag til Læsø?

Med en endags cykel udflugt til Læsø er der god mulighed for at nyde en dejlig dag i skønne omgivelser, helt uden stress og jag.

Cykelture rundt i de naturskønne områder på øen kan kun anbefales. Øen er flad som en pandekage og der er cykelstier hele vejen langs hovedvejen fra vest til øst, og de små sideveje fører til spændende natur eller badestrande langs de skønne kyststrækninger, foredrag og udstilling om Læsøs salt historie på Læsø Saltsyderi. Læsø Tårnet hvorfra man kan få et overblik over et stort område af Læsø er også et anbefalelsesværdigt spot. Dertil kan der suppleres med adskillelige kunsthåndværkere og gallerier der har udstillinger og udsalg rundt om på Øen. Og selvfølgelig Museumsgården og alle øens smukke tanghuse, som du finder langs tanghusruterne  

Der er også i løbet af året god mulighed for at få en særpræget dagsoplevelse ved at rejse efter nogle af øens kulturelle ”højtider” Jomfruhummerfestivallen, Læsø Kunstfestival, Kajfesten i Vesterø eller Havnefesten i Østerby, eller til nogle af de mere sporty begivenheder, som fx løb til Læsø Ultra eller Kitesurfing v. Læsø KiteCamp. Følg med i hvornår GoVisit Læsø.

 

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Tag en udflugt til Læsø med egen cykel og med både færgebillet og god forplejning fra Cafe Læsø med i pakken. 
I forbindelse med booking kan du på enkelte dage vælge imellem flere færgeafgange fra Frederikshavn kl. 7.50. Returrejse samme dag kl. 18.40  (*17.00 og 20.40 * kun i perioden 8. juli til 2. august). Din færgebillet gælder for gående passager med egen cykel, så der er god mulighed for at komme lidt rundt på Læsø.

Når du ankommer til Læsø kommer du på vejen langs hovedgaden på venstre hånd forbi den hyggelige sekskantede Cafe Læsø på Vesterø Havnegade 17, her får du fra. kl. 9.30 udleveret en lækker To Go sandwich til din cykeltur rundt på Læsø. 
Er du til skønne naturoplevelser, frisk luft og god motion, kan vi godt anbefale en af de mange smukke cykelruter på Læsø. Find flere ruter på cykelruter

Efter en dejlig frisk cykeltur er det tid til en velfortjent aftenmenu tilbage på Cafe Læsø. Her disker personalet på Cafeen op med en lækker aftemenu fra kl. 17.00, selvfølgelig i god tid inden færgen igen sejler mod Frederikshavn kl. 18.40. (*17.00 og 20.40 * kun i perioden 8. juli til 2. august)
OBS. Ved specifikke hensyn der skal tages i forbindelse med To Go sandwich og aftenmenu eks. glutenallergi og vegetar, skal mail sendes til pakkerejser@teambooking.dk senest dagen før ankomst
 
Turen kan bookes onsdag til fredag, senest dagen før ankomst, fra 15. maj til 18. oktober.

Pris / Person
DKK: 395,00
Find næste ledige
fra 22. maj


Tag på en hyggelig lørdags cykel udflugt på Læsø. Medbring egen cykel med færgen, din færgebillet er gældende for gående passager med egen cykel t/r samme dag. Turen starter med Læsøfærgen fra Frederikshavn kl. 7.50. Mød op i god tid for ombordstigning på Læsøfærgen.

Ved ankomst til Læsø kl. 9.20 fortsætter turen til Cafe Læsø. Cafeen ligger på venstre hånd ca. 300 meter ad hovedvejen. Her tager personalet imod til en lækker brunch inkl. kaffe the eller juice til. Brunchen serveres imellem 9.30 og 12.30.

Så er det tid at komme ud og se Læsø på 2 hjul. Læsø er flad som en pandekage og der er cykelstier stort set hele turen fra Vesterø mod Østerby, så alle kan være med. Cykelturen rundt på Læsø foregår på egen hånd. Tjek evt. forskellige cykelruter her  

Efter en dejlig frisk cykeltur tilbage til Vesterø ca. kl. 17.00, bliver der serveret aftenmenu i cafe Læsø, selvfølgelig i god tid inden færgen igen sejler mod Frederikshavn kl. 18.40.

Turen kan bookes alle lørdage, senest dagen før ankomst i perioden fra 11. maj til 12. oktober.

Pris / Person
DKK: 395,00
Find næste ledige
fra 25. maj