Book transport til, på og fra Læsø! Kom Læsø rundt og oplev den smukke natur.

Rent a el-bil

Nemt og bekvemt med en lille smart miljøvenlig el-bil. Bilen har plads til 4 personer, automatgear og er nem at køre og parkere. Bilen kan bookes til afhentning ved Vesterø Havn eller ved flyvepladsen i Byrum.

Læsø Færgen

Turen med Læsø færgen tager 90 min. Her kan du slappe helt af i de hyggelige saloner og overlade roret til kaptajnen og hans besætning. Der er bistro ombord.

Gratis rutebus på Læsø

Gratis bussen Rute 840 kører jævnligt langs hovedvejen fra Vesterø Havn ca. 20 km. til modsatte ende af øen Østerby Havn. Der er flere stoppesteder undervejs. Se køreplan

Jarvis Cykler

400 meter fra færge ankomst i Vesterø, ved siden af bageriet og overfor Læsø Kur. Lej cykler hos JARVIS CYKLER, her får du hjælp ved reparation eller punktering inkluderet i prisen.

Copenhagen AirTaxi A/S

Flyv til Læsø med Rutetaxa fra Roskilde på lidt under én time. 

TRANSPORT til og på Læsø.

 

Læsø er en ø midt i Kattegat fyldt med dejlige oplevelser og fantastisk natur. Øen dukker op i horisonten imellem Frederikshavn og Gøteborg 1½ times færgesejlads fra Frederikshavn.

 

Øen er flad som en pandekage og derfor et velbesøgt feriemål for mange cykel glade gæster. Øen er 118 km2, og der er nok at nyde undervejs bl.a. langs de smukke tanghus, kunst, museums, kultur og historie ruter og samtidig er der rig mulighed for at holde pauser ved borde og bænke placeret rundt omkring i den smukke natur eller på et af øens mange velbesøgte spise eller oplevelsessteder.  

 

Er du kommet til Læsø som gående passager tilbyder Læsø Pakkerejser dig flere gode transport muligheder på Læsø. Gratis bussen Rute 840 kører jævnligt langs hovedvejen fra Vesterø til Østerby, og hvis du ikke selv har cykel med kan du nemt booke cykler i alle størrelser fra Jarvis cykeludlejning eller måske en miljøvenlig el-bil (Rent a El-bil) fra Vesterø Havn, så får du også mulighed for at komme længere ud af de små hyggelige veje / stier, hvis du kun har en kort ferie. Book online til billige priser, lige når det passer dig.

 

Der arrangeres ofte vandre, svampe, tang, ravture og lignende langs skov og strand. Følg med i de arrangementer der sker når du besøger Læsø via Det sker på Læsø.

 

Gratis bussen Rute 840 kører jævnligt langs hovedvejen fra Vesterø til Østerby, og hvis du ikke selv har cykel med kan du også booke cykler i alle størrelser fra Jarvis cykeludlejning eller en miljøvenlig el-bil på øen, så får du mulighed for at komme længere ud af de små hyggelige veje, hvis du kun har en kort ferie. Book online til billige priser, lige når det passer dig.