Book transport til, fra og rundt på Læsø! Kom hele Læsø rundt og oplev den smukke natur

Læsø Færgen

På den 90 minutter lange tur til Læsø har du tid til at slappe helt af i de hyggelige saloner og overlade roret til kaptajnen og hans besætning. Der er bistro og legerum ombord.

Gratis rutebus på Læsø

Rute 840 kører jævnligt langs hovedvejen de ca. 20 km fra Vesterø Havn, til modsatte ende af øen Østerby Havn. Der er flere stoppesteder undervejs. Se køreplan

Copenhagen AirTaxi A/S

Flyv til Læsø med Rutetaxa fra Roskilde på lidt under én time.

Transport til og på Læsø.

Læsø er en ø midt i Kattegat fyldt med dejlige oplevelser og fantastisk natur. Øen dukker op i horisonten imellem Frederikshavn og Gøteborg 1½ times færgesejlads fra Frederikshavn.

Øen er flad som en pandekage og derfor et velbesøgt feriemål for mange cykelglade gæster. Øen er 118 km2, og der er nok at nyde langs vejene, bl.a. de smukke tanghuse, utallige kunstatalier, diverse museer samt kulturelle og historiske ruter. 

Hvis der skulle være behov for en pause undervejs er der placeret borde og bænke strategisk rundt omkring i den smukke natur. Det er selvfølgelig også muligt at kigge indenfor hos et af øens mange velbesøgte spise- eller oplevelsessteder.

Som gående turist er der også altid muligheden for at hoppe på gratis bussen "Rute 840" for at se mere af øen. Bussen kører langs hovedvejen, mellem Vesterø og Østerby fra tidlig morgen til sen aften.  

 

Du kan også altid orientere dig om stort set alle øens forretningers åbningstider via Information om åbningstider eller om øvrige aktiviteter via Turistforeningens magasin: Læsø. Rig på oplevelser 2022

Få det fulde ferie overblik hos Læsø Pakkerejser og book din rejse i dag!