Book transport til, på og fra Læsø! Kom hele Læsø rundt og oplev den smukke natur

Læsø Færgen

Turen med Læsø færgen tager 90 min. Her kan du slappe helt af i de hyggelige saloner og overlade roret til kaptajnen og hans besætning. Der er bistro ombord.

Gratis rutebus på Læsø

Gratis bussen Rute 840 kører jævnligt langs hovedvejen fra Vesterø Havn ca. 20 km. til modsatte ende af øen Østerby Havn. Der er flere stoppesteder undervejs. Se køreplan

Copenhagen AirTaxi A/S

Flyv til Læsø med Rutetaxa fra Roskilde på lidt under én time. 

TRANSPORT til og på Læsø.

Læsø er en ø midt i Kattegat fyldt med dejlige oplevelser og fantastisk natur. Øen dukker op i horisonten imellem Frederikshavn og Gøteborg 1½ times færgesejlads fra Frederikshavn.

Øen er flad som en pandekage og derfor et velbesøgt feriemål for mange cykel glade gæster. Øen er 118 km2, og der er nok at nyde undervejs bl.a. langs de smukke tanghuse, kunst, museums, kultur og historie ruter. 

 

Har du brug for at holde pauser er der placeret borde og bænke strategisk rundt omkring i den smukke natur, eller der er mulighed for at kigge indenfor hos øens mange velbesøgte spise eller oplevelsessteder.  

Er du kommet til Læsø som gående passager kan du hoppe på gratis bussen Rute 840 for at se mere af øen. Bussen kører jævnligt langs hovedvejen fra Vesterø til Østerby.  

 

Du kan orientere dig om stort set alle øens forretningers åbningstider via Information om åbningstider eller om øvrige aktiviteter via Læsø. Rig på oplevelser 2022

Få det fulde overblik hos Læsø Pakkerejser og book din rejse hér