Transport: Roskilde Lufthavn.

Copenhagen AirTaxi A/S

Flyv fra Roskilde til Læsø på ca. 1 time

Skyd genvej over Danmark! Med op til 42 ugentlige afgange er det nemt at tage flyet. Tag familien og kæledyret med, og nyd den flotte udsigt undervejs!

Med udgangspunkt fra Roskilde by, sparer du mindst 10 timers transporttid hvis du tager flyet hver vej. Det svarer næsten til en hel feriedag!

Vi lander centralt midt på Læsø, og på flyvepladsen er der desuden mulighed for at leje el-biler. Bemærk, det er ikke tilladt at have hund eller kæledyr med i bilerne. 

Nogle afgange inkluderer et kort stop på solskinsøen Anholt, hvor vi lander på flyvepladsen i Ørkenen - Nordeuropas største lavhede (ca. 10 min.).

 * Flyv t/r til Roskilde og spar mindst 10 timers transporttid

 * Vi flyver hele året, med op til 42 ugentlige afgange i højsæsonen

 * Gratis parkering i Roskilde Lufthavn

NB. Din flybillet bookes og betales direkte via Copenhagen AirTaxi´s hjemmeside.  Der kan ikke bookes flybillet med online gavekort fra Læsø Pakkerejser. 

Flyv med rabat

Flyver du ofte eller er I flere som skal afsted sammen, er der mulighed for at købe klippekort som inkluderer en gratis flyvning. Kortet er ikke personligt, og kan derfor frit bruges af venner og familie. Ring til kundeservice hos Copenhagen AirTaxi og hør nærmere.

  • Hund tilladt
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg