B&B: Østerby.

Danzigmand B&B

Hyggelig overnatning i rolige omgivelser nær flot badestrand og skønt naturområde ved Danzigmand

I rolige og fredelige omgivelser i den østre ende af Læsø finder du det nyistandsatte Danzigmand B&B placeret lige midt i det naturskønne område på Læsø´s østkyst ved Danzigmann. Her kan der slappes af og nydes, midt i den smukke natur, hos det hyggelige værtspar Diana og Willem. Skøn badestrand tæt på, og kun  ca. 2 km til  Østerby havn, hvor der findes flere gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Danzigmand B&B tilbyder overnatning i hyggelige værelser alle med eget bad og toilet inkl. opredning  og morgenmad til overkommelige priser.  

 

  • Wi-fi
  • Morgenmad
Åben: 17. juni - 30. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Dejligt nyistandsat og velindrettet dobbeltværelse med egen indgang og med eget bad og toilet, opredte senge og med udgang til egen aflukket sol terrasse. Der er gratis WI-FI og elkedel, the og kaffe til fri afbenyttelse. Ophold hos Danzigmand B&B er inkluderet  skøn morgenmad, som serveres af de hyggelige værtsfolk Diana og Willem. Med dem kan man få en hyggelig passiar på engelsk, tysk, hollandsk og lidt Læsøsk.

Husdyr og rygning er ikke tilladt på værelserne.

Under ophold hos Danzigmand B&B kan du spare 20 % på køb af mad serveret i Østerby Kro & Hotels restaurant, dog kun i restaurantens åbningstider. Hotellet ligger ved Østerby Havn ca. 2,5 km fra Danzigmand B&B. HUSK, at bestille bord forud på telefon  +45 98 49 80 16.

Anvist pris er ved 1 person i værelse.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 795,00
Find næste ledige
1 nat fra 7. august