Book de skønneste oplevelser på dejlige Læsø.

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på hvad Læsø kan byde på. 

 

Vesterø Vinterbadere

Kom og oplev Sauna med øens flotteste havudsigt ved Vesterø Havn. Saunaen er åben for adgang med forudbetalt booking i efterår, vinter og forårs perioden.

 

Læsø Tang

Spændende oplevelser ved og i havet omkring Læsø. Guidede ture, tangsafarier og workshops og events for mindre grupper. 

Sælsafari og fisketure

SEADOG

Spændende oplevelser til havs med Seadog, for både store og små. Fiskegrej kan købes eller lejes ombord. Turene sejles fra vesterø Havn. 

Safaritur på Rønnerne

RØNNERBUSSEN

En hyggelig familieudflugt og en storslået naturoplevelse med Rønnerbussen. Chaufføren gør ophold undervejs og fortæller om det fredede vadehavs område. Turen starter fra Læsø Saltsyderi.

Buffet - Hestevognsture - Rideture

KROGBÆKGAARD LÆSØ

I højsæsonen tilbydes forskellige safariture bl.a. 2 timers hestevogntur udover Rønnerne. Kusken fortæller om fauna og livet på Rønnerne før og nu. Ture på hesteryg, der rides samlet 3 1/2 til 4 timer alt efter tempo og rute. Eller deltag i et af de populære spis ude arrangementer i den hyggelige gårdhave ved Krogbækgaard. 

Tennis - Padel tennis - Fitness

VED VESTERØ BOLDKLUB

Nyd et slag udendørs tennis eller Padel tennis, eller styrk kroppen med adgang til veludstyret fitnessrum. KOM I FORM ved Vesterø Boldklub på Strandvejen19.

Ro, velvære og forkælelse

KLINIK FOR FODPLEJE & FYSIURGISK MASSAGE

Personlig og individuelt tilpasset behandling af dygtig, erfaren og forstående behandler.  

Kur oplevelse for krop og sjæl

LÆSØ KUR  

Skøn forkælelse og ny energi. Nyd stimulerende og varme saltbade og afstressende og velværende kurbehandlinger i smukke rammer. 

Det sker på Læsø!

Læsø er et helårs samfund og på Læsø kan du opleve, nyde og lade dig forkæle på alle måder hele året.

Udover oplevelser og ophold, hvor der skal bookes tid forud, bliver der løbende arrangeret spontane tiltag rundt omkring på øen, som du kan tjekke ud inden du kommer til Læsø, så går du ikke glip af alt det sjove.

OPLEVELSER på Læsø

 

Læsø byder på mange eventyr. Så snart du lander på kajen i Vesterø Havn finder du kun få hundrede meter fra Læsøfærgen, velvære i Læsø Kur og Klinik for Fodpleje og Fysiurgisk Massage, med saltbade, afstressende behandlinger, yoga og skøn massage. Desuden findes der et væld af muligheder for fantastiske naturoplevelser.

 

- Til vands fra havnene med Seadog´s sælsafari og fisketure eller sejlads med museumsskibet Ellen.

 

- Eller til lands, med golfspil ved Læsø Seaside Golfklub i Østerby og sønden af Byrum med Rønnerbussen´s safaritur udover de fredede arealer Rønnerne. Krogbækgaards h estevognsture og rideture og ikke at forglemme deres lækre buffeter. 

 

Til den idrætsudøvende er der mulighed for at leje både Tennisbane, Padel tennis bane og seneste nyhed, at prøve det veludstyrede fitness rum ved Vesterø Boldklub.

 

Henover året arrangeres der løb i Læsø Ultra, cykling ved Læsø Rundt, Kitesurfing med Læsø Kitecamp, sejlads, havkajak, friluftssvømning, faldskærmsudspring, fodbold, badminton, ridning, vandreture og meget meget mere.

 

Andre selvskrevne oplevelsesture på Læsø kunne være cykelruterne ud til Hummerhytterne ved Horneks Odde, til Kærene på Remmerne, til Saltsyderiet på Rønnerne, Tangruten til Tangtagsgårdene i Gammel Østerby og Stoklund lidt uden for Byrum med flere, omkring Østerby til bla. Læsø Rhododendronpark.

Talløse fantastiske seværdigheder udi kultur og natur fra et samfund der er og var engang. 

 

Hvis det ikke skulle være nok, har du også mulighed for at orientere dig om stort set alle øens forretningers åbningstider via Information om åbningstider eller om øvrige aktiviteter via Læsø. Rig på oplevelser eller via GoVisit Læsø.

 

Få det fulde overblik og book din rejse/ oplevelse online via Laesoe-booking.dk.

 

Gave ideer med det bedste fra Læsø!

Står du og mangler en gave ide? Fortvivl ikke, hjælpen er nær. Prøv med et digitalt gavekort til  online booking på laesoe-booking.dk. Vælg imellem oplevelser, overnatning og pakkerejser fra Læsø.