Book de skønneste oplevelser på dejlige Læsø

GI´ GAVER DER GLÆDER

Står du og mangler en gave ide? Fortvivl ikke, hjælpen er nær. Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud, overnatning, oplevelser og transport på solskinsøen Læsø via Laesoe-booking.dk

Endags oplevelser & udflugter på Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på hvad Læsø kan byde på. 

 

Kur oplevelse for krop og sjæl

LÆSØ KUR  

Skøn forkælelse og ny energi. Nyd stimulerende og varme saltbade og afstressende og velværende kurbehandlinger i smukke rammer. 

Ro, velvære og forkælelse

KLINIK FOR FODPLEJE & FYSIURGISK MASSAGE

Personlig og individuelt tilpasset behandling af dygtig, erfaren og forstående behandler.  

Sælsafari og fisketure

SEADOG

Spændende oplevelser til havs med Seadog, for både store og små. Fiskegrej kan købes eller lejes ombord. Turene sejles fra vesterø Havn. 

Safaritur på Rønnerne

RØNNERBUSSEN

En hyggelig familieudflugt og en storslået naturoplevelse med Rønnerbussen. Chaufføren gør ophold undervejs og fortæller om det fredede vadehavs område. Turen starter fra Læsø Saltsyderi.

Udendørs tennis og indendørs fitness

VED VESTERØ BOLDKLUB

Nyd et slag udendørs tennis, eller styrk kroppen med adgang til veludstyret motionsrum. Begge dele finder du ved Vesterø Boldklubs klubhus på Strandvejen19.

Hestevognsture, buffet og foredrag

KROGBÆKGAARD LÆSØ

I højsæsonen tilbydes 2 timers hestevogntur udover Rønnerne. Kusken fortæller om fauna og livet på Rønnerne før og nu. Eller deltag i et af de populære spis ude arrangementer i den hyggelige gårdhave ved Krogbækgaard. 

OPLEVELSER på Læsø

 

Læsø byder på mange eventyr. Så snart du lander på kajen i Vesterø Havn finder du kun få hundrede meter fra Læsøfærgen, velvære i Læsø Kur og Klinik for Fodpleje og Fysiurgisk Massage, med saltbade, afstressende behandlinger, yoga og skøn massage. Desuden findes der et væld af muligheder for fantastiske naturoplevelser.

- Til vands fra havnene med Seadog´s sælsafari og fisketure eller sejlads med museumsskibet Ellen.

 

 

 

- Eller til lands, med golfspil ved Læsø Seaside Golfklub i Østerby og sønden af Byrum med Rønnerbussen´s safaritur udover de fredede arealer Rønnerne. 

 

Til den idrætsudøvende er der mulighed for at leje Tennisbanen ved Vesterø Boldklub, og der er på datoer fordelt udover året, mulighed for at praktisere løb i Læsø Ultra, cykling ved Læsø Rundt, Kitesurfing med Læsø

 

 

Kitecamp, sejlads, havkajak, friluftssvømning, faldskærmsudspring, fodbold, badminton, ridning, vandreture og meget meget mere.

Andre selvskrevne oplevelsesture på Læsø kunne være cykelruterne ud til Hummerhytterne ved Horneks Odde, til Kærene på Remmerne, til Saltsyderiet på Rønnerne, Tangruten til Tangtagsgårdene i Gammel Østerby og Stoklund lidt uden for Byrum med flere, omkring Østerby til bla. Læsø Rhododendronpark.

 

 

Talløse fantastiske seværdigheder udi kultur og natur fra et samfund der er og var engang. 

 

Hvis det ikke skulle være nok, har du også mulighed for at orientere dig om stort set alle øens forretningers åbningstider via Information om åbningstider eller om øvrige aktiviteter via Læsø. Rig på oplevelser

 

Få det fulde overblik hos Læsø Pakkerejser og book din rejse hér