Wellness: Vesterø.

Læsø Kur

Superkur og wellness i et unikt nordisk kur og spabad for velvære og psoriasisbehandling

Ude midt i Kattegat dukker Læsø op i horisonten og første landkending er det hvide kirketårn i Vesterø. I ly af tårnet er Læsø Kur parat til modtagelsen, med forkælelse og velvære, baseret på øens salt, ler og havalger. På kurophold på Læsø kan du nyde øens langsomme tempo, den skønne natur og personlige omsorg i Læsø Kur.

Hvis man kun har en enkelt dag fri, anbefaler vi en Superkur i Læsø Kur.

Den nedlagte kirke ligger i gåafstand fra Læsøfærgen og indbyder til en Superkur. Turen indeholder færgebillet til Læsø t/r samme dag, morgenmad fra færgens bistro, heldags kur entré til spabadene og alle Læsø Kurs faciliteter, frokost i Læsø Kur og kaffe og kage på returrejsen. Hvis du ønsker en af Læsø Kurs skønne behandlinger i forbindelse med din endagstur skal du huske, at booke forud senest 2 dage før ankomst på Læsø Kur 

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger!

Book din pakke her ved Læsø Pakkerejser.

 

LÆSØ KUR ÅBNER SÆSON 2021 DEN 1. FEBRUAR.

 

  • Mulighed for spisning
  • Handicapvenligt
Åben: 1. februar - 12. november
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg


Det får du med:

  • 1 x Færgebillet uden bil for gående passager t/r fra Frederikshavn - Læsø samme dag.
  • 1 x Morgenmad fra færgens Bistro (1 rundstykke, udspec. pålæg samt 1 kop te/kaffe)
  • 1 x Entré til Læsø Kur med adgang til alle Læsø Kur's faciliteter
  • 1 x Sandwich i Læsø Kur (ved specielle ønsker skal Læsø Kur kontaktes)
  • 1 x Kaffe & kage på hjemturen fra færgens Bistro
Endagsturen til Læsø Kur starter med færgeafgang fra Frederikshavn kl. 7.50.
Turen er en rigtig forkælelsestur med morgenmad fra færgens Bistro på overfarten, entré til Læsø Kur, frokost i Læsø Kur og kaffe & kage fra færgens Bistro på hjemturen kl. 15.00. 

Ved ankomst til Læsø er der kun få minutters gang ad Vesterø Havnegade til Læsø Kur, hvor det smukke kirketårn ses på lang afstand.
Her har du adgang til alle Læsø Kurs faciliteter – Det store fælles bassin, varme saltbade, saunaer, dampbade, indendørs og udendørs spabad samt masserende vandfald.
Ønsker du at tilkøbe behandlinger kan de bookes her på Læsø Kur. NB. Gælder ikke i perioden fra 23. november til 20. december 2020

BEMÆRK: Din færgebillet bliver sendt fra Læsøfærgen i en separat fil fra info@f-l.dk. Billetten skal printes og forevises ved ombordstigning. Har du ikke modtaget din billet, kan færgen kontaktes på 98 49 90 22.

Anvist pris er gældende for 1 person.

Pris / Person
DKK: 500,00
Book
fra 29. november