Kom godt rundt på Læsø!

Læsøfærgen

På den 90 minutter lange tur til Læsø har du tid til at slappe helt af i de hyggelige saloner og overlade roret til kaptajnen og hans besætning. Der er bistro og legerum ombord.

Gratis buskørsel på Læsø.

På Læsø kører der gratis rutebus flere gange dagligt langs hovedvejen imellem Vesterø Havn og Østerby Havn, en strækning på ca. 20 kilometer. Der er flere stoppesteder undervejs og i højsæsonen køres ekstra afgange med stop bla. ved Saltsyderiet og Museumsgården. Vær opdateret på buskørsel på Læsø, med den sidste nye køreplan.

Copenhagen AirTaxi A/S

Flyv til Læsø med Rutetaxa fra Roskilde på lidt under én time.

Transport til, fra og på Læsø.

Læsø er en ø midt i Kattegat fyldt med dejlige oplevelser og fantastisk natur. Øen dukker op i horisonten imellem Frederikshavn og Gøteborg 1½ times færgesejlads fra Frederikshavn.

 

Øen er flad som en pandekage og derfor et velbesøgt feriemål for mange cykelglade gæster. Øen er 118 km2, og der er nok at nyde langs vejene, bl.a. de smukke tanghuse, utallige kunstatalier, diverse museer samt kulturelle og historiske ruter. 

 

Er der behov for en pause undervejs er der placeret borde og bænke strategisk rundt omkring i den smukke natur.  Og selvfølgelig er det muligt at kigge indenfor hos et af øens mange populære spise- eller oplevelsessteder.

Du kan altid orientere dig om både aktiviteter og åbningstider via GoVisit Læsø eller via Turistforeningens magasin: Læsø. Rig på ro og gode oplevelser

 

Som gående turist er der muligheden for at hoppe på gratis bussen "Rute 840" for at se mere af øen. Bussen kører langs hovedvejen, mellem Vesterø og Østerby fra tidlig morgen til sen aften.  

 

Få det fulde ferie overblik på Laesoe-booking.dk og book din rejse i dag!