Pakker sammensat til dig af Læsø Pakkerejser.

Fra Læsø Pakkerejser

Står du lige og mangler en gave ide til den du holder af? Prøv med et gavekort, der kan anvendes til online bestilling af pakkerejser til Læsø, arrangeret af Læsø Pakkerejser ApS. Modtager af gavekortet kan vælge imellem de forskellige arrangerede pakketure enten 1-dags oplevelses ture eller pakke ophold med overnatning og dejlige oplevelser på Læsø. 

Golfophold på Læsø & færge t/r

Laesoe Seaside Golfbane ligger i flot natur helt ud til Kattegat. Her kan I fra flere af hullerne opleve en fantastisk udsigt ud over havet, stranden og Østerby Havn. Samtidig vil I i løbet af spillet bevæge jer rundt i både skov og let kuperet terræn. Alle golfrejser er inkluderet min. 2 overnatninger og færgebillet t/r for 2 personer + personbil. Enkelte tilbydes endda med lækker aftenmenu, så I roligt kan koncentrere jer om golfspillet. 

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en rigtig forkælelsestur alene eller flere sammen i det populære Læsø Kur. Her kan i slappe af hele dagen i de healende og varme saltbade og måske kan I nå, at tage på oplevelse med GRATIS bussen, (holdeplads lige ud for Læsø Kur). Mærk Ø-livet på Læsø og få en god snak med de herlige Læsøboere. Nyd den storslåede natur eller deltag i en af mange hyggelige arrangementer, der tilrettelægges for både turister og øens lokale i løbet af året. Følg med i  DET SKER PÅ LÆSØ 

Ophold & færge t/r

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd. Miniophold indeholder som min. 2 overnatninger og færgebillet t/r. 

 

 

Menu ferie & færge t/r.

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, dejlige overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Alle pakker er med færgebillet t/r. (Dog kan der fra enkelte overnatningssteder vælges tillægspakker uden færgebillet) 

 

Ophold - wellness & menu - færge t/r

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness på Læsø Kur. 

Når der skal lidt ekstra til.

Ophold m/ varme kurbade & færge t/r

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten og alligevel opleve de skønne varme saltbade i Læsø Kur. Alle pakker er med færgebillet t/r.

 

Ophold i f.m. Læsø Rundt motionscykelløb 2019

Book et hyggeligt og motionsgivende ophold på dejlige Læsø i f. m. deltagelse i motionscykelløbet Læsø Rundt. Turen leder deltagerne rundt til de gode steder på øen og kombinerer motion, hygge og flot natur.

Cykelløbet Læsø Rundt 2019 er fuldt booket - læs mere på Sportstiming.dk 

Campingferie i egen vogn & færge t/r

Elsker I også campinglivet og det at bo tæt på naturen? Prøv en helt særlig tur til Læsø i egen campingvogn. Nyd en herlig ferie i skønne naturomgivelser på Læsø Camping enten i Østerby eller i Vesterø, I bestemmer selv, hvor I vil bo og I får god tid til afslapning og til at opleve Læsø på egen hånd.

BESTIL I GOD TID OG VÆR SIKKER PÅ EN GOD PLADS. 

Til dig der rejser alene

At rejse er.............! Med en singlerejse til Læsø får du både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her bestemmer du selv farten og du betaler kun for en person. Ophold er incl. færgebillet til dig + personbil t/r

 

 

Det sker på Læsø

Dejlige oplevelser, hyggelige fordrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på datoer og klik på søg, så går du ikke glip af alt det sjove, når du besøger Læsø.