Campingplads: Østerby.

Læsø Camping, Øst

Afslappet campingferie med fred og ro

Læsø Camping, Øst ligger skønt placeret, blot 400 meter fra havnefronten i Østerby, med pladser til telt, autocamper campingvogn og med 8 hyggelige bjælkehytter med plads til 4 overnattende.

Der tilbydes fine faciliteter, legeplads for de mindre, fint fælleskøkken, vaskemaskine, tørretumbler gratis WiFi og opholdsstue med TV til fodboldkampene. Ved receptionen er der mulighed for at leje cykler. Campingpladsen er familievenlig og centralt placeret, tæt på øens smukke badestrande, fine shopping muligheder, fiskehandler og Læsø Spise & bolighus, og nær mulighed for lækre take-away retter fra flere gode spisesteder f.eks lækkerier fra Marina Park eller fra Østerby Kro. Købmanden på den anden side af hovedvejen. Og Læsø Seaside Golfklub smukt placeret knapt 3 km vest for campingpladsen, ud til Kattegat med en 18-hullers bane, par 3 bane, driving range og putting green delvist i kyst, skov og hede.

Læsø Camping byder jer hjerteligt velkommen.

 

  • Wi-fi
  • Hund tilladt
Åben: 1. maj - 31. august
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Plads til telte, campingvogne og autocamper dejlige pladser og små kroge i store og små sektioner og omgrænset af træer med gå afstand til dejlige restauranter, fiskeri havn, strand og indkøbs muligheder. En dejlig plads med ro og god atmosfære

Kun 1 ledig
Pris / Plads / nat
DKK: 80,00
Book overnatning
1 nat fra 3. december

Bjælkehytte er på 13 m2, uden vand indlagt. Dobbelt seng og mulighed for 2 ekstra opredninger, køkkenet indeholder 2 gasblus, køleskab m/frostboks, el-kogekedel, kaffemaskine, og service til 4 personer. Opholdsrum indeholder spisebord med plads til 4 personer, der er dyner og puder i hytten. Terrasse med havemøbler og udsigt over pladsen.

Hund tilladt ekstra betaling incl. hund og rengøring kr. 400

Pris / Rum / nat
DKK: 495,00
Find næste ledige
1 nat fra 31. december