Campingplads: Østerby.

Læsø Camping, Øst

Afslappet campingferie med fred og ro

En naturlig campingplads med plads til telt, autocamper campingvogn og med 8 hyggelige bjælkehytter.

Læsø Camping, Øst ligger skønt placeret, blot 400 meter fra havnefronten i Østerby, med alt hvad den tilbyder.

Campingpladsen har fine faciliteter Bl.a. en hyggelig legeplads for de mindre, fint fælleskøkken, vaskemaskine og tørretumbler og opholdsstue med TV til fodboldkampene. Der er 8 hyggelige bjælkehytter hver med plads til 4 overnattende. Derudover er der ved campingkontoret mulighed for cykeludlejning. Der er desuden WiFi på hele pladsen og campingpladsen er meget familievenlig.

Med den centrale placering midt i byen er det ingen sag at gøre brug af øens smukke badestrande eller byens mange andre muligheder. Der er fine shoppingmuligheder på havnen og op langs Smedievejen, delikatesser fra Thorsens fiskehandel og Læsø Spisehus, og lækre take-away retter fra de mange lækre spisesteder f.eks lækkerier fra Lyngfeldts eller en velkendt grillmenu fra Østerby Kro. Købmanden er også smart placeret på den anden side af hovedvejen. Hvis man på sin ferie ønsker at stifte bekendtskab med køller og jern ligger Læsø Seaside Golfklub med 18-hullers bane, par 3 bane, driving range og putting green fantastisk smukt placeret delvist i kyst, skov og hede knapt 3 km vest for campingpladsen.

Hvis man rammer rigtigt med sin ferie, kan man også få glæden af byens store folkefest Havnefesten på havnen, med god musik fra lokale musikere og faste traditioner hele dagen, eller man kan deltage i Læsø Ultra Løb, KiteCamp, O-løb eller Jomfruhummerfestivalen, Læsø Kunstfestival eller noget helt sjette.

Hvis Byrum og Vesterø trækker, kan man leje en bil ved ankomst til Vesterø Havn - Rent a Elbil, køre med gratisbussen Rute 940 eller cykle til nogle af de smukke naturruter, kulturseværdigheder og gårdbutikker med brugskunst og kreativiteter der ellers findes på øen.

Læsø Camping byder jer hjerteligt velkommen.

Book pakkerejser til de bedste priser ved Læsø Pakkerejser.

BESTIL I GOD TID OG VÆR SIKKER PÅ EN GOD PLADS.   

  • Wi-fi
  • Hund tilladt
Åben: 1. maj - 31. august
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Plads til telte, campingvogne og autocamper dejlige pladser og små kroge i store og små sektioner og omgrænset af træer med gå afstand til dejlige restauranter, fiskeri havn, strand og indkøbs muligheder. En dejlig plads med ro og god atmosfære

Pris / Plads / nat
DKK: 75,00
Book overnatning
1 nat fra 28. november

Bjælkehytte er på 13 m2, uden vand indlagt. Dobbelt seng og mulighed for 2 ekstra opredninger, køkkenet indeholder 2 gasblus, køleskab m/frostboks, el-kogekedel, kaffemaskine, og service til 4 personer. Opholdsrum indeholder spisebord med plads til 4 personer, der er dyner og puder i hytten. Terrasse med havemøbler og udsigt over pladsen.

Hund tilladt ekstra betaling incl. hund og rengøring kr. 400

Pris / Rum / nat
DKK: 495,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. maj