Oplevelse: Vesterø .

Vesterø Boldklub

Lej udendørs tennisbane eller dyrk fitness i Vesterø Boldklubs nye motionsrum.

En af Læsøs idrætsforeninger - Vesterø Boldklub har mange faciliteter både indendørs og udendørs, som de tilbyder til klubbens medlemmer.

Er du ikke medlem af klubben kan du alligevel leje udendørs tennisbane til et godt slag tennis. Husk, der skal altid bookes tid forud. Udover baneleje, kan der bookes leje af ketcher og bolde, så man bare skal møde op i sit tennistøj. 

Du kan også prøve et abonnement til indendørs fitness i det nye motionsrum, book dit abonnement for en uge, en måned et halvt eller et helt år med fri adgang til motionsrummet.

VB er desuden vært, hver sommer i uge 29, for Kajfesten ved Vesterø Havn. En folkefest med masser af lokale kræfter, indslag og musik.

Åben: 1. januar - 31. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Nyd et hyggeligt slag tennis på udendørs banen ved Vesterø Boldklub. 

Kun få ledige
Pris / Billet
DKK: 100,00
Book
fra 2. juli

Bestillingen giver adgang til Vesterø Boldklubs motionsrum en uge fra valgt dato – vær opmærksom på at personer under 13 år skal være ifølge med en voksen for at benytte faciliteterne.

Pris / Billet
DKK: 100,00
Find næste ledige
fra 3. juli

Bestillingen giver adgang til Vesterø Boldklubs motionsrum en måned fra valgt dato – vær opmærksom på at personer under 13 år skal være ifølge med en voksen for at benytte faciliteterne.

Pris / Billet
DKK: 200,00
Find næste ledige
fra 3. juli

Bestillingen giver adgang til Vesterø Boldklubs motionsrum et år fra valgt dato – vær opmærksom på at personer under 13 år skal være ifølge med en voksen for at benytte faciliteterne.

Pris / Billet
DKK: 1.000,00
Find næste ledige
fra 3. juli

Bestillingen giver adgang til Vesterø Boldklubs motionsrum en 6 måneder fra valgt dato – vær opmærksom på at personer under 13 år skal være ifølge med en voksen for at benytte faciliteterne.

Pris / Billet
DKK: 600,00
Find næste ledige
fra 3. juli