Book en pakkerejse til Læsø!

ENDAGS ture til Læsø

Læsø udflugt for en dag. Nyd en dejlig golfdag alene eller flere sammen eller tag på en herlig cykeltur på Læsø og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

MINIFERIE, OPHOLD & MENU

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og det hele bliver naturligvis krydret med lækre kulinariske oplevelser.

BO I HYTTE ELLER LEJLIGHED

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Vælg imellem ophold i pæn luksus hytte, eller skønne lejligheder med god plads.

CAMPINGFERIE PÅ LÆSØ

Pakkerejser til Læsø Camping. Campingferie i skøn luksus hytte på pladsen i Vesterø, eller når I selv medbringer campingvogn eller autocamper og selv får lov at vælge, om I vil bo på campingpladsen i Vesterø eller i Østerby. 

GOLFREJSER TIL LÆSØ

Hold en skøn aktiv ferie på Læsø med masser af golfspil på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger smukt ud til Kattegat kun få minutters kørsel fra Østerby Havn. Golfrejser til Læsø er incl. green fee. 

OPHOLD & KURBAD

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten, men med tid til skøn forkælelse i de velværende og varme salt bade i Læsø Kur. 

WELLNESS & MENUOPHOLD

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til.

PAKKEREJSER til Læsø

 

Skal jeres ferie gå til Læsø, så giver vi jer her muligheden for, at booke hele rejsen i en enkelt pakke. Som en unik løsning har Læsø Pakkerejser mulighed for at sammensætte pakker på tværs af enkelte erhverv på Læsø.

Alt i alt en fantastisk rejse.  

 

Til dig der vil overraske en god ven eller kæreste og ikke helt kan besluttet dig for en rejse dato, kan vi anbefale et digitalt gavekort. Gavekortet fremsendes straks til din mail og kan anvendes til online booking af oplevelser, overnatning og pakkerejser via laesoe-booking.dk/

 

Du kan finde rejser med:

- Sejlturen fra Frederikshavn med billet til Læsøfærgen inkluderet i pakken.

- Entré til Læsø Kurs koncentrerede saltbade og finsk sauna i den gamle kirke i Vesterø. 

- mulighed for at få luftet golfkøllerne på Læsø Seaside Golfklubs 18 fantastiske huller, delvist placeret i skov og ved strand.  

Er du mere til en hyggelig og praktisk familieferie i lejlighed eller campingvogn, eller til overnatning og menu på hoteller eller B & B, så skal der nok være et tilbud efter din smag.

På Læsø kan sol og strand nydes i rigelige mængder, desuden byder Læsø på fantastiske oplevelser i storslået natur med mulighed for både vandreture, cykelture, skovture o.s.v. og udflugtsmål som Rønnerne, Bouet, Kærene, Saltsyderiet, kunsthåndværkere og kunstudstillinger.

 

Gave ideer med det bedste fra Læsø!

Står du og mangler en gave ide? Fortvivl ikke, hjælpen er nær. Prøv med et digitalt gavekort til online booking på Laesoe-booking.dk. Vælg imellem oplevelser, overnatning og pakkerejser fra Læsø.  

Det sker på Læsø!

På Læsø kan du opleve, handle, nyde og lade dig forkæle på alle måder, både aktivt og afslappet.

Følg med i hvad der sker inden du kommer til Læsø, så går du ikke glip af alt det sjove.