Book en pakkerejse til Læsø!

MINIFERIE, OPHOLD & MENU

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og det hele bliver naturligvis krydret med lækre kulinariske oplevelser.

GOLFREJSER TIL LÆSØ

Hold en skøn aktiv ferie på Læsø med masser af golfspil på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger smukt ud til Kattegat kun få minutters kørsel fra Østerby Havn. Golfrejser til Læsø er inkl. green fee. 

ENDAGSTURE til Læsø

Tag turen til Læsø og nyd en dejlig dag på øen midt i Kattegat alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

BO I LUKSUS HYTTE, B&B ELLER I LEJLIGHED

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Vælg imellem ophold i pæn luksus hytte, på B&B eller i skønne lejligheder med god plads.

CAMPINGFERIE PÅ LÆSØ

Pakkerejser til Læsø Camping. Campingferie i skøn luksus hytte på pladsen i Vesterø, eller når I selv medbringer campingvogn eller autocamper og selv får lov at vælge, om I vil bo på campingpladsen i Vesterø eller i Østerby. 

Gave ideer med det bedste fra Læsø!

Står du og mangler en gave ide? Fortvivl ikke, hjælpen er nær. Prøv med et digitalt gavekort til online booking på laesoe-booking.dk. Vælg imellem oplevelser, overnatning og pakkerejser fra Læsø.  

Læsø Live Kulturfestival

9. - 11. juli 2024 på Østergård Kultur BB, Byrum.

Oplev en af årets store begivenheder med fest, musik, debatter, foredrag og workshops.

 

GoVisit Læsø!

Tjek oplevelser, åbningstider m.m., så går du ikke forgæves. 

PAKKEREJSER til Læsø

 

Skal jeres ferie gå til Læsø, så giver vi jer her muligheden for, at booke hele rejsen i en enkelt pakke. Som en unik løsning har Læsø Pakkerejser mulighed for at sammensætte pakker på tværs af enkelte erhverv på Læsø.

Alt i alt en fantastisk rejse.  

 

Til dig der vil overraske en god ven eller kæreste og ikke helt kan besluttet dig for en rejse dato, kan vi anbefale et digitalt gavekort. Gavekortet fremsendes straks til din mail og kan anvendes til online booking af oplevelser, overnatning og pakkerejser via laesoe-booking.dk/

 

Du kan finde rejser med:

- Sejlturen fra Frederikshavn med billet til Læsøfærgen inkluderet i pakken.

- Entré til Læsø Kurs koncentrerede saltbade og finsk sauna i den gamle kirke i Vesterø. 

- mulighed for at få luftet golfkøllerne på Læsø Seaside Golfklubs 18 fantastiske huller, delvist placeret i skov og ved strand.  

Er du mere til en hyggelig og praktisk familieferie i lejlighed eller campingvogn, eller til overnatning og menu på hoteller eller B & B, så skal der nok være et tilbud efter din smag.

På Læsø kan sol og strand nydes i rigelige mængder, desuden byder Læsø på fantastiske oplevelser i storslået natur med mulighed for både vandreture, cykelture, skovture o.s.v. og udflugtsmål som Rønnerne, Bouet, Kærene, Saltsyderiet, kunsthåndværkere og kunstudstillinger.