Book en pakkerejse til Læsø! Find de bedste tilbud hos Læsø Pakkerejser

OPHOLD & KURBAD

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten, men med tid til skøn forkælelse i de velværende og varme salt bade i Læsø Kur. 

BO I HYTTE ELLER LEJLIGHED

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Vælg imellem ophold i pæn luksus hytte, eller skønne lejligheder med god plads.

OPHOLD, WELLNESS & MENU

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til.

MINIFERIE, OPHOLD & MENU

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og det hele bliver naturligvis krydret med lækre kulinariske oplevelser.

GOLFREJSER TIL LÆSØ

Hold en skøn aktiv ferie på Læsø med masser af golfspil på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger smukt ud til Kattegat kun få minutters kørsel fra Østerby Havn. Golfrejser til Læsø er incl. green fee. 

CAMPINGFERIE PÅ LÆSØ

Pakkerejser til Læsø Camping. Campingferie i skøn luksus hytte på pladsen i Vesterø, eller når I selv medbringer campingvogn eller autocamper og selv får lov at vælge, om I vil bo på campingpladsen i Vesterø eller i Østerby. Begge pladser ligger i smukke natur omgivelser og tæt på by, indkøb, restauranter, havn og dejlig badestrand.

ENDAGS OPLEVELSER & UDFLUGTER PÅ LÆSØ

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

GI´ GAVER DER GLÆDER

Står du og mangler en gave ide? Fortvivl ikke, hjælpen er nær. Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking på Laesoe-booking.dk. Vælg imellem pakkerejser overnatning, oplevelser og transport på solskinsøen Læsø.  

PAKKEREJSER til Læsø

 

Skal jeres ferie gå til Læsø, så giver vi jer her muligheden for, at booke hele rejsen i en enkelt pakke. Som en unik løsning har Læsø Pakkerejser mulighed for at sammensætte pakker på tværs af enkelte erhverv på Læsø.

 

 

Du kan finde ophold med eksempelvis: 

 

- Sejlturen fra Frederikshavn med Læsøfærgen inkluderet i ophold.

- Entré til Læsø Kurs koncentrerede saltbade og finsk sauna i den gamle kirke i Vesterø. 

- Luftet golfkøllerne i Østerby på Læsø Seaside Golfklubs 18 fantastiske huller, delvist placeret i skov og ved strand.  

 

 

Om man ønsker en billigere og praktisk familieferie i lejlighed eller campingvogn, eller spaophold med overnatning og menu på hoteller eller B & B skal der nok være mulighed for et tilbud efter din smag.

 

På Læsø kan I nyde sol og strand i rigelige mængder, desuden byder Læsø på fantastiske oplevelser i storslået natur med mulighed for både vandreture, cykelture, skovture o.s.v. og udflugtsmål som Rønnerne, Bouet, Kærene, Saltsyderiet og kunsthåndværkere og kunstudstillinger.

 

  

Alt i alt en fantastisk rejse. 

 

Til dig der vil overraske en god ven eller kæreste og ikke helt kan besluttet dig for en rejse dato kan vi anbefale et online gavekort. Gavekortet kan anvendes til online booking af pakker, deals, overnatning og oplevelser via laesoe-booking.dk/