Book overnatning og ophold på naturskønne Læsø

Vi har fundet
  • Vis på kort
  • Vis på liste

En lille hyggelig oase midt i Vesterø by, nær færgeankomst og flot badestrand, små butikker, Dagli brugs, restauranter, Cafe, fiskehandler, Læsø Kur, cykeludlejning og busholdeplads. 

Guesthouse Læsø byder på små hyggelige værelser med eget bad & toilet, indrettet med opredte senge, lille bord og 2 stole, elkedel te/kaffe, føntørre og gratis WIFI. Sengene er redt op og der er håndklæder samt Yroli badeprodukter til rådighed på alle værelser. Derudover er der fri adgang til fælles køkken og stor gårdhave med grillområde og udebrusere.

B&B
Vesterø Havn
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug

Værelses udlejning centralt nær Østerby Havn på Læsø. Tæt på hyggelig Marina, flot badestrand, golfbane, indkøb, spisesteder, frisør, fodplejer, tanghusrute og ikke mindst den flotte natur, som hele Læsø er omgivet af. 

B&B
Østerby havn
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug

En lille perle i den østre ende af Læsø. Danzigmand B&B tilbyder overnatning i nyrenoverede værelser med eget bad & toilet og med udgang til dejlig terrasse midt i rolige naturomgivelser, nær en af Læsø´s mest besøgte badestrande nemlig Danzigmann. 

B&B
Østerby
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug

Bed & Breakfast i en klasse for sig. Dobbeltværelser med eget bad/toilet, lejligheder til 2, 4 eller 6 personer med toilet/bad, stue og køkken. Hjemmelavet morgenmad i orangeriet, serveret med smil. Fred og ro i grønne omgivelser.

B&B
Byrum
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug