Book overnatning og ophold på naturskønne Læsø

Vi har fundet
  • Vis på kort
  • Vis på liste

Rønnergården ligger i rolige, naturskønne omgivelser midt på øen 1,5 km sydøst for Byrum, tæt på de fredede arealer “Rønnerne” og Læsø Saltsyderi. 

Du kan leje hele gården med plads til 16 prs. fordelt på 7 værelser og 5 badeværelser. Der er også mulighed for, at leje enkelt, dobbelt eller famileværelser. 

 

På gården er der stor fællesstue med åbent køkken og adgang til sydvendt terrasse. Dejlig stor have med bålplads og grill. Adgang til Wifi

Hund må medbringes mod betaling. 

  

B&B
Byrum
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj

Bed & Breakfast i en klasse for sig. Dobbeltværelser med eget bad/toilet, lejligheder til 2, 4 eller 6 personer med toilet/bad, stue og køkken. Hjemmelavet morgenmad i orangeriet, serveret med smil. Fred og ro i grønne omgivelser.

B&B
Byrum
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj

En lille perle i den østre ende af Læsø. Danzigmand B&B tilbyder overnatning i nyrenoverede værelser med eget bad & toilet og med udgang til dejlig terrasse midt i rolige naturomgivelser, nær en af Læsø´s mest besøgte badestrande nemlig Danzigmann. 

B&B
Østerby
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj

Værelses udlejning centralt nær Østerby Havn på Læsø. Tæt på hyggelig Marina, flot badestrand, golfbane, indkøb, spisesteder, frisør, fodplejer, tanghusrute og ikke mindst den flotte natur, som hele Læsø er omgivet af. 

B&B
Østerby havn
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj

Tæt på det hele og plads til alle. 24 familie værelser heraf 14 med eget bad/toilet og adgang til fælles gæstekøkken. 100 m til øens bedste badestrand, 50 m til cykeludlejer og tæt på spisesteder. Mulighed for morgenbuffet & smør selv madpakke også åben for øvrige gæster. Kun på enkelte værelser er hund tilladt.

Havnebakkens B&B åbner 1. marts 2022

Hotel Havnebakken har åbent fra 1. januar 2022

B&B
Vesterø
Sep
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj