Oplevelse: Vesterø.

Seadog

Sejl med Seadog

Seadog er svaret på oplevelser til søs, når Du besøger Læsø. Seadog sejler Sælsafari og Sæl og Fisketure fra Vesterø Havn. Fem timers fisketure sejles fra Østerby havn. Fiskegrej kan købes eller lejes ombord. Fisketegn oprettes gratis. Sikkerheden er i top. Seadog er godkendt af Søfartsstyrelsen til sejlads med 12 passagerer. Lokalt mandskab, der kender farvandet godt, giver gode chancer for succes. Book nu, hvis Du vil være sikker på plads. Betaling ved ombordstigning. Dankort eller kontant.

 

  • Hund tilladt
Åben: 1. januar - 31. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg


Turen starter i Frederikshavn med Læsø Færgen kl. 7.50 ankomst Vesterø kl. 9.20. Kl. 13.00 sejler Seadog fra Vesterø Havn mod stenrevet Borfeld, som ligger nordvest for Læsø tæt ved fyrtårnsøen Nordre Rønner. Her findes en sælkoloni, som man kommer helt tæt på. Sælerne slapper af på stenene eller boltrer sig i vandet tæt på båden. Undervejs fortæller besætningen på Seadog historien om Nordre Rønner.

Pris frem til 14. august voksne kr. 420,- børn 4-15 år kr. 305,-. Fra 15. august voksne kr. 315,- børn 4-15 år kr. 240,-

Turen varer 1½ time og sejles kun i fint vejr og tilbydes tirsdage, onsdage og fredage i juli og august.

Turen kan bestilles online og senest 12 timer før færge afgang fra Frederikshavn.

Pris / Billet
DKK: 315,00
Find næste ledige
fra 23. august

Tag med ud at fiske. Vil du på en kortere tur med fiskestangen, har du chancen her. Vi sejler fra Vesterøhavn. Fra slutningen af juni til og med efterårsferien er der gode muigheder for at få makrel på krogen. Mandskabet hjælper jer til rette med fiskeriet. Grej kan lejes ombord.

Pris / Billet
DKK: 350,00
Find næste ledige
fra 23. august

Nordvest for Vesterø havn, tæt på Nordre Rønner ligger stenrevet Borfeld. Der findes en sælkoloni, som man med Seadog kan komme helt tæt på. De charmerende dyr ligger til almen beskuelse på de tørlagte sten, og boltre sig i vandet tæt på båden. Udover sæler findes der et utal af fugle og af og til dukker der også marsvin op. Har du ikke kikkert med, kan du låne ombord. Turen afgår fra Vesterø Havn.

Pris / Billet
DKK: 245,00
Find næste ledige
fra 23. august

Her har du chancen for at fange mange fisk. Seadog sejler fra Østerby havn, hvor fiskeriet efter specielt makrel er fint i juni, juli og august. Du fanger også torsk og fjæsing. Der plejer at være masser af fisk til alle.

Pris / Billet
DKK: 480,00
Find næste ledige
fra 27. august

Dette er turen hvor i kan slå 2 fluer med et smæk. Starter med sælsafari og derefter får deltagerne chancen for at fiske. Der ergode chancer for at få noget på krogen. Besætningen hjælper jer gerne tilrette med fiskeriet. Turen foregår altid om aftenen, så den smukke solnedgang over Kattegat er med oven i købet. Turen starter fra Vesterø havn.

Pris / Billet
DKK: 350,00
Find næste ledige
fra 28. august