Oplevelse: Vesterø.

Seadog

Er du vild med vand, men vil tørskoet i land? Så er Seadog svaret.

Seadog står for de bedste oplevelser til søs!

Det lokale mandskab kender farvandet godt hvilket giver fisketuren bedre odds for fangst, alt imens de for at sikkerheden er i top under hele sejladsen. Seadog er godkendt af Søfartsstyrelsen til sejlads med 12 passagerer.

Fra Vesterø Havn sejler Seadog bl.a. ture:

  -   til Nordre Rønner, hvor man får fyret at se helt tæt på,

  -   ud på sælsafari på stenrevene sønden for Vesterø,

  -   og fisketure til nogle af de bedste steder.

Der tilbydes også fem timers fisketure direkte fra Østerby Havn.

Book plads online hvis du vil være sikker på plads. Fiskegrej kan købes eller lejes ombord, og fisketegn oprettes gratis.

  • Hund tilladt
Åben: 1. januar - 31. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Tag med ud at fiske. Vil du på en kortere tur med fiskestangen, har du chancen her. Vi sejler fra Vesterøhavn. Fra slutningen af juni til og med efterårsferien er der gode muigheder for at få makrel på krogen. Mandskabet hjælper jer til rette med fiskeriet. Grej kan lejes ombord.

Pris / Billet
DKK: 420,00
Find næste ledige
fra 25. juni

Nordvest for Vesterø havn, tæt på Nordre Rønner ligger stenrevet Borfeld. Der findes en sælkoloni, som man med Seadog kan komme helt tæt på. De charmerende dyr ligger til almen beskuelse på de tørlagte sten, og boltre sig i vandet tæt på båden. Udover sæler findes der et utal af fugle og af og til dukker der også marsvin op. Har du ikke kikkert med, kan du låne ombord. Turen afgår fra Vesterø Havn.

Pris / Billet
DKK: 260,00
Find næste ledige
fra 25. juni