Oplevelse: Vesterø.

Seadog

Er du vild med vand, men vil helst tørskoet i land? Seadog er svaret.

Seadog står for de bedste oplevelser til søs. Fra Vesterø Havn sejler Seadog ture til Nordre Rønner, ud på sælsafari og endda ture for folk der ønsker at fiske. Fra Østerby Havn sejles fem timers fisketure.

Det lokale mandskab kender farvandet godt hvilket giver bedre fisketuren bedre odds for fangst. Desuden sørger de for, at sikkerheden er i top under hele sejladsen. Seadog er godkendt af Søfartsstyrelsen til sejlads med 12 passagerer.

Fiskegrej kan købes eller lejes ombord. Fisketegn oprettes gratis.

Book plads online hvis du vil være sikker på plads. Betaling foretages ved ombordstigning.

 

  • Hund tilladt
Åben: 1. januar - 31. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Her har du chancen for at fange mange fisk. Seadog sejler fra Vesterø havn, hvor fiskeriet efter specielt makrel er fint i juni, juli og august. Der plejer at være masser af fisk til alle.

Pris / Billet
DKK: 545,00
Find næste ledige
fra 5. juli

Nordvest for Vesterø havn, tæt på Nordre Rønner ligger stenrevet Borfeld. Der findes en sælkoloni, som man med Seadog kan komme helt tæt på. De charmerende dyr ligger til almen beskuelse på de tørlagte sten, og boltre sig i vandet tæt på båden. Udover sæler findes der et utal af fugle og af og til dukker der også marsvin op. Har du ikke kikkert med, kan du låne ombord. Turen afgår fra Vesterø Havn.

Pris / Billet
DKK: 250,00
Find næste ledige
fra 5. juli

Dette er turen hvor i kan slå 2 fluer med et smæk. Starter med sælsafari og derefter får deltagerne chancen for at fiske. Der ergode chancer for at få noget på krogen. Besætningen hjælper jer gerne tilrette med fiskeriet. Turen foregår altid om aftenen, så den smukke solnedgang over Kattegat er med oven i købet. Turen starter fra Vesterø havn.

Pris / Billet
DKK: 400,00
Find næste ledige
fra 5. juli

Tag med ud at fiske. Vil du på en kortere tur med fiskestangen, har du chancen her. Vi sejler fra Vesterøhavn. Fra slutningen af juni til og med efterårsferien er der gode muigheder for at få makrel på krogen. Mandskabet hjælper jer til rette med fiskeriet. Grej kan lejes ombord.

Pris / Billet
DKK: 400,00
Find næste ledige
fra 6. juli