Pakker med ophold og menu forkælelse på Læsø.

De bedste måltider er, når andre laver maden! Med en menupakke fra Læsø Pakkerejser kan du læne dig tilbage og nyde af de lækre kulinariske oplevelser.

Øen er særlig kendt for de gode lokale råvarer der finder vej til restaurationerne både frugt og grønt, men i særdeleshed også urter, svampe, kødkvæg, skaldyr, som jomfruhummere, sort hummere, krabber og lækre fisk, som pighvar, rødspætter o.m.f..  Ja selv fra de mindre spisesteders take away menu kan du måske finde lidt gourmet i form af en Jomfruhummerhotdog. Læsø Pakkerejser har sammensat disse tilbud for dig, som ønsker et ophold med lidt ekstra.

Disse deals indeholder overnatning på hotel eller i luksus campinghytte og er med et eller flere måltider fra et af Læsøs velrenommerede spisesteder, eller med en lækker fiskekurv fra Fiskehandleren i Vesterø.

Læsø som feriedestination giver dig chancen for at koble helt af. Du mærker hurtigt roen når du sætter dine fødder på Læsø og du har alle tænkelige muligheder for at nyde den, i den enestående natur, eller nyde øens sjæl der omslutter dig i solnedgangen. Måske tilføjet en afstressende behandling ved Læsø kur.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Lærkely Hotel & Restaurant
Oplev et skønt og afslappende menu ophold på det idyliske og charmerende hotel Lærkely. En lille perle, beliggende i rolige og smukke omgivelser, ikke langt fra det naturskønne vadehavsområde Bouet, lige midt imellem Byrum centrum og Østerby Havn.

På Lærkely bliver I taget godt i mod af værtsparret selv og I indlogeres i dejligt lyst dobbeltværelse med eget bad & toilet. Hotellet har egen hygglig aften og morgenmads restaurant. Her serveres solid og lækker morgenbuffet og til aften lækker 3 - retters aftenmenu begge dage. 

Bemærk, aftenmenuen på lørdage, er husets lækre og populære skaldyrsbuffet. 

Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Opholdet kan bookes mandag, onsdag og fredag i perioden fra 25. maj og frem til 25. september.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.250,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 6. juli
Østerby Kro & Hotel
Tag til Læsø og nyd et dejligt Kroophold med lækker badehotel stemning. I skal bo på det hyggelige Østerby Kro og Hotel. Hotellet blev bygget i 1933, og er senest gennemrenoveret i vinteren 2019 af ny ejer og præsenteret med en flot beliggenhed helt ned til Østerby havn, kun få meter fra flot hvid badestrand. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser på 1. sal. I bliver indlogeret i pænt indrettet dobbeltværelse med god dobbeltseng og lille håndvask. Der findes pæne toilet og badefaciliteter på gangen og der ligger morgenkåber og håndklæder klar til jer på værelset i bedste badehotel stil. Opholdet er inkluderet morgenmad og aftenmenu på ankomstdagen. Alle måltider serveres i hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Østerby havn er både fiskeri og lystbådehavn og på en herlig forårs eller sommerdag er her godt med liv af fiskebåde og lystbåde, der sejller ind og ud af havnen. Om efteråret er her mere roligt og måske mulighed for en snak med de lokale Læsøboere.

Den flotte badestrand slynger sig fra Østerby Havn og helt til Vesterø. Vælger man en vandretur på stranden, kan man dreje fra og kigge forbi Læsø Seaside Golfbane og området i Normarken, eller fortsætte turen videre til Horneks Odde, hvorfra fiskeriet foregik før de nuværende havne blev etableret. Her kan man stadig se eksempler på de gamle Hummerhytter, hvor fiskerne holdt til når de ikke røgtede deres tejner og garn. I Østerby finder I også Læsø Kunsthal, hvor værker af forskellige kendte og lokale kunstnere kan beskues. På vejen til Østerby kommer i forbi Læsø Rododendronpark, hvis i besøger Læsø i foråret kan det godt anbefales at kigge en tur indenfor her. Bag parken vil I opdage en af øens smukkeste cykel-og vandrerstier, helt fra Østerby Havn til Linievejen. Går I videre ad Linievejen kommer i forbi Hedvigs Hus et smukt gammelt Tangtænget Hus, hvor der henover sommeren jævnligt arrangeres foredrag o.l. derfra kan I gå videre omkring Læsø Labyrinten og Ægirs Have. 

Opholdet kan bookes onsdage og fredage fra den 12. maj og frem til den 28. august.
Weekendtillæg kr. 200,-

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.195,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 13. juli
Hotel Nygaard v/ Jonasson ApS
Tag på en uforglemmelig Læsø tur og nyd en skøn menuferie på det idylliske Hotel Nygaard. I skal I bo midt på Læsø i flotte natur omgivelser.
Hotellet er oprindelig en gl. Købmandsgaard fra 1700 talltet, men står i dag som et smukt gennemrestaureret Hotel. Værelsesfløj med 18 hyggelige dobbeltværelser m/ lille the køkken og eget bad & toilet. Hovedbygningen består af reception, hyggelig restaurant, stor pejsestue og flot gildesal.
I bliver indlogeret 2 nætter i dejlig lyst dobbeltværelse. Velkomstmenu på ankomstdagen og morgenmad serveres i den hyggelige restaurant i hovedhuset.
Hund er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

NB: Hotellet har stemningfyldt brostens belagt indkørsel og indgangsparti til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede.

Opholdet kan bookes alle åbningsdage frem til 18. december dog ikke i perioden 19. juni - 14. august 2022

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.395,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 22. august
Havnebakken A/S, Vesterø
Hold en velfortjent pause. Oplev et dejligt ophold på Læsø, 2 nætter på Hotel Havnebakken. Her skal I bo i pænt dobbeltværelse med bad /toilet,  incl. morgenmad. Hotellet serverer en lækker 2 - retters velkomstmenu i restauranten på ankomstdagen. Naturen og dejlig badestrand er lige udenfor døren og alligevel er du tæt på den lille hyggelige havneby Vesterø. Her frister de små butikker med masser af lækre tilbud eller måske en afslappende tur i Læsø Kur. Gratis bussen kører på Læsø og der er holdeplads lige nedenfor hotellet.
Ønske om handicapvenligt værelse skal forinden aftales med Hotel Havnebakken. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

Opholdet kan bookes fra 2. april på alle åbningsdage frem til 31. oktober 2022, dog ikke i højsæsonen fra 19. juni til 20. august. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.599,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 26. august