Hotel: Byrum.

Hotel Lærkely

Landlig Idyl, historisk harmoni & Fornyet energi

Den gamle Læsøgård Lærkely fra 1820, er ideelt beliggende lige mellem Byrum og Østerby, midt i den dejligste natur, med en skøn stor have og masser af rekreative miljøer. Hotel Lærkely råder over en række dejlige lyse og nyrenoverede værelser til overnatning for 1-2 personer, alle med bad, toilet og tv.

Derudover tilbydes der miniferier med tilhørende gastronomiske madoplevelser fra Læsøs naturlige spisekammer. Hovedsageligt ud fra temaet fisk og skaldyr og med hjemmelavet tilbehør. Morgenbuffet med lokale delikatesser og lækker 3-retters aftensmenu er inkluderet i prisen.

Hotellet er beliggende godt 6 km. fra Byrum og Østerby og 3 km. fra Læsø Seaside Golfklub, i gåafstand til det naturskønne vadehavsområde Bouet og er derudover nabo til en lille hyggelig park med Put and Take sø. En god oplevelse for hele familien. 

Med Fædrelandet Turridning på den anden side af hovedgaden og golfklubben i nærheden er der mange muligheder for at nyde Læsøs natur på tæt hold, og hotellet arrangerer da også miniferier med disse parter.

Med en lejet cykel kan man tage cykelturen rundt Gammel Østerby på Tangtagsruten, eller til Byrum eller Østerby for at få stillet sin shoppelyst i nogle af de lokale butikker. Finde noget af det særprægede Læsøske brugskunst, besøge Læsø Saltsyderi på Rønnerne, tage et kig i de gamle hummerhytter på Horneks Odde, besøge Læsø Museum eller noget helt femte. Læsø har historien, Lærkely giver muligheden.

Book dit ophold ved Læsø Pakkerejser.

  • Mulighed for spisning
  • Morgenmad
Åben: 17. april - 30. september
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg