Ferielejlighed: Byrum.

Østergård Kultur B&B

Bed & Breakfast i en klasse for sig

En helt særlig Bed & Breakfast - oplevelse med idyl, ro, nærvær og et strejf af kultur i skønne grønne omgivelser. Alle værelser er opkaldt efter kulturfagligheder og er indrettet med inspiration fra kunstens og kulturens verden, og om sommeren afholdes hyggelige kulturelle arrangementer i form af foredrag, forfattertalks, intim-koncerter med mere…

Østergård Kultur B&B råder over otte lejligheder med køkken og bad, og hele fire store dobbeltværelser med eget bad. Der er boliger til overnatning for 2-6 personer. Ved tilkøb serveres hjemmelavet morgenmad i det smukke Orangeri, eller i den hyggelige opholdsstue, der er fælles for alle husets gæster, afhængigt af sæson.

Et ophold på Østergård består som minimum af 2 nætters varighed og husdyr er ikke tilladt.

Fra Østergård Kultur B&B er der kun 500 meter til Museumsgården og 1,4 km til byskiltet i Byrum, hvor man bl.a. kan få stillet sin kulturlyst ved det flotte nyrenoverede og 17 meter høje Læsøtårn, Læsø Museumshus, Læsø Saltsyderi, og Byrum Kirke. Man kan også tage familien med på rejsen til Rønnerne, omkring Storhavens dyrehold og LÆSØ IS, Krogbækgaards Ridecenter med de skønne Islandske heste, eller en tur i Rønnerbussen til Hornfiskrøn og Pigestenen. Forbi Antik og Retros nysgerrige Kameler til et slag minigolf eller lidt lækkert til ganen.

Østergård Kultur B&B ligger tæt på bus-stoppested og med fint anlagt cykelsti hele vejen til enten Østerby eller Vesterø Havn. Østergård kultur B&B har seks cykler man kan leje og køre til f.eks. Tangtagsruten i Gammel Østerby, på eventyr til Hummerhytterne på Horneks Odde eller mod Vesterø Sønder Kirke, Stokken, Kirkeflod Strand og Fannemand færgen.

  • Wi-fi
  • Morgenmad
Åben: 15. januar - 20. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Musikeren, Anmelderen, Fotografen, Poeten:
Stort dobbeltværelse med brede senge og plads til hygge og kulturel inspiration. Køkken i fællesrum.

Morgenmad serveres i Orangeriet fra kl. 8.00 - 10.00

Linnedpakke kan lejes eller man kan medbringe sit eget.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 995,00
Find næste ledige
1 nat fra 29. september

Skuespilleren, Komponisten:
Indrettet i to plan med fire sovepladser fordelt på to værelser, bad/toilet, fuldt udstyret køkkenalrum med opvaskemaskine.

Linnedpakke kan lejes eller man kan medbringe sit eget og morgenmad kan tilkøbes.

Pris / Rum / nat
DKK: 1.095,00
Find næste ledige
1 nat fra 29. september

Tegneren, Arkitekten, Danseren, Billedkunstneren: 
Indrettet med dobbeltværelse, bad/toilet, fuldt udstyret køkkenalrum med opvaskemaskine.

Linnedpakke kan lejes eller man kan medbringe sit eget og morgenmad kan tilkøbes.

Pris / Rum / nat
DKK: 995,00
Find næste ledige
1 nat fra 29. september
Østergård Kultur B&B
Nyd et hyggeligt kulturophold hos Østergård Kultur B&B i rolige og smukke omgivelser med naturen lige udenfor døren. Tag en tur rundt på Læsø og oplev den helt særlige kultur Læsø kan byde på f.eks. Museumshus & Museumsgård, Tanghusruter, Læsø Salt, Natur og Kunst m.m. I indlogeres i pæn ferielejlighed i høj kvalitet. Lejlighed er som minimum indrettet med dobbeltværelse, flot badeværelse og veludstyret køkkenalrum.

Læsø er godt kendt for friske lokale råvarer som fisk, skaldyr, kød og grønsager, der kan købes flere steder rundt på øen, så der er rig mulighed for tilberedning af spændende retter, når sulten melder sig, hvis man da ikke vælger at spise ude på en af øens velrenomerede spisesteder, hvoraf enkelte ligger i gåafstand.   

Opholdet er inkl. entré til et lækkert varmt kurbad i de velværende bade hos Læsø Kur. Ønsker I særlige afslappende behandlinger kan de bookes hos Læsø Kur.

På Østergård Kultur B&B kan der tilkøbes lækker morgenbuffet, der serveres i de store fællesalrum eller i Østergaards flotte Orangeri, hvis vejret er til det. Hvis du ikke selv medbringer linned og håndklæder kan de lejes på stedet, ligesom der også er mulighed for leje af cykler, hvis man vil ud og se lidt på øen.

Pladsreservation til Læsø kurbad anbefales i forbindelse med weekend eller ferie/helligdage. Send en e-mail til: info@saltkur.dk, hvor der oplyses om dato, klokkeslæt, antal, navn og mobilnummer.

Opholdet kan bookes alle dage fra 1. februar til 17. december, dog ikke i højsæson fra 1. juni til 15. september. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.350,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 29. september
Østergård Kultur B&B
Tag venner eller familie med på et herligt kultur og velvære ophold i skøn ferielejlighed på det idylliske Østergård Kultur B&B. En enestående oplevese for samvær omkring Kultur og forkælelse i skønne omgivelser. Opholdet er for jer der vil rejse alene bare jer to, eller hvis I ønsker at tage afsted 4 personer sammen. 

Østergårds ferielejligheder er flot indrettet i 2 plan med min. 2 værelser, badeværelse med wc & bruser, køkkenalrum/stue. Der er fri adgang til stor fællesstue og udendørs faciliteter. Med i opholdet er der 4 stk. entrér til Læsø Kur, samt slutrengøring, og der er fri parkering og gratis Wifi på stedet.

På Læsø vil I opleve en enestående natur og et blomstrende kulturliv. Historier fra "De gode gamle dage" er vækket til live og fortælles i stor stil af engagerede og fortælle lystne Læsøboere. I løbet af året kan der opleves både foredrag om Saltets historie, tanghusprojektet, om strandinger ved Læsø, sølvskatten, kalkmalerier og m.m.m. 

På Østergård Kultur B&B kan der tilkøbes lækker morgenbuffet, der serveres i de store fællesalrum eller i Østergaards flotte Orangeri, hvis vejret er til det. Hvis du ikke selv medbringer linned og håndklæder kan de lejes på stedet, ligesom der også er mulighed for leje af cykler, hvis man vil ud og se lidt på øen. Indkøbs muligheder og gode spisesteder ligger i gåafstand ca. 1 km.

Pladsreservation til Læsø kurbad anbefales i forbindelse med weekend eller ferie/helligdage. Send en e-mail til: info@saltkur.dk, hvor der oplyses om dato, klokkeslæt, antal, navn og mobilnummer.

Opholdet kan bookes alle dage fra 1. februar til 17. december, dog ikke i højsæson fra 1. juni til 15. september.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for op til 4 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
3.848,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 29. september

Instruktøren:
Indrettet i to plan med seks sovepladser fordelt på tre dobbeltværelser, bad/toilet, fuldt udstyret køkkenalrum med opvaskemaskine. Mulighed for tøjvask i fællesrum.

Linnedpakke kan lejes eller man kan medbringe sit eget og morgenmad kan tilkøbes.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 1.195,00
Find næste ledige
1 nat fra 2. oktober