Tager I bare én dag på Læsø?

Med en endagstur fra Læsø Pakkerejser har du mulighed for at nyde en dejlig dag på Kattegat øen Læsø og du får en lille forsmag på, hvad Læsø også kan byde på, helt uden økuller.

I øjeblikket tilbydes:

endags Golftur for to til Læsø Seaside Golfklub, med færgebillet til bil t/r og greenfee inkluderet. Turen kan bookes frem til 30. november 2023.

Henover forår, sommer og efteråret finder du også øvrige tiltag, såsom safariture, udflugter og arrangementer under fanen OPLEVELSER. Husk, at tjekke op på GoVisit Læsø, så er du opdateret med de sidste nye oplevelser når du besøger Læsø. 

Hvis I har mod på det, kan en vandre/ eller cykeltur på Læsø godt anbefales. Øen er flad som en pandekage og smukke cykelstier strækker sig ca. 20 km fra øen i vest til øen i øst med mulighed for små hyggelige stop undervejs. Der er også i løbet af året god mulighed for at få en særpræget dagsoplevelse ved at rejse efter nogle af, øens kulturelle ”højtider” Jomfruhummerfestivallen, Læsø Kunstfestival, Kajfesten i Vesterø eller Havnefesten i Østerby, eller til nogle af de mere sporty begivenheder, som fx løb til Læsø Ultra eller Kitesurfing v. Læsø KiteCamp.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg