Bare én dag på Læsø

Med en endagstur fra Læsø Pakkerejser har du muligheden for, på samme dag, at rejse to gange med Læsøfærgen, og dermed slutte rejsen på det Nordjyske Fastland. Dermed får du en fin lille forsmag på hvad Læsø også kan byde på, helt uden økuller.

Du finder blandt andet et tilbud til wellness på Læsø Kur i den ombyggede Vesterø Kirke. Med morgenmad på færgen, entre og frokost på Læsø Kur, og eftermiddagskaffe og kage på færgen ved hjemrejsen – Selvfølgelig inkluderet overfarten – for kun 500,- pr. person.

Eller en billig bilrejse for to til Læsø Seaside Golfklub, med færge t/r og greenfee inkluderet.

Men der er selvfølgelig også mange andre ting man kan tage sig til på en enkelt dag på Læsø. Cykelturene rundt i de naturskønne områder på øen, ravsamling langs de skønne kyststrækninger, foredrag og udstilling om Læsøs salt historie på Læsø Saltsyderi. Dertil kan der suppleres med adskillelige kunsthåndværkere og gallerier der har udstillinger og udsalg rundt om på Øen. Der er også i løbet af året god mulighed for at få en særpræget dagsoplevelse ved at rejse efter nogle af øens kulturelle ”højtider” Jomfruhummerfestivallen, Læsø Kunstfestival, Kajfesten i Vesterø eller Havnefesten i Østerby, eller til nogle af de mere sporty begivenheder, som fx løb til Læsø Ultra eller Kitesurfing v. Læsø KiteCamp. Følg med i hvornår Det sker på Læsø.

Book din endagstur ved Læsø Pakkerejser til de bedste priser.

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder, og klik søg. 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg


Det får du med:

  • 1 x færgebillet for gående passager t/r fra Frederikshavn 7.50 retur samme dagkl. 15.00
  • 1 x morgenmad fra færgens Bistro 
  • 1 x entré til Læsø Kur med adgang til alle Læsø Kur's faciliteter
  • 1 x frokost i Læsø Kur
  • 1 x kaffe & kage på hjemturen fra færgens Bistro
Endags Supertilbud med Kur entré starter med færgeafgang fra Frederikshavn kl. 7.50. Turen er en rigtig forkælelsestur med morgenmad fra færgens Bistro på overfarten, entré til Læsø Kur, frokost i Læsø Kur og kaffe & kage fra færgens Bistro på hjemturen kl. 15.00. 

Ved ankomst til Læsø er der kun få minutters gang ad Vesterø Havnegade til Læsø Kur, hvor det smukke kirketårn ses på lang afstand.
Her har du adgang til alle Læsø Kurs faciliteter – stort saltvandsbassin, varme saltbade, flere saunaer samt dampbad og et udendørs spabad. Særlige behandlinger kan bookes forud på Læsø Kur. Bemærk hjemrejse med færgen kl. 15.00

BEMÆRK: Din færgebillet bliver sendt fra Læsøfærgen i en separat fil fra info@f-l.dk. Billetten skal printes og forevises ved ombordstigning. Har du ikke modtaget din billet, kan færgen kontaktes på 98 49 90 22.

Anvist pris er gældende for 1 person.

Pris / Person
DKK: 500,00
Book
fra 30. oktober


Pakken inkluderer for 2 personer

  • 2 x greenfee til Læsø Seaside Golfbane
  • 1 x endags færgebillet til bil (under 1,90 m i højden max 6 m. lang) inkl. 2 personer max. op til 7 personer
Nyd en dejlig dag på Læsø Seaside golfbane. Turen starter med færgeafgang fra Frederikshavn 7.50 retur samme dag med færgen kl. 18.40. Pakken er inkl. endags færgebillet fra 2 op til max 7 personer i personbil (under 1,90m i højden max. 6 m lang) og 2 endags greenfee vouchere. 

Husk at booke tid på Golfbox.

Endags Golftur kan bookes fra 1. april og alle dage frem til 31. oktober, dog ikke i højsæson fra 20. juni til 31. juli. Normalpris Kr. 999,- Nedsat pris i august og september kun kr. 799,-

Turen skal bookes senest 2 dage før afrejse. Der tages forbehold for udsolgte færgeafgange.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pris / 2 Personer
DKK: 999,00
Book
fra 30. oktober