Besøg Læsø på en endagstur

og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på. Ved booking af en endagstur til Læsø, får du en god oplevelse med dig hjem og det hele sker på bare en enkelt dag. Henover året arrangeres der forskellige endagsture. Er din tur inkl. færgebillet fremsendes denne i separat mail og skal forevises ved ankomst til færgen. Din tilsendte ordre bekræftelse skal fremvises ved ankomst til oplevelsessted og ved cykelleje for udlevering af cykler.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg


Nyd en herlig endags forkælelsestur til Læsø med heldagsentré til alle Læsø Kurs faciliteter – stort saltvandsbassin, varme saltbade, flere saunaer samt dampbad og et udendørs spabad. Færgeoverfart t/r kl. 7.50 fra Frederikshavn med morgenmad i færgens Bistro, frokost i Læsø Kur og kaffe og kage fra færgens Bistro på færgeoverfarten retur til Frederikshavn. 
Ved ankomst til Læsø er der kun få minutters gang ad Vesterø Havnegade til Læsø Kur, hvor det smukke kirketårn ses på lang afstand. 
Her kan du en hel dag nyde den særlige stemning i den smukt ombyggede kirke og slappe af så længe du vil. Ønsker du en af Læsø Kurs velværende og afslappende behandlinger skal de bookes særskilt og forud før ankomst.

Turen kan bookes alle dage frem til og med 28. oktober 2018. 

Pris / Billet
DKK: 500,00
Book
fra 21. september


Turen starter i Frederikshavn med Læsø Færgen kl. 7.50 ankomst Vesterø kl. 9.20. Kl. 10.00 sejler Seadog fra Vesterø Havn mod stenrevet Borfeld, som ligger nordvest for Læsø tæt ved fyrtårnsøen Nordre Rønner.

Her findes en sælkoloni, som man kommer helt tæt på. Sælerne slapper af på stenene eller boltrer sig i vandet tæt på båden.
Undervejs fortælles historien om Nordre Rønner
Turen varer 1½ time og sejles kun i fint vejr. 

Turen tilbydes på udvalgte dage i perioden 24/6- 30/9.
Turen kan bestilles online og senest 14 timer før færge afgang fra Frederikshavn. 

Pris / Billet
DKK: 290,00
Find næste ledige
fra 23. september