Bare én dag på Læsø

Med en endagstur fra Læsø Pakkerejser har du mulighed for at nyde en dejlig dag på kattegat øen Læsø og du får en lille forsmag på, hvad Læsø også kan byde på, helt uden økuller.

I 2022 tilbydes:

   *Supertilbud til Læsø Kur i den ombyggede Vesterø Kirke. Turen er inkl. færgebillet t/r, morgenmad på færgen, entre og frokost på Læsø Kur, og kaffe og kage på færgen ved hjemrejse. 

   *Golftur for to til Læsø Seaside Golfklub, med færge t/r og greenfee inkluderet. Turen kan bookes lavsæson fra 1. marts til 24. juni og igen fra 16. september til 31. oktober.

   *Guidet vandretur inkl. frokost & entré til Læsø Kur. Evt. færgebillet skal købes separat. Turen kan bookes i uge 7 og 8.

Men der er selvfølgelig også mange andre ting man kan tage sig til på en enkelt dag på Læsø. Cykelturene rundt i den smukke natur på øen, ravsamling langs de skønne kyststrækninger, foredrag og udstilling om Læsøs salt historie ved Læsø Saltsyderi. Dertil kan der suppleres med adskillelige kunsthåndværkere og gallerier der har udstillinger og udsalg rundt om på Øen. Der er også i løbet af året god mulighed for at få en særpræget dagsoplevelse ved at rejse efter nogle af øens kulturelle ”højtider” Jomfruhummerfestivallen, Læsø Kunstfestival, Kajfesten i Vesterø eller Havnefesten i Østerby, eller til nogle af de mere sporty begivenheder, som fx løb til Læsø Ultra eller Kitesurfing v. Læsø KiteCamp.

Book din oplevelsestur ved Læsø Pakkerejser til de bedste priser.

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder, og klik søg. 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Læsø Kurs "Supertilbud" er en endagstur til Læsø.

Endagsturen starter med færgeafgang fra Frederikshavn kl. 7.50.
Turen er en rigtig forkælelsestur med morgenmad fra færgens Bistro på overfarten, entré til Læsø Kur, frokost i Læsø Kur og kaffe & kage fra færgens Bistro på hjemturen kl. 15.00 eller 18.40 afhængig af fartplan. 

Ved ankomst til Læsø er der kun få minutters gang ad Vesterø Havnegade til Læsø Kur, hvor det smukke kirketårn ses på lang afstand.
Her har du adgang til alle Læsø Kurs faciliteter – Det store fælles bassin, varme saltbade, saunaer, dampbade, indendørs og udendørs spabad samt masserende vandfald.
Ønsker du at tilkøbe behandlinger kan de bookes her på Læsø Kur. 

BEMÆRK: Din færgebillet bliver fremsendt til din mail umiddelbart efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Billetten skal printes og forevises ved ombordstigning og i Bistroen for mad udlevering. 

Endagstur til Læsø Kur kan bookes alle dage fra 1. feb. til 27. november 2022.

Anvist pris er gældende for 1 person.

Pris / Person
DKK: 595,00
Find næste ledige
fra 1. februar

En unik heldagsoplevelse med tid til refleksion i den skønne natur, kombineret med salt, varme bade og duftoplevelser i Læsø Kur.

Vi mødes ved Læsøfærgens terminalbygning kl. 9.30 iført fornuftigt fodtøj og påklædning efter vejret. Under vandreturen fortæller og inspirerer guiden om det specifikke naturområde turen går igennem. Der øves i at være tilstede i nuet, som et vigtigt redskab i en travl og hektisk hverdag. Ruterne er på  8-12 km og gennemføres i et roligt tempo. Undervejs er der en frokostpause i naturen, som består af lette og sunde fødevarer.

Efter en enestående oplevelse i Læsøs natur, er det blevet tid til en unik velværeoplevelse i Læsø Kurs arkitektoniske rammer og med spaforkælese i de varme kurbade.

Dagen slutter ca. kl. 17.00 med en følelse af velvære i krop og sjæl.

Turen kan bookes tirsdag og torsdag i ugerne 7 og 8.

Anvist pris er gældende for 1 person.


Pris / Person
DKK: 735,00
Find næste ledige
fra 15. februar

Nyd en dejlig dag på Læsø Seaside golfbane. Den 18 hullers bane ligger smukt ud til Kattegat i østre ende af Læsø og indbyder til hyggeligt golfspil med hulplaceringer i kuperet terræn både ud til flot havudsigt, i åbne vidder hvor vind og vejr kan ændre slagets gang og i læ af store træer.

Turen starter med færgeafgang fra Frederikshavn 7.50 og retur samme dag med færgen kl. 18.40.
Pakken er inkl. 2 endags greenfee vouchere og endags færgebillet op til max 7 personer i personbil (under 1,90m i højden max. 6 m lang) 
Husk, at booke tid på Golfbox.

Endags Golftur kan bookes fra 1. marts og alle dage frem til 31. oktober, dog ikke i perioden fra 25. juni til 15. september. 
Turen skal bookes senest 2 dage før afrejse. 

BEMÆRK:  Din færgebillet og greenfee vouchere bliver sendt i en separat mail umiddelbart efter du har modtaget din ordrebekræftelse.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pris / 2 Personer
DKK: 1.099,00
Find næste ledige
fra 1. marts