Book de skønneste oplevelser på dejlige Læsø hos Læsø Pakkerejser

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på hvad Læsø kan byde på. Mærk Ø-livet på Læsø og få en god snak med de herlige Læsøboere. Nyd den storslåede natur eller deltag i en af mange hyggelige arrangementer, der tilrettelægges for både turister og øens lokale i løbet af året. Bliv opdateret med aktivitetskalenderen >>DET SKER PÅ LÆSØ<< 

En oplevelse for krop og sjæl

LÆSØ KUR  

Skøn forkælelse og ny energi. Nyd stimulerende og varme saltbade og afstressende og velværende kurbehandlinger i smukke rammer. 

Ro, velvære og forkælelse

KLINIK FOR FODPLEJE & FYSIURGISK MASSAGE

Personlig og individuelt tilpasset behandling af dygtig, erfaren og forstående behandler. 

 

Sælsafari og fisketure

SEADOG

Spændende oplevelser til havs med Seadog, for både store og små. Fiskegrej kan købes eller lejes ombord. 

 

Safaritur på Rønnerne

RØNNERBUSSEN

En hyggelig familieudflugt og en storslået naturoplevelse med Rønnerbussen, ud på de fredede områder ved Rønnerne. Chaufføren gør ophold undervejs og fortæller om det fredede vadehavs område. 

Udendørs tennis

VED VESTERØ BOLDKLUB

Nyd et slag udendørs tennis med en god ven eller et vennepar. Lej tennisbane ved Vesterø Boldklub.

 

Hestevognsture

FRA KROGBÆKGAARD KURSUSCENTER

Oplev en rolig og smuk 2 timers hestevognstur ud over de fredede arealer Rønnerne. Under turen fortæller lokale kuske om områdets fauna og flora og om livet på Rønnerne før og nu. Turen starter fra Krogbækgaard. 

Det kan du også opleve på Læsø

" DET SKER PÅ LÆSØ "

Følg med i øens arrangementer, spændende oplevelser, hyggelige foredrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på din ferieperiode og klik på søg, så går du ikke glip af alt det sjove, når du besøger Læsø.

OPLEVELSER

Online BOOK din næste oplevelse på dejlige Læsø. Endagsture med herlige oplevelser på solskinsøen, eller få ny energi med velværende saltbade, afstressende behandlinger og skøn massage. Tag på safariture til lands eller til vands eller dyrk motion. Book det hele, når det passer dig, der er altid åben for online booking.