Wellness ferie med varme saltbade og forkælelse

Læsø Pakkerejser har sammensat en bred vifte af pakker med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Her kan du opleve 3 forskellige varme salt bade med saltvand fra Rønnerne ud for Læsø, udendørs spa på terrassen med udsigt over Kattegat, indendørs masserende spa, skønne beroligende og plejende dampbade med mulighed for salt scrub, masserende vandfald og afslappende hvileområder i det smukke gamle kirketårn, hvor du kan sidde helt oppe i tårnet og nyde den fantastiske udsigt ud over Læsø og Kattegat. Og så ikke mindst et smilende, engageret og venligt personale. HUSK! at Læsø Kurs eksklusive og plejende behandlinger, som du kan læse mere om under LÆSØ KUR også kan bookes samtidig med bestilling af din pakke med wellness.

Find den pakke der passer dig bedst, der tilbydes fra flere overnatningssteder både hverdags og weekendophold.

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder og klik søg, herefter kan du vælge imellem flere skønne wellness ophold på Læsø, eller du kan finde næste ledige ophold.

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Ørnevejens værelsesudlejning

I skal bo i pænt og rummeligt dobbeltværelse hos Ørnevejens værelsesudlejning lige midt i Vesterø by, tæt på strand, havn, gode indkøbsmuligheder og hygggelige restauranter og spisesteder og ikke mindst få min. gang til Læsø Kur, hvor I kan slappe af og nyde en hel dag i de skønne velværende kurbade. Opholdet er desuden med færgebillet for 2 personer + personbil under 1,90m i højden.

Værelset indeholder stor dobbeltseng, spiseplads og sofahjørne, eget bad & toilet og lille køkkenafdeling og er med egen overdækket terrasse. Gratis WI-FI, fri parkering og adgang til stor fælleshave. 
Linnedpakke kan lejes for kr. 70,- pr. person eller selv medbringes. Forbrug af el kr. 3,- / kwh afregnes ved afrejse.

Opholdet kan bookes i perioden fra 27. maj til 13. december dog ikke højsæsonen 22. juni til 14. august

Der tages forbehold for udsolgte færge afgange.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.350,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 23. november