Oplevelse: Vesterø.

Visit Læsø

Endagsture til Læsø

Med en endagstur til Læsø har du muligheden for, på samme dag, at rejse to gange med Læsøfærgen, og dermed slutte rejsen på det Nordjyske Fastland. Dermed får du en fin lille forsmag på hvad Læsø også kan byde på, helt uden økuller.

Du finder blandt andet et tilbud til wellness på Læsø Kur i den ombyggede Vesterø Kirke. Med morgenmad på færgen, entre og frokost på Læsø Kur, og eftermiddagskaffe og -kage på færgen ved hjemrejsen – Selvfølgelig inkluderet overfarten – for kun 500,- pr. person.

Eller en billig bilrejse for to til Læsø Seaside Golfklub, med færge t/r og greenfee inkluderet.

Men der er selvfølgelig også mange andre ting man kan tage sig til på en enkelt dag på Læsø. Cykelturene rundt i de naturskønne områder på øen, ravsamling langs de skønne kyststrækninger, foredrag og udstilling om Læsøs salt historie på Læsø Saltsyderi. Dertil kan der suppleres med adskillelige kunsthåndværkere og gallerier der har udstillinger og udsalg rundt om på Øen. Der er også i løbet af året god mulighed for at få en særpræget dagsoplevelse ved at rejse efter nogle af øens kulturelle ”højtider” Jomfruhummerfestivallen, Læsø Kunstfestival, Kajfesten i Vesterø eller Havnefesten i Østerby, eller til nogle af de mere sporty begivenheder, som fx løb til Læsø Ultra eller Kitesurfing v. Læsø KiteCamp. Følg med i hvornår Det sker på Læsø.

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder, og klik søg. 

Åben: 1. januar - 31. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg


Det får du med:

  • 1 x Færgebillet uden bil for gående passager t/r fra Frederikshavn - Læsø samme dag.
  • 1 x Morgenmad fra færgens Bistro (1 rundstykke, udspec. pålæg samt 1 kop te/kaffe)
  • 1 x Entré til Læsø Kur med adgang til alle Læsø Kur's faciliteter
  • 1 x Sandwich i Læsø Kur (ved specielle ønsker skal Læsø Kur kontaktes)
  • 1 x Kaffe & kage på hjemturen fra færgens Bistro
Endagsturen til Læsø Kur starter med færgeafgang fra Frederikshavn kl. 7.50.
Turen er en rigtig forkælelsestur med morgenmad fra færgens Bistro på overfarten, entré til Læsø Kur, frokost i Læsø Kur og kaffe & kage fra færgens Bistro på hjemturen kl. 15.00 eller 18.40 afhængig af fartplan. 

Ved ankomst til Læsø er der kun få minutters gang ad Vesterø Havnegade til Læsø Kur, hvor det smukke kirketårn ses på lang afstand.
Her har du adgang til alle Læsø Kurs faciliteter – Det store fælles bassin, varme saltbade, saunaer, dampbade, indendørs og udendørs spabad samt masserende vandfald.
Ønsker du at tilkøbe behandlinger kan de bookes her på Læsø Kur. 

BEMÆRK: Din færgebillet bliver fremsendt til din mail umiddelbart efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Billetten skal printes og forevises ved ombordstigning og i Bistroen for mad udlevering. 

Anvist pris er gældende for 1 person.

Pris / Person
DKK: 550,00
Find næste ledige
fra 6. april