Book transport på Læsø! Kom Læsø rundt og oplev den smukke natur.

Jarvis Cykler

Jarvis Cykler ligger 400 meter fra færge havnen i Vesterø, ved siden af bageriet og overfor Læsø Kur. Her kan du både købe og leje cykler i alle størrelser. Når du lejer cykel hos JARVIS CYKLER er hjælp ved reparation eller punktering inkluderet i prisen.

Læsø Færgen

Turen med Læsø færgen tager 90 min. Her kan du slappe helt af i de hyggelige saloner og overlade roret til kaptajnen og hans besætning. Der er bistro ombord, hvor der kan købes god mad, kaffe og kage m.m. 

 

Rent a el-bil

Nemt og bekvemt med en lille smart miljøvenlig el-bil. Bilen har plads til 4 personer, automatgear og er nem at køre og parkere. Bilen kan bookes til afhentning enten ved Vesterø Havn 50 m fra færge ankomst eller fra flyvepladsen i Byrum.  

Det sker på Læsø

Kom godt rundt på Læsø og se alt hvad der sker. Med DET SKER PÅ LÆSØ ved hånden er du godt orienteret om, hvad du ikke bør gå glip af, når du besøger dejlige Læsø. 

 

TRANSPORT

Læsø er en ø midt i Kattegat og flad som en pandekage, men alligevel 118 km2, så der er rig mulighed for at komme rundt på øen. Er du kommet til Læsø som gående passager er der flere muligheder. Gratis bussen kører langs hovedvejen fra Vesterø til Østerby, men du kan også booke din egen cykel eller el-bil på øen, så går du ikke glip af den smukke natur eller de bedste oplevelser. Book online, når det passer dig.