Ferielejlighed: Byrum.

Sørens ferielejligheder

Midt i naturen og et flot udgangspunkt for en dejlig Læsø ferie.

Sørens ferielejligheder danner ramme om en unik overnatningsmulighed på Hals Gl. Skole.

Mellem Byrum og Østerby, i Læsøs enestående natur finder man den nedlagte Hals Gl. Skole. Skolen danner i dag ramme om fire skønne boenheder med charme og historie. Lejlighederne rummer på små særegne kendetegn, og er blevet opkaldt efter deres stil. Tag nu for eksempel Skolestuen der kan rumme op til 9 overnattende i de gamle undervisningslokaler, eller Egoisten til overnatning for to, med badekar på løvefødder. Derudover findes Badehotellet med plads til 4 og Den nye rummer op til 6 personer.

Generelt er ferielejlighederne lyse og venlige og er alle indrettet med køkken- og badefaciliteter. Stedet ligger i rolige omgivelser midt i skøn natur og er det perfekte udgangspunkt for spændende oplevelser over hele Læsø.

Hals Gl. Skole er blevet omdannet til et skønt ferieparadis i egen park og skov.

Linned skal selv medbringes.

Fra Sørens Ferielejligheder er der 1,4 km til Museumsgården og Fædrelandet Turridning og 3 km til byskiltet i Byrum, hvor man bl.a. kan få stillet sin kulturlyst ved det flotte nyrenoverede og 17 meter høje Læsøtårn, Læsø Saltsyderi, og Byrum Kirke. Man kan også tage familien med på rejsen til Rønnerne, med Storhavens dyrehold og LÆSØ IS, Krogbækgaards Ridecenter med skønne ture på Islandske Heste, eller en tur i Rønnerbussen til Hornfiskrøn og Pigestenen, og på regnvejrsdagen kan man se en film i Læsø Bio. Hvis du har smag for Læsøprodukter kan Læsø Slagteren, Læsø Garnspinderi eller Læsø Uldstue anbefales.

I Østerby har man nogle af øens smukkeste badestrande. Der er fine shoppingmuligheder på havnen og op langs Smedievejen, delikatesser fra Thorsens fiskehandel og Læsø Spisehus, og lækre take-away retter fra de mange lækre spisesteder f.eks lækkerier fra Læsø Spisehus eller Pizza fra Østerby Kro & Hotel.

Med ca. 200m til hovedvejens fint anlagte cykelsti kommer man nemt hele vejen til enten Østerby eller Vesterø Havn. En af øens mange cykelruter kunne måske lokke. F.eks til Tanghusruten i Gammel Østerby eller i Stoklund området, på eventyr til Hummerhytterne på Horneks Odde eller mod Vesterø Sønder Kirke, Stokken, Kirkeflod Strand og Fannemand færgen.

Book dit ophold på Læsø Pakkerejser.

 

  • Wi-fi
  • Hund tilladt
Åben: 1. april - 18. oktober
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg