Pakker sammensat til dig af Læsø Pakkerejser.

Fra Læsø Pakkerejser

Nu kan du roligt nyde dagene frem til juleaften. Den perfekte gave ide er inden for rækkevidde.

Køb gavekortet til senere bestilling af pakketure arrangeret af Læsø Pakkerejser ApS. Modtager af kortet kan selv vælge tidspunkt og imellem flere forskellige 1-dags oplevelses ture eller herlige ophold med overnatning og skønne oplevelser til dejlige Læsø.

I løbet af december/januar vil alle Pakketilbud med overnatning være klar til booking nu også til betaling med gavekort. 1-dagsture forventes at være klar til booking i løbet af marts/april.

Miniophold & færge t/r

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd. Miniophold indeholder som min. 2 overnatninger og færgebillet t/r. 

 

Vi arbejder i øjeblikket med Pakketilbud til 2019. 

 

 

Mini ferie med menuforkælelse & færge t/r.

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, dejlige overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Alle pakker er med færgebillet t/r, (dog er tillægspakker uden færgebillet).

Vi arbejder i øjeblikket med Pakketilbud til 2019.

 

 

Wellness ophold med skønne varme saltbade & færge t/r

Wellness pakker til Læsø er til jer, der ønsker et særligt forkælelses ophold. Alle pakker indeholder heldags entré til de skønne varme saltbade i Læsø Kur. Enkelte er med 2 heldags entréer til både fitness og saltbade så der kan mærkes forskel for jer der trænger til ekstra velvære. Flere af pakkerne er desuden med herlige menuer. Alle wellness pakker er med færgebillet t/r.

Vi arbejder i øjeblikket med Pakketilbud til 2019.  

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Mærk Ø-livet tæt på og opdag en helt særlig ro falde over dig. Få en god snak med de herlige Læsøboere, gå på opdagelse i den storslåede natur eller deltag i de mange hyggelige arrangementer der tilrettelægges for både turister og øens lokale i løbet af året. Følg med i DET SKER PÅ LÆSØ 

Ny sæson for endagsture til Læsø starter op i maj 2019.

 

Golfophold på dejlige Læsø & færge t/r

Laesoe Seaside Golfbane ligger i flot natur helt ud til Kattegat. Her kan I fra flere af hullerne opleve en fantastisk udsigt ud over havet, stranden og Østerby Havn. Samtidig vil I i løbet af spillet bevæge jer rundt i både skov og let kuperet terræn. Alle golfrejser er inkluderet min. 2 overnatninger og færgebillet t/r for 2 personer og 1 personbil. Enkelte pakker tilbydes desuden med lækker aftenmenu.

Vi arbejder i øjeblikket med pakketilbud til 2019.

 

Singlerejse til dig der rejser alene - OPHOLD, OPLEVELSER & FÆRGE T/R

At rejse er.............! Med en singlerejse til Læsø får du både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her bestemmer du selv farten og du betaler kun for en person.

Vi arbejder i øjeblikket med Pakketilbud til 2019.  

 

Campingferie i egen vogn & færge t/r

Elsker I også campinglivet og det at bo tæt på naturen? Prøv en helt særlig tur til Læsø i egen campingvogn. Nyd en herlig ferie i skønne naturomgivelser på Læsø Camping enten i Østerby eller i Vesterø, I bestemmer selv, hvor I vil bo og I får god tid til afslapning og til at opleve Læsø på egen hånd.

Vi arbejder i øjeblikket med pakketilbud til 2019. 

 

Læsø Rundt Cykelløb

Cykelweekend på Læsø

Book en hyggelig og motionsgivende weekend på dejlige Læsø og deltag i motionscykelløbet Læsø Rundt. Turen leder deltagerne rundt til de gode steder på øen og kombinerer motion, hygge og flot natur. 

Vi arbejder i øjeblikket med klargøring af cykelweekend tilbud 2019.

Det sker på Læsø

Dejlige oplevelser, hyggelige fordrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på datoer og klik på søg, så går du ikke glip af alt det sjove, når du besøger Læsø.