Pakker sammensat til dig af Læsø Pakkerejser.

OPHOLD MED OVERNATNING OG FÆRGEBILLET T/R.

er til jer der har lyst til at opleve og udforske Læsø på egen hånd. Pakker med ophold indeholder som min. 2 overnatninger og færgebillet t/r. 

 

OPHOLD MED MENUFORKÆLELSE

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, dejlige overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Alle pakker er med færgebillet t/r. 

 

SINGLEREJSE TIL DIG DER REJSER ALENE.

At rejse er.............! Med en singlerejse til Læsø får du både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her bestemmer du selv farten og du betaler kun for en person.

 

WELLNESS OPHOLD MED VARME SALTBADE.

Wellness pakker til Læsø er til jer, der ønsker et særligt forkælelses ophold. Alle pakker indeholder heldags entré til de skønne varme saltbade i Læsø Kur. Enkelte er med 2 heldags entréer til både fitness og saltbade så der kan mærkes forskel for jer der trænger til ekstra velvære. Flere af pakkerne er desuden med herlige menuer. Alle wellness pakker er med færgebillet t/r.

GOLFREJSER TIL LÆSØ (Vi arbejder på sæson 2018)

Med en golfrejse til Læsø kan du nyde golfspillet, den smukke natur og en fantastisk udsigt udover Kattegat. Laesoe Seaside Golfbane ligger i storslåede omgivelser nær Østerby Havn. Golfrejser til Læsø med overnatning er desuden med lækre menuer og færgeoverfart t/r, så her kan du roligt koncentrere dig om golfspillet hele dagen lang.

AKTIV FERIE - CAMPING

Aktiv ferie! Elsker I også, at bevæge jer rundt i naturen? Prøv en helt særlig tur til Læsø. Prøv en aktiv Ferie, der er tilrettelagt som et hyggeligt 2 nætters ophold, indeholdende et særligt natur eller frilufts arrangement. Eller nyd en herlig camping ferie i egen vogn og i skønne naturomgivelser og få masser af dejlige oplevelser med hjem.