Book en pakkerejse til Læsø! Altid billigst hos Læsø Pakkerejser

DEALS OG SUPERTILBUD

Deals I bare ikke må gå glip af! Oplev Læsø til helt særlige favorable priser.

Ophold er for 2 personer i delt dobbeltværelse og med masser af forkælelse.

MINIFERIE, OPHOLD & MENU

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og lækre kulinariske oplevelser.

ENDAGSTURE TIL LÆSØ

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

CAMPINGFERIE PÅ LÆSØ

Vælg jeres favorit campingferie enten i skøn luksushytte på Vesterø Camping og Hytteby, eller når I selv medbringer campingvogn eller autocamper på enten campingpladsen i Vesterø eller i Østerby. Begge pladser ligger i smukke natur omgivelser og tæt på by og dejlig badestrand

GOLFREJSER

Hold en skøn aktiv ferie på Læsø med masser af golfspil på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger smukt ud til Kattegat kun få minutters kørsel fra Østerby Havn. Golfrejser til Læsø er incl. green fee. 

OPHOLD, WELLNESS & MENU

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til.

OPHOLD & KURBAD

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten, men med tid til skøn forkælelse i de velværende og varme salt bade i Læsø Kur. Vælg imellem hverdagstilbud og weekendtilbud.

BO I HYTTE ELLER LEJLIGHED

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Vælg imellem ophold i pæn luksus hytte, eller skønne lejligheder med god plads.

GI´ GAVER DER GLÆDER

Står du og mangler en gave ide? Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud, overnatning, oplevelser og transport på solskinsøen Læsø via Laesoe-booking.dk

PAKKER

Opholdspakker fra Læsø Pakkerejser!

Skal jeres ferie gå til Læsø, så giver vi jer her muligheden for at booke hele rejsen i en enkelt pakke. Som en unik løsning har Læsø Pakkerejser mulighed for at sammensætte pakker på tværs af enkelte erhverv på Læsø, så man eksempelvis kan få:

- Sejlturen fra Frederikshavn med Læsøfærgen inkluderet i sit ophold

- Entré til Læsø Kurs koncentrerede saltbade og finsk sauna i den gamle kirke i Vesterø

- Luftet golfkøllerne i Østerby på Læsø Seaside Golfklubs 18 fantastiske huller, delvist placeret i skov og ved strand.

 

Om man ønsker en billigere og praktisk familieferie i lejlighed eller campingvogn, eller gourmet og spaophold med overnatning og menu på hoteller eller Bed and breakfast skal der nok være mulighed for et tilbud efter din smag.

På Læsø kan I nyde sol og strand i rigelige mængder, desuden byder Læsø på fantastiske oplevelser i storslået natur med mulighed for både vandreture, cykelture, skovture o.s.v. og seværdigheder som Rønnerne, Bouet, Kærene, Saltsyderiet og kunsthåndværkere og kunstudstillinger. Alt i alt en fantastisk rejse. 

Vi anbefaler et online gavekort til dig der vil overraske en god ven eller kæreste og ikke helt kan besluttet dig for en rejse dato. Gavekortet kan anvendes til online booking af pakker, deals, overnatning, oplevelser og transport  via laesoe-booking.dk/

 

 

PAKKEREJSER TIL LÆSØ - se samlet oversigt

Få et overblik over alle tilbudte pakkerejser med overnatning på dejlige Læsø. Eller vælg jeres pakkerejser ud fra en enkelt kategori eks. en Golfferie - et kurophold - miniferie - campingferie o.s.v.

En Pakkerejse til Læsø - er altid en oplevelse værd.

Vi glæder os til at se jer på Læsø.