Book pakker, overnatning, oplevelser og transport på Læsø, eller læs mere herunder, om pakketilbud sammensat til dig af Læsø Pakkerejser

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø kan byde på. Du kan vælge imellem Kurture, Golfture, Cykelture og Safariture.

 

KAMPAGNE TILBUD

Gør en god handel. Besøg Læsø i udvalgte uger eller weekender til uhørt lave priser. 

 

Golfophold på Læsø & færge t/r

Laesoe Seaside Golfbane ligger i flot natur helt ud til Kattegat. Her kan I fra flere af hullerne opleve en fantastisk udsigt ud over havet, stranden og Østerby Havn. Vælg imellem endags golftur med færgebillet for 2 personer + personbil eller golfophold med min. 2 overnatninger og færgebillet t/r for 2 personer + personbil, så er der god tid til golfspillet.

Campingferie i egen vogn & færge t/r

Elsker I også campinglivet og det at bo tæt på naturen? Prøv en helt særlig tur til Læsø i egen campingvogn eller autocamper. Nyd en herlig ferie i skønne naturomgivelser på Læsø Camping enten i Østerby eller i Vesterø, I bestemmer selv, hvor I vil bo og I får god tid til afslapning og til at opleve Læsø på egen hånd. Pakker til Læsø Camping tilbydes både som hverdags og weekendophold.

Ophold - wellness & menu - færge t/r

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til. 

Ophold i lejlighed eller hytte & færge t/r

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger og færgebillet t/r. Du kan vælge imellem små lejligheder med plads til 2 og store lejligheder med god plads til 4 personer eller hvad med en luksus campinghytte med plads op til 4 personer.  

Menu ferie & færge t/r.

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, dejlige overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Bemærk, at tillægspakker er uden færgebillet. 

Ophold m/ varme kurbade & færge t/r

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten og samtidig opleve de skønne varme salt bade i Læsø Kur. Alle pakker er med færgebillet t/r og du kan vælge i blandt hverdags og weekendophold.  

 

 

Gi´gaver der glæder

Står du og mangler en gave ide?

Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud til Læsø, arrangeret af Læsø Pakkerejser ApS. Med gavekort koden kan modtager af kortet vælge imellem booking af 1-dags ture til Læsø eller pakketilbud, hvor ophold hos et af Læsø´s  mange hyggelige overnatningssteder og herlige oplevelser eller menuer er inkluderet i prisen. 

Til dig der rejser alene

At rejse er.............! Rejs alene til Læsø og få både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her bestemmer du selv farten og du betaler kun for en person. 

 

 

Events på Læsø

Mortens Weekend den 8. - 10. november kan du besøge Hotel Havnebakken med hyggelig overnatning i dejligt dobbeltværelse, delikate forkælelsesmenuer og færge t/r. En Bisp værdig ;-) 

Bestil i god tid.

Det sker på Læsø

Dejlige oplevelser, hyggelige fordrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser, natur oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på datoer og klik på søg, så er du godt orienteret om tidspunkter for alt det du bare ikke må gå glip af, når du besøger Læsø.