Pakker sammensat til dig af Læsø Pakkerejser.

Fra Læsø Pakkerejser

Står du lige og mangler en gave ide til den du holder af? Prøv med et gavekort, der kan anvendes til online bestilling af pakkerejser til Læsø, arrangeret af Læsø Pakkerejser ApS. Modtager af gavekortet kan vælge imellem de forskellige arrangerede pakketure enten 1-dags oplevelses ture eller pakke ophold med overnatning og dejlige oplevelser på Læsø. 

Miniophold & færge t/r

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd. Miniophold indeholder som min. 2 overnatninger og færgebillet t/r. 

 

 

Ophold i f.m. Læsø Rundt motionscykelløb 2019

Book et hyggeligt og motionsgivende ophold på dejlige Læsø i f. m. i motionscykelløbet Læsø Rundt. Turen leder deltagerne rundt til de gode steder på øen og kombinerer motion, hygge og flot natur.

Husk at tilmelde dig til cykelløbet Læsø Rundt 2019 på Sportstiming.dk 

Mini ferie med menuforkælelse & færge t/r.

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, dejlige overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Alle pakker er med færgebillet t/r. (Dog kan der fra enkelte overnatningssteder vælges tillægspakker uden færgebillet) 

 

Wellness ophold med skønne varme saltbade & færge t/r

Wellness pakker til Læsø er til jer, der ønsker et særligt forkælelses ophold. Alle pakker indeholder heldags entré til de skønne varme saltbade i Læsø Kur. Enkelte er med 2 heldags entréer til både fitness og saltbade så der kan mærkes forskel for jer der trænger til ekstra velvære. Flere af pakkerne er desuden med herlige menuer. Alle wellness pakker er med færgebillet t/r.

 

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en rigtig forkælelsestur alene eller flere sammen i det populære Læsø Kur. Her kan i slappe af hele dagen i de healende og varme saltbade og måske kan I nå, at tage på oplevelse med GRATIS bussen, (holdeplads lige ud for Læsø Kur) og mærk selv Ø-livet tæt på og opdag en helt særlig ro falde over dig. Få en god snak med de herlige Læsøboere, gå på opdagelse i den storslåede natur eller deltag i de mange hyggelige arrangementer, der tilrettelægges for både turister og øens lokale i løbet af året. Følg med i  DET SKER PÅ LÆSØ 

Campingferie i egen vogn & færge t/r

Elsker I også campinglivet og det at bo tæt på naturen? Prøv en helt særlig tur til Læsø i egen campingvogn. Nyd en herlig ferie i skønne naturomgivelser på Læsø Camping enten i Østerby eller i Vesterø, I bestemmer selv, hvor I vil bo og I får god tid til afslapning og til at opleve Læsø på egen hånd.

BESTIL I GOD TID OG VÆR SIKKER PÅ EN GOD PLADS. 

 

Singlerejse til dig der rejser alene - OPHOLD, OPLEVELSER & FÆRGE T/R

At rejse er.............! Med en singlerejse til Læsø får du både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her bestemmer du selv farten og du betaler kun for en person.

 

 

Golfophold på dejlige Læsø & færge t/r

Laesoe Seaside Golfbane ligger i flot natur helt ud til Kattegat. Her kan I fra flere af hullerne opleve en fantastisk udsigt ud over havet, stranden og Østerby Havn. Samtidig vil I i løbet af spillet bevæge jer rundt i både skov og let kuperet terræn. Alle golfrejser er inkluderet min. 2 overnatninger og færgebillet t/r for 2 personer og 1 personbil. Enkelte pakker tilbydes desuden med lækker aftenmenu.

Vi arbejder i øjeblikket med pakketilbud til 2019.

 

Det sker på Læsø

Dejlige oplevelser, hyggelige fordrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på datoer og klik på søg, så går du ikke glip af alt det sjove, når du besøger Læsø.