Book ophold, oplevelser og transport, alt i en pakke til Læsø.

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

 

Hurtigt overblik på gode tilbud til Læsø til dig, der kan rejse når som helst.

Vælg og Book

 

 

 

Miniferie med menu

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og lækre kulinariske oplevelser. 

 

 

Wellness ophold med varme kurbade

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten, men med tid til skøn forkælelse i de velværende og varme salt bade i Læsø Kur. Vælg imellem hverdagstilbud og weekendtilbud.  

 

Ophold - wellness & menu

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til. 

 

Ophold i lejlighed

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Du kan vælge imellem små lejligheder med plads til 2 og store lejligheder med god plads til 4 personer.  

Black Friday

Hele weekenden den 29.-30. november og 1. december kan du finde ekstra gode tilbud på ophold på Læsø. Book online og NATURligvis lokalt på Læsø til uhørt lave priser. 

 

 

 

 

Gi´gaver der glæder

Står du og mangler en gave ide?

Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud til Læsø, arrangeret af Læsø Pakkerejser ApS. Med gavekort koden kan modtager af kortet vælge imellem booking af 1-dags ture til Læsø eller pakketilbud, hvor ophold hos et af Læsø´s  mange hyggelige overnatningssteder og herlige oplevelser eller menuer er inkluderet i prisen. 

Vinter events og Firma julefrokoster på Læsø med overnatning

Hold årets Firma julefrokost med skøn overnatning eller nyd et hyggeligt vinter ophold på Læsø i november eller december med ren forkælelse, skønne menuer og særlige events.  

 

Til dig der rejser alene

At rejse er.............! Rejs alene til Læsø og få både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her kan roen falde over dig, du kan møde nye mennesker og du bestemmer selv farten og så betaler du kun for en person.  

 

 

Det sker på Læsø

Dejlige oplevelser, hyggelige fordrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser, natur oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på datoer og klik på søg, så er du godt orienteret om tidspunkter for alt det du bare ikke må gå glip af, når du besøger Læsø.