Book en pakkerejse til Læsø! Altid billigst hos Læsø Pakkerejser

Miniferie med menu

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og lækre kulinariske oplevelser.

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

Camping ferie på Læsø

Vælg din favorit campingferie enten i skøn luksushytte på Vesterø Camping og Hytteby, eller når du selv medbringer campingvogn eller autocamper på enten campingpladsen i Vesterø eller i Østerby. Begge pladser ligger i smukke natur omgivelser og tæt på by og dejlig badestrand

Golfrejser

Hold en skøn aktiv ferie på Læsø med masser af golfspil på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger smukt ud til Kattegat kun få minutters kørsel fra Østerby Havn. Golfrejser til Læsø er incl. green fee til banen. 

Ophold - wellness & menu

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til.

Wellness ophold med varme kurbade

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten, men med tid til skøn forkælelse i de velværende og varme salt bade i Læsø Kur. Vælg imellem hverdagstilbud og weekendtilbud.

Ophold i luksus hytte eller lejlighed

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Du kan vælge imellem ophold i pæn luksus hytte, eller skønne lejligheder med god plads.

Gi´gaver der glæder

Står du og mangler en gave ide? Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud, overnatning, oplevelser og transport på solskinsøen Læsø via Laesoe-booking.dk

PAKKER

Online BOOK din næste ferie til solskinsøen LÆSØ i en samlet pakkerejse - du sparer både tid og penge!

Find din favorit pakke med attraktive overnatningstilbud fra øens Hoteller, Bed & Breakfast, Feriecenter, Ferielejligheder og Campingpladser eller spændende endags oplevelsesture og book det hele online, når det passer dig bedst.  

Kender du ikke rejse tidspunkt, anbefaler vi et online gavekort. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud, overnatning, oplevelser og transport fra laesoe-booking.dk/