Book en pakkerejse til Læsø! Altid billigst hos Læsø Pakkerejser

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

Gi´gaver der glæder

Står du og mangler en gave ide? Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud, overnatning, oplevelser og transport på solskinsøen Læsø via Laesoe-booking.dk

Ophold - wellness & menu

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til.

Miniferie med menu

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og lækre kulinariske oplevelser.

Wellness ophold med varme kurbade

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten, men med tid til skøn forkælelse i de velværende og varme salt bade i Læsø Kur. Vælg imellem hverdagstilbud og weekendtilbud.

Ophold i lejlighed

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Du kan vælge imellem små lejligheder med plads til 2 og store lejligheder med god plads til 4 personer.

Vinter events og Firma julefrokoster på Læsø med overnatning

Hold årets Firma julefrokost med skøn overnatning eller nyd et hyggeligt vinter ophold på Læsø i november eller december med ren forkælelse, skønne menuer og særlige events.

Det sker på Læsø

Dejlige oplevelser, hyggelige fordrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser, natur oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på datoer og klik på søg, så er du godt orienteret om tidspunkter for alt det du bare ikke må gå glip af, når du besøger Læsø.