Wellness & menu ferie på Læsø med skøn forkælelse

Forkælelses pakker med spændende menuer fra Læsø´s mange velrenommerede og hyggelige spisesteder. Her fremstiller dygtige kokke de mest fantastiske retter, oftest af de populære lokale Læsø produkter. Med i pakken får du entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Her kan bades i 3 forskellige varme salt bade med saltvand fra Rønnerne ud for Læsø. I Læsø Kur kan du nyde både udendørs spa på terrassen, saunaer, indendørs masserende spa, skønne beroligende og plejende dampbade med mulighed for salt scrub, masserende vandfald og flere afslappende hvileområder, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt ud over Læsø og Kattegat og indtage dagens forfriskninger af frugt og væske. Og ikke mindst, men NATURligvis et smilende, engageret og venligt personale, der altid er klar til at tage imod dig. Bemærk, at Læsø Kurs eksklusive og plejende behandlinger altid kan bookes på LÆSØ KUR samtidig med bestilling af din pakke. 

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder, og klik søg, herefter kan du vælge imellem flere dejlige wellness & menu ferier til Læsø, eller du kan finde næste ledige ophold. 

 

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Østerby Kro & Hotel

Nyd en dejligt kurophold på Læsø på det flotte nyrenoverede Østerby Kro og Hotel. En herlig  perle beligende ned til Østeby Havn og nær den hyggelige by Østerby.

I bliver indlogeret på 1. sal i dejligt dobbeltværelse med pæne toilet og badefaciliteter på gangen. Værelset er charmerende indrettet i badehotels stil med god dobbeltseng, lille håndvask, 2 stole, et lille bord og der ligger morgenkåbe og håndklæder klar på sengen ved ankomst. Begge dage serveres der morgenmad og aftenmenu fra hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt.

I pakken får I hver en heldags entré til Læsø Kur. Her kan I nyde de stimulerende saltbade og opleve en skøn velvære i de smukke omgivelser i den tidligere Vesterø Havnekirke. Ønsker I en af Læsø Kurs skønne behandlinger, kan de bookes sammen med din bestilling, og her kan I også læse mere om de enkelte BEHANDLINGER


Opholdet kan bookes fra 3. februar til 20. december. 

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer


Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.325,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 6. august
Havnebakken A/S, Vesterø

Forkælelsesophold til uhørt lav pris fra Havnebakkens B&B på Lærkevej. Overnatning i dejligt lyst værelse incl. linnedpakke og med eget bad og toilet, udgang til stor fælles gårdhave. Havnebakkens B&B er centralt beliggende midt i Vesterø, tæt på dejlig badestrand, flot natur, små butikker og kun ca. 5 min. gang fra Vesterø Havn og Læsø Kur. På ankomstdagen byder Havnebakkens Hotel på en lækker 2-retters aftenmenu, Hotellet kan I se allerede ved ankomst med færgen til Vesterø, det ligger på Havnebakken og begge morgener serveres der morgenmad på B&B på Lærkevej. 
Med i pakken får I kurentré til en hel dag i Læsø Kur. Her kan I slappe af og nyde de varme saltbade, og mærke den beroligende og afstressende stemning lige fra I træder ind i den flot ombyggede kirke i Vesterø. Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Opholdet kan bookes fra 1. maj til 29. oktober dog ikke i højsæsonen 20. juni til 14. august


Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.350,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 22. august
Havnebakken A/S, Vesterø


Tag forskud på ferie og nyd 3 dejlige dage på Kattegat øen LÆSØ. I skal bo på det populære Hotel Havnebakken. Hotellet ligger kun få meter fra bakken ned til den hyggelige havn i Vesterø, der om sommeren fyldes med lystbåde fra nær og fjern og som stadig er hjemhavn for enkelte af Læsø´s fiskebåde.
Opholdet indeholder 2 nætter i pænt renoveret dobbeltværelse med eget bad & toilet og er incl. morgenmad, en lækker 2-retters velkomstmenu, som I får serveret i hotellets restaurant på ankomst dagen, her kan I samtidig nyde en imponerende udsigt udover strand, havn og Kattegat. Med i pakken får I heldags entré til de varme saltbade i Læsø Kur, (gå afstand fra Hotel Havnebakken) her kan I slappe af en hel dag med fri afbenyttelse af 3 forskellige saltbade, indendørs & udendørs spa, masserende vandfald, saunaer & koldtvandsbrusere, dampbade & saltscrub og adgand til kirketårnet, hvilestuen, solhaven og cafeen. Prøv også en af Læsø Kur´s lindrende BEHANDLINGER, som I kan booke her samtidig med dette ophold, så er I sikker på, at der er plads til jer ved ankomst.
Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

Opholdet kan bookes fra 1. marts frem til 10. november 2020 dog ikke i højsæson 20. juni til 23. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.995,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 23. august
Læsø Camping, Vesterø

Rejs til LÆSØ og nyd et skønt hytte ophold. 2 nætter for 2 eller op til 4 personer i "LÆSØ HYTTEN" på Læsø Camping i Vesterø. Hytten er flot indrettet med 2 soveværelser, køkken og stue i et og dejligt badeværelse med toilet og brusebad, gratis WIFI og den ligger tæt på Vesterø by med gåafstand til både havn, flot badestrand og storslået natur. Pakken indeholder desuden som standard, entré billet for 2 personer til Læsø Kur og en lækker fiskekurv til 2 personer fra Mortens Fiskehandel (ved ankomst kan der tilkøbes ekstra af begge dele, op til 4 personer) 

Linnedpakke kan lejes på stedet  kr. 125,- pr. sæt,  ligesom der er mulighed for tilkøb af slutrengøring til kr. 425,-. Strøm afregnes ved afrejse. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold. Mulighed for tilkøb af ekstra nat kan aftales forud med Læsø Camping.

Opholdet kan bookes alle dage i ugen fra 1. maj til 22. oktober 2020, dog ikke i perioden 20. juni til 21. august. 

Anvist pris er for hele pakken gældende for 2 personer eller op til 4 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.125,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. september
Lærkely Hotel & restaurant

Oplev en skøn kurweekend på det idyliske hotel Lærkely, en lille perle midt på Læsø. Hotellet finder I i smuk natur ikke langt fra Læsø Seaside Golfbane og vadehavsområdet Bouet på vej mod Østerby Havn. I skal overnatte i dejligt lyst dobbeltværelse med eget bad & toilet. Hotellet har egen hygglig restaurant, hvor der serveres en solid og lækker morgenbuffet og til aften en lækker 3 - retters aften buffet begge dage. Med i pakken får I heldags entré til det populære Læsø Kur. Her kan I nyde wellness i høj klasse i den flot ombyggede Vesterø Kirke og mærke ro og fantastisk atmosfære allerede ved ankomst i kirketårnet. Hvis I ønsker en af Læsø Kur´s velværende behandlinger kan de bookes på LÆSØ KUR - evt. i samme ordre og senest dagen før ankomst til kurbadet.

Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Opholdet kan bookes på fredage i perioden 1. maj til 30. september dog ikke i perioden 11. juli til 14. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.450,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 4. september