Feriecenter: Byrum.

Gammelgaard Feriecenter & Pilegårdens ferielejligheder

Centralt midt på Læsø

Gammelgaard er lukket ned for sæsonen 2023Pilegaardens ferielejligheder, kan bookes hele året, dog uden adgang til Gammelgaards faciliteter i vintermånederne.

Gammelgaard Feriecenter er det ideelle familieferiested midt på Læsø. Stedet tilbyder god hygiejne standard og gode faciliteter for hele familien bl.a. adgang til en 30 graders varmtvandspool med lavvandsområde til mindre børn og rutchebane til de lidt større. Feriecenteret har desuden sauna, WiFi, og diverse udendørs aktiviteter for børn og voksne. Feriecenteret er blevet udvidet med Pilegaarden ferieboliger, som ligger tæt på de naturskønne områder Rønnerne og Læsø Saltsyderi. Alle overnattende gæster på Feriecenteret og på Pilegaardens ferielejligheder har fri adgang til Feriecenterets faciliteter. 

Fra Gammelgaard Feriecenter er der kun 500 meter til byskiltet i Byrum, hvor man bl.a. kan få stillet sin kulturlyst ved det flotte nyrenoverede og 17 meter høje Læsøtårn, Læsø Museumshus, Læsø Saltsyderi, og Byrum Kirke. Man kan også tage familien med på udflugt med Rønnerbussen udover Rønnerne, forbi Storhavens dyrehold og nyde en LÆSØ IS, eller en dejlig buffet hos Krogbækgaard Ridecenter. Antik og Retros nysgerrige Kameler er også et visit værd eller man kan se en film i Læsø Bio. Hvis du har smag for Læsøprodukter kan Læsø Slagteren Læsø Garnspinderi eller Læsø Uldstue anbefales.

Gammelgård har direkte busforbindelse. 

  • Wi-fi
  • Morgenmad
  • Hund tilladt
  • Handicapvenligt
Åben: 27. april - 31. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Lejlighed/rækkehus på 110 m2 med masser af plads. Behagelig trappe fører til 1.sal med 3 soveværelser og lækkert bad. I stueplan entre med stort bad med vaske/tumblersøjle, stort køkken/allrum med lækkert JKE køkken og alt i Siemens hvidevarer og stor opholdsafdeling. Her både østvendt og vestvendt terrasse. Hveranden lejlighed har ekstra stort spisebord, således at 2 lejligheder kan samles i 1. Derfor velegnet til mindre grupper. En feriebolig for den kræsne feriegæst. 2,3 km til Gammelgaards svømmebad (ind over Byrum by). Prisen bestemmes af antal 2, 4 eller 6 personer og rabatten fremgår først i kurven.

Anvist pris er for 1- 2 personer  i lejlighed pr. nat.

Pris / Rum / nat
DKK: 900,00
Book overnatning
1 nat fra 26. februar


D85 85 m2. Fra entre i stueplan fører behagelig trappe til lækker lejlighed på 1.sal med masser af plads og stor skærmet tagterrasse, dejlig køkken- opholdsafdeling med 2 opredning, soveværelse m. dobbeltseng og bad. Udstyrsstandard som D110, men med adgang til vaskemaskine og tumbler. 

Anvist pris er for 1 person i lejlighed pr. nat.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 600,00
Find næste ledige
1 nat fra 30. juni