Tager I bare én golfdag på Læsø?

Med en endags Golftur til Læsø for 2 personer har I mulighed for at nyde en dejlig Golfdag på Læsø uden stress og jag.

Læsø Seaside Golfbane ligger i smukt terræn i den østlige del af øen og strækker sig med 18 huller i området omkring Nordmarken hvoraf flere huller er udlagt med udsigt udover Kattegat.

Har I lyst til mere tid på Læsø Seaside Golfbane eller Læsø i det hele taget kan I tjekke vores golfrejser ud med 2 eller flere golfdage under linket Pakkerejser, for der er selvfølgelig også mange andre ting man kan tage sig til på Læsø. Cykelturene rundt i de naturskønne områder på øen, ravsamling langs de skønne kyststrækninger, foredrag og udstilling om Læsøs salt historie på Læsø Saltsyderi. Dertil kan der suppleres med adskillelige kunsthåndværkere og gallerier der har udstillinger og udsalg rundt om på Øen. Der er også i løbet af året god mulighed for at få en særpræget dagsoplevelse ved at rejse efter nogle af øens kulturelle ”højtider” Jomfruhummerfestivallen, Læsø Kunstfestival, Kajfesten i Vesterø eller Havnefesten i Østerby, eller til nogle af de mere sporty begivenheder, som fx løb til Læsø Ultra eller Kitesurfing v. Læsø KiteCamp. Følg med i hvornår GoVisit Læsø.

 

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Nyd en dejlig dag på Læsø Seaside golfbane. Den 18 hullers bane ligger smukt ud til Kattegat i østre ende af Læsø og indbyder til hyggeligt golfspil med hulplaceringer i kuperet terræn både ud til flot havudsigt, i åbne vidder hvor vind og vejr kan ændre slagets gang og i læ af store træer. Banen er i en meget høj kvalitet og der er god plads omkring.

Turen starter med færgeafgang fra Frederikshavn 7.50 (søndage 9.30 undtagen søndag den 24. marts) retur samme dag med færgen kl. 18.40.
Pakken er inkl. 2 endags greenfee vouchere og endags færgebillet op til max 7 personer i personbil (under 1,90m i højden max. 6 m lang) 

Endags Golftur kan bookes fra 1. marts og alle dage frem til 30. november 2024. 
Turen skal bookes senest 2 dage før afrejse. 

BEMÆRK:  Din færgebillet og greenfee vouchere bliver sendt i en separat mail efter du har modtaget din ordrebekræftelse.

Husk, at booke tid på Golfbox!

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pris / 2 Personer
DKK: 1.099,00
Book
fra 13. april