Deals og udvalgte tilbud til Læsø

Læsø byder på mange fantastiske oplevelser samt en god håndfuld reelle turistattraktioner. Vi gør ikke normalvis meget for at tiltrække os ekstraordinært meget opmærksomhed omkring det, men med disse skønne deals kan vi ikke andet end at skrive med STORE bogstaver. BOOK din rejse til de allerbedste deals fra Læsøs hyggelige overnatningssteder. 

Hos Læsø Pakkerejser finder du i perioder DEALS og udvalgte tilbud til den helt rigtige pris, og med rigelig forkælelse for to.

Fra hotellerne i havnebyerne kan man hurtigt blive grebet af stemningen og gå en tur langs havnefronten eller de mange kilometer badestrande som omkranser øen. Men glem endelig ikke de andre spændende oplevelser Læsø har at byde på, bl.a. Læsø Kur, Saltsyderierne på Rønnerne, Museerne, Tanghusene, Læsø Seaside Golfklub eller måske en hyggelig cykeltur rundt på øen, eller blot en vandrertur i den smukke natur, som Læsø er omgivet af i rigelige mængder.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Hotel Nygaard v/ Jonasson ApS
Tag på en uforglemmelig Læsø tur og nyd en skøn menuferie på det idylliske Hotel Nygaard. I skal I bo midt på Læsø i flotte natur omgivelser.
Hotellet er oprindelig en gl. Købmandsgaard fra 1700 talltet, men står i dag som et smukt gennemrestaureret Hotel. Værelsesfløj med 18 hyggelige dobbeltværelser m/ lille the køkken og eget bad & toilet. Hovedbygningen består af reception, hyggelig restaurant, stor pejsestue og flot gildesal.
I bliver indlogeret 2 nætter i dejlig lyst dobbeltværelse. Velkomstmenu og morgenmad serveres i den hyggelige restaurant i hovedhuset.
Hund er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

NB: Hotellet har stemningfyldt brostens belagt indkørsel og indgangsparti til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede.

Opholdet kan bookes på alle hverdage fra den 24. januar 2022 til 18. december dog ikke i perioden 19. juni - 14. august 2022

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
1.996,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 24. januar
Hotel Nygaard v/ Jonasson ApS
Drømmer du om at komme lidt væk hjemmefra, til velfortjent forkælelse med en du holder af. Et kurophold fra Hotel Nygaard byder bl.a. på hyggelig stemning, smuk natur, velvære og rig mulighed for afslapning i de skønne saltbade i Læsø Kur. I skal bo i hyggeligt dobbeltværelse m/ lille the køkken og bad & toilet. I får serveret en lækker 2 - retters velkomstmenu på ankomstdagen og morgenmad begge dage i hottellets egen hyggelige restaurant. 
 
I finder Hotel Nygaard uden for Byrum mod Østerby ca. 15 min. kørsel fra færge ankomst. 
Med i pakken får I entré til de varme og healende saltbade i Læsø Kur. Her kan I slapppe af og nyde roen i den smukt ombyggede gamle kirke i Vesterø. Læsø Kur ligger helt ud til hovedvejen, hvor det særprægede hvide kirketårn, som I nok vil bemærke under jeres ankomst til Læsø, stadig står som et flot vartegn for hele byen. 
Hund er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet. NB: Hotellet har hyggelig brostensbelagt indkørsel og indgangsparti til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede.

Snarest muligt efter du modtager din ordrebekræftelse skal der grundet adgangsbegrænsning i Læsø Kur i f.m. Covid-19 meddeles dato, klokkeslæt, antal, navn og mobilnummer for jeres entré til kurbadet på mail info@saltkur.dk 
 
NB: Hotellet har hyggelig brostensbelagt indkørsel og indgangsparti til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede.

Opholdet kan bookes alle hverdage fra den 1. februar til 18. december 2022, dog ikke i perioden 19. juni - 14. august 2022

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.450,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. februar
Havnebakken A/S, Vesterø
Oplev et afslappende forkælelses ophold på Læsø, med tid til ro og fordybelse. I skal bo 2 nætter på Hotel Havnebakken i pænt lyst dobbeltværelse med eget bad /toilet. Tilbuddet er med morgenmad begge dage og på ankomstdagen får I serveret en lækker 2 - retters velkomstmenu efter køkkenchefens valg. Frem til 11. marts 2022 serveres både morgenmad og velkomstmenu i den hyggelige restaurant på nabo hotellet Carlsens Hotel, der ligger med en hel fantastisk udsigt udover Vesterø Havn. Herefter og frem til 31. marts serveres al mad i Hotel Havnebakkens egen restaurant. I har natur og dejlig hvid strand lige udenfor døren, som nemt kan inspirere til herlige vandrerture. Hotellet ligger på Havnebakken i Vesterø, heraf navnet, og tæt på den lille hyggelige havneby. Her frister små butikker med masser af lækre tilbud og Læsø Kur med en afslappende tur i kurbadet og med i jeres ophold følger også 2 entré billetter til Læsø Kur, hvor I en dag kan boltre jer i de varme kurbade.
 
Ønske om handicapvenligt værelse skal forinden aftales med Hotel Havnebakken. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

Snarest muligt efter du modtager din ordrebekræftelse skal der grundet adgangsbegrænsning i Læsø Kur i f.m. Covid-19 meddeles dato, klokkeslæt, antal, navn og mobilnummer for jeres entré til kurbadet på mail info@saltkur.dk 

HVERDAGS DEAL kan bookes mandage, tirsdage og onsdage fra 1. februar til 31. marts 2022.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.498,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. februar