Deals og gode tilbud

Læsø rummer på mange små og finurlige oplevelser samt en god håndfuld reelle turistattraktioner. Vi gør ikke normalvis meget for at tiltrække os ekstraordinært meget opmærksomhed omkring det, men med disse skønne deals kan vi ikke andet end at skrive med store bogstaver. BOOK din rejse til de allerbedste deals fra Læsøs hyggelige overnatningssteder.

Hos Læsø Pakkerejser finder du i særlige perioder DEALS til den helt rigtige pris, og med rigelig forkælelse for to.

Fra hotellerne i havnebyerne, Vesterø og Østerby, kan man nyde solnedgangen fra middagsbordet, eller måske blive grebet af stemningen og gå en tur langs de mange kilometer badestrande som omkranser øen. Det kunne også være nogle af de andre spændende ting Læsø har at byde på. Læsø Kur, Saltsyderierne på Rønnerne, Læsø Seaside Golfklub eller måske en hyggelig cykeltur rundt på øen.

Køb dit ophold lokalt hos Læsø Pakkerejser. Vi kender øens kvalitet.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Østerby Kro & Hotel

Opholdet inkluderer for 2 personer
  • 2 nætter i pænt røgfrit dobbeltværelse m/håndvask - bad & toilet på gangen
  • 4 x morgenmad
  • 4 x aftenmenu
Tag til Læsø og nyd et dejligt Kroophold med lækker badehotel stemning. I skal bo på det hyggelige Østerby Kro og Hotel. Hotellet blev bygget i 1933, og er senest gennemrenoveret i vinteren 2019 af ny ejer og står nu, med en flot beliggenhed helt ned til Østerby havn og kun få meter fra flot hvid badestrand, klar til at tage imod gæster fra fjern og nær. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser på 1. sal. Her bliver I indlogeret i pænt indrettet dobbeltværelse med god dobbeltseng og lille håndvask. I finder pæne toilet og badefaciliteter på gangen og der ligger morgenkåber og håndklæder klar til jer på værelset. Hund er ikke tilladt.
Opholdet er includeret morgenmad og aftenmenu begge dage. Alle måltider serveres i hotellets egen restaurant.

Østerby havn er både fiskeri og lystbådehavn og på en herlig forårs eller sommerdag er her godt med liv af fiskebåde og lystbåde der sejller ind og ud af havnen. Den flotte badestrand slynger sig fra Østerby Havn og helt til Vesterø, tager man en gåtur på stranden kan man kigge forbi Læsø Seaside Golfbane eller fortsætte turen videre til Horneks Odde, hvor fiskeriet foregik før de nuværende havne blev etableret. Her kan man stadig se eksempler på de gamle Hummerhytter, hvor fiskerne holdt til når de ikke røgtede tejner og garn. I Østerby finder I også Læsø Kunsthal, hvor værker af forskellige kendte og lokale kunstnere kan beskues. På vejen til Østerby kører i forbi Rododendron Parken, hvis i besøger Læsø i foråret kan det godt anbefales at kigge en tur indenfor her. Bag parken vil I opdage en af øens flotteste cykel og vandrerstier helt fra Østerby Havn til Linievejen. Går I videre ad Linievejen kommer i forbi Hedvigs Hus et smukt gammelt Tangtænget Hus, hvor der sommeren over jævnligt arrangeres foredrag o.l. derfra kan I gå videre omkring Læsø Labyrinten og Ægirs Have. 

Opholdet kan bookes fra 1. februar til 30. december.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
1.875,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 23. september
Havnebakken A/S, Vesterø

Dealen inkluderer for 2 personer i delt dobbeltværelse

• 2 nætter i dejligt lyst dobbeltværelse m/eget bad & toilet på Hotel Havnebakken
• 4 x morgenmad
• 2 x 2 - retters velkomstmenu efter køkkenchefens valg

Oplev et afslappende forkælelses ophold på Læsø, med tid til ro og fordybelse. I skal bo 2 nætter på Hotel Havnebakken i pænt lyst dobbeltværelse med eget bad /toilet. Tilbuddet er med morgenmad begge dage og på ankomstdagen får I serveret en lækker 2 - retters velkomstmenu efter køkkenchefens valg. Både morgenmad og velkomstmenu serveres i den hyggelige restaurant, der ligger med en hel fantastisk udsigt udover Vesterø Havn. Hvis vejret tillader det er der ude servering på den store terrasse med samme flotte udsigt. I har natur og dejlig hvid strand lige udenfor døren, som nemt kan inspirere til herlige vandrerture. Hotellet ligger på Havnebakken i Vesterø, heraf navnet, og tæt på den lille hyggelige havneby. Her frister små butikker med masser af lækre tilbud og Læsø Kur med en afslappende tur i kurbadet.
Ønske om handicapvenligt værelse skal forinden aftales med Hotel Havnebakken. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

Opholdet kan bookes på alle åbningsdage fra den 28. september 2020 og frem til den 1. juni 2021 dog ikke i perioden 16. december til 28. februar.

Anvist pris er for hele dealen og gældende for 2 personer. 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
1.996,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 6. oktober