Velkommen til Læsø!

Forside

Med Læsø Pakkerejser får du overnatning på hotel, B&B, campingplads, ferielejligheder eller feriecenter alt efter ønsker og behov. Der findes tilbud i alle prisklasser og til flere forskellige produkter, så ønsker du et ophold med velvære, kan en tur på Læsø Kur være sagen, eller søger du afstresning i naturlig form kan du besøge Læsø Seaside Golfklub som en del af din pakke.

 

Af ordinære indkøbsmuligheder findes bl.a. Dagli’ Brugsen i Vesterø, Super Brugsen i Byrum og Spar Købmanden i Østerby. Derudover findes der; fiskehandlere på havnene, Læsø Slagteren i Byrum og tøjbutikker, brugskunst, kunsthåndværkere, behandlingssteder som Læsø kur, elbiludlejning og cykelleje spredt med en gavmild hånd ud over hele øen.

 

Læsø byder desuden på flere hyggelige spisesteder. Cafe Læsø´s lækre brunch og frokostretter, Antik og Retros grillmenu, Cafe & restaurant Bakken med specialiteter i både frokost og aftenanretninger. Læsø Mejeri Cafe og Vinbar med små lette retter og Huset Palsgaard med smørrebrød og lækre delikatesser er i særdeleshed et stop værd på din rejse rundt på øen, og mange af øens overnatningssteder har også tilhørende restaurationer med alt fra traditionel grillmad til 5-retters gourmet.

 

På Rønnerne kan man bl.a. nyde udsigten udover de vidde horisonter brudt af ryttere på de smukke islandske heste fra Krogbækgaard. Du kan også få historien om pigestenen og om Rønnernes flora og fauna fra Rønnerbussens 

 

safaritur til Hornfiskrøn, eller bare tage stoppet ved Læsø Saltsyderi, til en pandekage i udkigstårnet og på vejen dertil skal der gøres et holdt ved familieoplevelsen Storhaven. De byder på fritgående dyreliv, legeplads,

Læsø IS og lavt til loftet i deres hyggelige gårdbutik.

Af andre forslag til familieferien på øen kan nævnes Læsøtårnet i Byrum, Antik og Retros kameler og minigolfbane, Tangtagene på de gamle Læsøgårde, især i området ved Gammel Østerby også selvfølgelig badestrandene på vest og nordsiden af øen.

 

For de mere fysiske gæster kan turridning, cykelruter, golf og løbe- og vandreture rundt i de skønne naturområder, eller kitesurfing, havkajak, sejlads og svømning til havs måske være tiltalende.

  

Hen over sommeren er der flere tilbagevendende events, deriblandt kajfesten og havne festen, som øens store frivilligarrangementer  

med op imod 20.000 besøgende,  Jomfruhummerfestivalen - en gastronomisk legeplads med konkurrencer og smagsoplevelser til den store guldmedalje, Dyrskue på markedspladsen i Byrum, med mange lokale boder og tiltag og Læsø Kunstfestival med en bred vifte af ferniseringer, udstillinger, installationer og performance arts, spredt ud over øen.

 

Så er oplevelseseventyr, motion eller afslapning dit ønske for en ferie, findes der en deal til dig til fordelagtige priser her, på Læsøs bookingportal – Læsø Pakkerejser.