Hotel: Østerby .

Østerby Kro & Hotel

Hotel, restaurant & krostue ved havet

 

Det historiske Østerby Hotel fra 1933 er løbende blevet renoveret og istandsat i klassisk badehotel stil. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser med pæne fælles toilet- og badefaciliteter på gangen. Hotellets værelser er primært til overnatning for to, enkelte med plads til ekstra opredninger. Hotellet tilbyder gratis Wi-Fi og der er gode parkeringsmuligheder. Ved ophold  på hotellet er der inkluderet dejlig morgenmad.

Åbningstider i restauranten kan tjekkes på hotellets hjemmeside. Hotellet har også egen fin krostue med bar, billardbord og hyggelig gårdhave.

Fra Østerby Kro & Hotel er der kun få hundrede meter til øens smukke badestrande eller byens fine shopping muligheder på havnen og op langs Smedievejen, fiske delikatesser fra Thorsens fiskehandel. Købmanden er også smart placeret lige på den anden side af hovedvejen. Knapt 3 km vest for Østerby Kro & Hotel dukker den smukt anlagte Læsø Seaside Golfbane op. Er man til en frisk ca. 6 km lang vandrertur, kan det anbefales at tage turen langs stranden mod vest til Golfbanen og strækningen langs Peter Daniels vej retur. Eller måske en tur til Tanghusruten i Gammel Østerby, enten langs stranden mod Danzigmann eller langs Campingpladsvej /Tyvhulvejen og Alleen, en flot tur omkring et af øens helt særlige kulturhistoriske varemærker – De gamle Læsøgårde med tangtag.

Lejlighed på 65m2 beliggende som nabo til hotellet, kan bookes hele året.  

  • Wi-fi
  • Mulighed for spisning
  • Morgenmad
Åben: 8. april - 23. oktober
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder og gratis Wi-Fi. 

Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen.

Ophold er incl. morgenmad 

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Anvist pris er ved 1 person i værelse

Pris / Person
DKK: 695,00
Book overnatning
1 nat fra 2. juli

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, sofaarrangement, klædeskab, morgenkåber, og håndklæder og mulighed for 2 ekstra opredninger og gratis Wi-Fi. 

Værelse er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum på gangen.

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Anvist pris er ved 1 person i værelse

Kun 1 ledig
Pris / Person
DKK: 895,00
Book overnatning
1 nat fra 2. juli

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder, 2 stole og lille bord og gratis Wi-Fi. Mulighed for en ekstra opredning i værelset mod betaling. 
Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal med udsigt mod nordkysten. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen. 

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Anvist pris er ved 1 person i værelse

Kun 1 ledig
Pris / Person
DKK: 795,00
Find næste ledige
1 nat fra 11. juli
Østerby Kro & Hotel
Nyd en dejligt kurophold i Østerby på Læsø. Bo på Østerby Kro og Hotel. En herlig perle beligende ned til Østeby Havn og midt i den hyggelige by Østerby.

I bliver indlogeret på 1. sal i dejligt dobbeltværelse med pæne toilet og badefaciliteter på gangen. Værelset er charmerende indrettet i badehotels stil med god dobbeltseng, lille håndvask, 2 stole, et lille bord og der ligger morgenkåbe og håndklæder klar på sengen ved ankomst. Begge dage serveres der morgenmad og på ankomstdagen en lækker aftenmenu fra hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt.

Der kører jævnligt gratis bus fra Vesterø mod Østerby med holdeplads lige udenfor døren og tæt ved Læsø Kur.  

I pakken får I hver en entré til Læsø Kur. Her kan I nyde de stimulerende saltbade og opleve en skøn velvære i de smukke omgivelser i den tidligere Vesterø Havnekirke. Ønsker I en af Læsø Kurs skønne behandlinger, kan de bookes sammen med din bestilling, og her kan I også læse mere om de enkelte BEHANDLINGER

Pladsreservation til Læsø kurbad anbefales i forbindelse med weekend eller ferie/helligdage. Send en e-mail til: info@saltkur.dk, hvor der oplyses om dato, klokkeslæt, antal, navn og mobilnummer.

Opholdet kan bookes onsdage og fredage fra 12. maj frem til 8. august 2022.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer


Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.625,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 13. juli
Østerby Kro & Hotel
Tag til Læsø og nyd et dejligt Kroophold med lækker badehotel stemning. I skal bo på det hyggelige Østerby Kro og Hotel. Hotellet blev bygget i 1933, og er senest gennemrenoveret i vinteren 2019 af ny ejer og præsenteret med en flot beliggenhed helt ned til Østerby havn, kun få meter fra flot hvid badestrand. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser på 1. sal. I bliver indlogeret i pænt indrettet dobbeltværelse med god dobbeltseng og lille håndvask. Der findes pæne toilet og badefaciliteter på gangen og der ligger morgenkåber og håndklæder klar til jer på værelset i bedste badehotel stil. Opholdet er inkluderet morgenmad og aftenmenu på ankomstdagen. Alle måltider serveres i hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Østerby havn er både fiskeri og lystbådehavn og på en herlig forårs eller sommerdag er her godt med liv af fiskebåde og lystbåde, der sejller ind og ud af havnen. Om efteråret er her mere roligt og måske mulighed for en snak med de lokale Læsøboere.

Den flotte badestrand slynger sig fra Østerby Havn og helt til Vesterø. Vælger man en vandretur på stranden, kan man dreje fra og kigge forbi Læsø Seaside Golfbane og området i Normarken, eller fortsætte turen videre til Horneks Odde, hvorfra fiskeriet foregik før de nuværende havne blev etableret. Her kan man stadig se eksempler på de gamle Hummerhytter, hvor fiskerne holdt til når de ikke røgtede deres tejner og garn. I Østerby finder I også Læsø Kunsthal, hvor værker af forskellige kendte og lokale kunstnere kan beskues. På vejen til Østerby kommer i forbi Læsø Rododendronpark, hvis i besøger Læsø i foråret kan det godt anbefales at kigge en tur indenfor her. Bag parken vil I opdage en af øens smukkeste cykel-og vandrerstier, helt fra Østerby Havn til Linievejen. Går I videre ad Linievejen kommer i forbi Hedvigs Hus et smukt gammelt Tangtænget Hus, hvor der henover sommeren jævnligt arrangeres foredrag o.l. derfra kan I gå videre omkring Læsø Labyrinten og Ægirs Have. 

Opholdet kan bookes onsdage og fredage fra den 12. maj og frem til den 28. august.
Weekendtillæg kr. 200,-

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.195,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 13. juli

Dejlig nyrenoveret og lys ferielejlighed på 65m2 beliggende helt tæt på Østerby havn og ved siden af Østerby Kro og Hotel. Lejligheden er indrettet med flot køkken og stue i ét, dejligt soveværelse med dobbeltseng, pænt badeværelse med brusebad og toilet. Der findes TV skærm i lejligheden til casting via Cromecast.

Ophold i lejlighed er inkluderet linnedpakke til 2 personer og slutrengøring ved afrejse. Ekstra sovepladser i stuen (max. 3) kan tilkøbes for kr. 100,- pr. person / nat.

Hund er ikke tilladt.
Rygning er ikke tilladt indendørs.

20% rabat ved ophold over 6 nætter. Rabat vises i indkøbskurven.

Kun 1 ledig
Pris / Ophold
DKK: 1.195,00
Find næste ledige
1 nat fra 14. juli