Hotel: Østerby .

Østerby Kro & Hotel

Hotel, restaurant & krostue ved havet

Det historiske Østerby Hotel fra 1933 er løbende blevet renoveret og istandsat i klassisk badehotel stil. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser med pæne fælles toilet- og badefaciliteter på gangen. Hotellets værelser er primært til overnatning for to, enkelte med plads til ekstra opredninger. Hotellet tilbyder gratis Wi-Fi og der er gode parkeringsmuligheder. Ved ophold  på hotellet er der inkluderet dejlig morgenmad og der tilbydes til enkelte ophold desuden klassiske aftenmenuer fra hotellets egen restaurant. Åbningstider i restauranten kan tjekkes på hotellets hjemmeside. Hotellet har også egen fin krostue med bar, billardbord og hyggelig gårdhave.

Østerby kro udlejer derudover en hyggelig og lys ferielejlighed. Lejligheden er på 65m2 og ligger nabo til hotellet. 

Østerby Kro og Hotel har i samarbejde med Læsø Pakkerejser tilrettelagt menu, spa- og golfophold med kost og logi til særlige tilbudspriser.

Fra Østerby Kro & Hotel er der kun få hundrede meter til øens smukke badestrande eller byens fine shopping muligheder på havnen og op langs Smedievejen, delikatesser fra Thorsens fiskehandel og Læsø Spise & Møbelhus. Købmanden er også smart placeret lige på den anden side af hovedvejen. Knapt 3 km vest for Østerby Kro & Hotel dukker den smukt anlagte Læsø Seaside Golfbane op. Er man til en frisk ca. 6 km lang vandrertur, kan det anbefales at tage turen langs stranden mod vest til Golfbanen og strækningen langs Peter Daniels vej retur. Eller måske en tur til Tanghusruten i Gammel Østerby, enten langs stranden mod Danzigmann eller langs Campingpladsvej /Tyvhulvejen og Alleen, en flot tur omkring et af øens helt særlige kulturhistoriske varemærker – De gamle Læsøgårde med tangtag.

 

 • Wi-fi
 • Mulighed for spisning
 • Morgenmad
Åben: 1. marts - 14. oktober
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Dejlig nyrenoveret og lys ferielejlighed på 65m2 beliggende helt tæt på Østerby havn og ved siden af Østerby Kro og Hotel. Lejligheden er indrettet med flot køkken og stue i ét, dejligt soveværelse med dobbeltseng, pænt badeværelse med brusebad og toilet. Der findes TV skærm i lejligheden til casting via Cromecast.

Ophold i lejlighed er inkluderet linnedpakke til 2 personer og slutrengøring ved afrejse. Ekstra sovepladser i stuen (max. 3) kan tilkøbes for kr. 100,- pr. person / nat.

Hund er ikke tilladt.
Rygning er ikke tilladt indendørs.

20% rabat ved ophold over 6 nætter. Rabat vises i indkøbskurven.

Kun 1 ledig
Pris / Ophold
DKK: 1.195,00
Book overnatning
1 nat fra 18. september
Østerby Kro & Hotel
Opholdet inkluderer for 2 personer i dobbeltværelse
 • 2 nætter i dejligt røgfrit dobbeltværelse m/håndvask - bad & toilet på gangen
 • 4 x morgenmad  
 • 4 x aftenmenu 
 • 4 x greenfee til Læsø Seaside Golfbane

Ned til Østerby havn finder I det nyistandsatte Østerby Kro & Hotel, en lille perle i bybilledet. Her bliver I indlogeret i charmerende dobbeltværelse i bedste badehotel stil med lille håndvask og pæne toilet og badefaciliteter på gangen. Værelset ligger på 1.sal og der ligger morgenkåbe og håndklæder klar til jer ved ankomst. Hund er ikke tilladt.

Der er lagt op til et par dages herligt golfspil på den 18 hullers let kuperede bane. Med i tilbuddet får i 4 greenfee vouchere. Husk, at booke tid på golfboks. Desuden bliver I forkælet med en god solid morgemad og en lækker aftenmenu begge dage, serveret i hotellets egen restaurant, så der bliver rig mulighed for, at koncentrere jer om golfspillet.

Opholdet kan bookes fra 1. april til 1. november 2021.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.550,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 21. september
Østerby Kro & Hotel
Opholdet inkluderer for 2 personer
 • 2 nætter i lyst røgfrit dobbeltværelse m/ håndvask - bad & toilet på gangen 
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftenmenu
 • 2 x kurentré til Læsø Kur
Nyd en dejligt kurophold på Læsø på det flotte nyrenoverede Østerby Kro og Hotel. En herlig perle beligende ned til Østeby Havn og nær den hyggelige by Østerby.

I bliver indlogeret på 1. sal i dejligt dobbeltværelse med pæne toilet og badefaciliteter på gangen. Værelset er charmerende indrettet i badehotels stil med god dobbeltseng, lille håndvask, 2 stole, et lille bord og der ligger morgenkåbe og håndklæder klar på sengen ved ankomst. Begge dage serveres der morgenmad og aftenmenu fra hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt.

I pakken får I hver en entré til Læsø Kur. Her kan I nyde de stimulerende saltbade og opleve en skøn velvære i de smukke omgivelser i den tidligere Vesterø Havnekirke. Ønsker I en af Læsø Kurs skønne behandlinger, kan de bookes sammen med din bestilling, og her kan I også læse mere om de enkelte BEHANDLINGER

Snarest muligt efter du modtager din ordrebekræftelse skal der grundet adgangsbegrænsning i Læsø Kur i f.m. Covid-19 meddeles dato, klokkeslæt, antal, navn og mobilnummer for jeres entré til kurbadet på mail info@saltkur.dk  

Opholdet kan bookes fra 1. marts til 1 november 2021, dog ikke i periode 19. juni til 14. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer


Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.675,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 21. september
Østerby Kro & Hotel
Opholdet inkluderer for 2 personer
 • 2 nætter i pænt røgfrit dobbeltværelse m/håndvask - bad & toilet på gangen
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftenmenu
Tag til Læsø og nyd et dejligt Kroophold med lækker badehotel stemning. I skal bo på det hyggelige Østerby Kro og Hotel. Hotellet blev bygget i 1933, og er senest gennemrenoveret i vinteren 2019 af ny ejer og står nu, med en flot beliggenhed helt ned til Østerby havn og kun få meter fra flot hvid badestrand, klar til at tage imod gæster fra fjern og nær. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser på 1. sal. Her bliver I indlogeret i pænt indrettet dobbeltværelse med god dobbeltseng og lille håndvask. I finder pæne toilet og badefaciliteter på gangen og der ligger morgenkåber og håndklæder klar til jer på værelset. Opholdet er includeret morgenmad og aftenmenu begge dage. Alle måltider serveres i hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt.

Østerby havn er både fiskeri og lystbådehavn og på en herlig forårs eller sommerdag er her godt med liv af fiskebåde og lystbåde der sejller ind og ud af havnen om efteråret er der mere roligt. Den flotte badestrand slynger sig fra Østerby Havn og helt til Vesterø. Vælger man en gåtur på stranden kan man kigge forbi Læsø Seaside Golfbane eller fortsætte turen videre til Horneks Odde, hvor fiskeriet foregik før de nuværende havne blev etableret. Her kan man stadig se eksempler på de gamle Hummerhytter, hvor fiskerne holdt til når de ikke røgtede tejner og garn. I Østerby finder I også Læsø Kunsthal, hvor værker af forskellige kendte og lokale kunstnere kan beskues. På vejen til Østerby kkommer i forbi Læsø Rododendronpark, hvis i besøger Læsø i foråret kan det godt anbefales at kigge en tur indenfor her. Bag parken vil I opdage en af øens flotteste cykel og vandrerstier helt fra Østerby Havn til Linievejen. Går I videre ad Linievejen kommer i forbi Hedvigs Hus et smukt gammelt Tangtænget Hus, hvor der sommeren over jævnligt arrangeres foredrag o.l. derfra kan I gå videre omkring Læsø Labyrinten og Ægirs Have. 

Opholdet kan bookes fra 1. marts til 1. november 2021
I 2022 kan der bookes fra 8. april til 17. juni og igen fra 15. august til 21. oktober. 

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.195,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 21. september
Østerby Kro & Hotel
Opholdet inkluderer for 2 personer
 • 3 nætter i pænt røgfrit dobbeltværelse m/håndvask - bad & toilet på gangen
 • 6 x morgenmad
 • 6 x aftenmenu
Rejs på herlige hverdage og læn jer roligt tilbage i rigtig badehotels stemning på Østerby Kro & Hotel.
En dejlig 3 nætters forkælelsestur med lækker forplejning hvor I kun betaler for de 2.

I skal bo på det hyggelige Østerby Kro og Hotel. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser på 1. sal. Her bliver I indlogeret i pænt indrettet dobbeltværelse med god dobbeltseng og lille håndvask. I finder pæne toilet og badefaciliteter på gangen og der ligger morgenkåber og håndklæder klar til jer på værelset. Opholdet er includeret morgenmad og aftenmenu alle dage. Alle måltider serveres i hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt.

Følg med i hverdagslivet på Østerby havn. Her er der på en herlig forårs eller sommerdag godt med liv af fiskebåde og lystbåde der sejller ind og ud af havnen. Eller tag en tur til den flotte badestrand der slynger sig fra Østerby Havn og helt til Vesterø. Vælger I en gåtur på stranden kan man kigge forbi Læsø Seaside Golfbane eller fortsætte turen videre til Horneks Odde, hvor fiskeriet foregik før de nuværende havne blev etableret. Her kan man stadig se eksempler på de gamle Hummerhytter, hvor fiskerne holdt til når de ikke røgtede tejner og garn. På vejen til Østerby kommer i forbi Læsø Rhododendronpark, hvis I besøger Læsø i foråret kan det godt anbefales at kigge en tur indenfor her. Bag parken vil I opdage en af øens flotteste cykel og vandrerstier helt fra Østerby Havn til Linievejen. Går I videre ad Linievejen kommer i forbi Hedvigs Hus et smukt gammelt Tangtænget Hus, hvor der sommeren over jævnligt arrangeres foredrag o.l. derfra kan I gå videre omkring Læsø Labyrinten og Ægirs Have. 

Opholdet kan bookes alle tirsdage i perioden fra 4. maj til 22. juni og igen fra 24. august til 19. oktober 2021.

I 2022 kan der bookes alle tirsdage fra 12. april til 14. juni og igen fra 16. august til 18. oktober.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.195,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 21. september

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder og gratis Wi-Fi. 

Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen.

Ophold er incl. morgenmad 

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Anvist pris er ved 1 person i værelse

Kun 1 ledig
Pris / Person
DKK: 695,00
Find næste ledige
1 nat fra 21. september

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, sofaarrangement, klædeskab, morgenkåber, og håndklæder og mulighed for 2 ekstra opredninger og gratis Wi-Fi. 

Værelse er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum på gangen.

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Anvist pris er ved 1 person i værelse

Kun 1 ledig
Pris / Person
DKK: 895,00
Find næste ledige
1 nat fra 21. september

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder, 2 stole og lille bord og gratis Wi-Fi. Mulighed for en ekstra opredning i værelset mod betaling. 
Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal med udsigt mod nordkysten. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen. 

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Anvist pris er ved 1 person i værelse

Kun 1 ledig
Pris / Person
DKK: 795,00
Find næste ledige
1 nat fra 24. september