Hotel: Østerby .

Østerby Kro & Hotel

Hotel, restaurant, krostue & ferielejlighed ved havet

 

Det historiske Østerby Hotel fra 1933 er løbende blevet renoveret og istandsat i klassisk badehotel stil. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser med pæne fælles toilet- og badefaciliteter på gangen. Hotellets værelser er primært til overnatning for to, enkelte med plads til ekstra opredninger. Hotellet tilbyder gratis Wi-Fi og der er gode parkeringsmuligheder. Ved ophold  på hotellet er der inkluderet dejlig morgenmad.

Åbningstider i restauranten kan tjekkes på hotellets hjemmeside. Hotellet har også egen fin krostue med bar, billardbord og hyggelig gårdhave.

Fra Østerby Kro & Hotel er der kun få hundrede meter til øens smukke badestrande eller byens fine shopping muligheder på havnen og op langs Smedievejen, fiske delikatesser fra Thorsens fiskehandel. Købmanden er også smart placeret lige på den anden side af hovedvejen. Knapt 3 km vest for Østerby Kro & Hotel dukker den smukt anlagte Læsø Seaside Golfbane op. Er man til en frisk ca. 6 km lang vandrertur, kan det anbefales at tage turen langs stranden mod vest til Golfbanen og strækningen langs Peter Daniels vej retur. Eller måske en tur til Tanghusruten i Gammel Østerby, enten langs stranden mod Danzigmann eller langs Campingpladsvej /Tyvhulvejen og Alleen, en flot tur omkring et af øens helt særlige kulturhistoriske varemærker – De gamle Læsøgårde med tangtag.

Lejlighed på 65m2 beliggende nabo til hotellet, kan bookes hele året.  

  • Wi-fi
  • Mulighed for spisning
  • Morgenmad
Åben: 31. marts - 30. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Dejlig nyrenoveret og lys ferielejlighed på 65m2 beliggende helt tæt på Østerby havn og ved siden af Østerby Kro og Hotel. Lejligheden er indrettet med flot køkken og stue i ét, dejligt soveværelse med dobbeltseng, pænt badeværelse med brusebad og toilet. Der findes TV skærm i lejligheden til casting via Cromecast.

Ophold i lejlighed er inkluderet linnedpakke til 2 personer og slutrengøring ved afrejse. Ekstra sovepladser i stuen (max. 3) kan tilkøbes for kr. 100,- pr. person / nat.

Hund er ikke tilladt.
Rygning er ikke tilladt indendørs.

Minimum 2 nætter.
20% rabat ved ophold over 6 nætter. Rabat vises i indkøbskurven.

Kun 1 ledig
Pris / Ophold
DKK: 2.490,00
Book overnatning
2 nætter fra 22. marts

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder og gratis Wi-Fi. 

Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen.

Ophold er incl. morgenmad 

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Pris / Ophold
DKK: 945,00
Find næste ledige
1 nat fra 6. april

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder, 2 stole og lille bord og gratis Wi-Fi. Mulighed for en ekstra opredning i værelset mod betaling. 
Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal med udsigt mod nordkysten. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen. 

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Kun 1 ledig
Pris / Ophold
DKK: 1.045,00
Find næste ledige
1 nat fra 6. april

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, sofaarrangement, klædeskab, morgenkåber, og håndklæder og mulighed for 2 ekstra opredninger og gratis Wi-Fi. 

Værelse er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum på gangen.

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Kun 1 ledig
Pris / Ophold
DKK: 1.145,00
Find næste ledige
1 nat fra 6. april