Hotel: Østerby .

Østerby Kro & Hotel

Hotel, restaurant & krostue ved havet

Et ”nyt” badehotel med hyggelig restaurant & krostue ved havet

Det historiske Østerby Hotel fra 1933 blev i vinteren 2019 nyistandsat i klassisk badehotel stil. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser med pæne fælles toilet- og badefaciliteter på gangen Hotellets værelser er primært til overnatning for to, enkelte med plads til ekstra opredninger. Hotellet tilbyder gratis Wi-Fi og der er gode parkeringsmuligheder. Ved et ophold er der inkluderet dejlig morgenmad og der tilbydes til enkelte ophold desuden klassiske aftenmenuer fra hotellets egen restaurant. Hotellet har også egen fin krostue med bar, billardbord og hyggelig gårdhave.

Østerby Kro og Hotel har i samarbejde med Læsø Pakkerejser tilrettelagt spa- og golfophold med kost og logi til tilbudspriser.

Fra Østerby Kro & Hotel er det heller ingen sag at gøre brug af øens smukke badestrande eller byens mange andre muligheder. Der er fine shoppingmuligheder på havnen og op langs Smedievejen, delikatesser fra Thorsens fiskehandel og Læsø Spisehus, og lækre take-away retter fra de mange lækre spisesteder f.eks lækkerier fra Læsø Spisehus eller en sandwich fra Lyngfeldts café. Købmanden er også smart placeret lige på den anden side af hovedvejen.

Hvis man på sin ferie ønsker at stifte bekendtskab med køller og jern ligger Læsø Seaside Golfklub med 18-hullers bane, par 3 bane, driving range og putting green fantastisk smukt placeret delvist i kyst, skov og hede knapt 3 km vest for Østerby Kro & Hotel. I og omkring Gammel Østerby er et af øens helt særlige kulturhistoriske varemærker – De gamle Læsøgårde med tangtag.

Hvis man rammer rigtigt med sin ferie, kan man også få glæden af byens store folkefest - lige udenfor hotellet - Havnefesten, med god musik fra lokale musikere og faste traditioner hele weekenden, eller man kan deltage i Læsø Ultra Løb, KiteCamp, O-løb eller Jomfruhummerfestivalen, Læsø Kunstfestival eller noget helt sjette.

Hvis Byrum og Vesterø trækker, kan man leje en bil ved ankomst til Vesterø Havn - Rent a Elbil, køre med gratisbussen Rute 940 eller cykle til nogle af de smukke naturruter, kulturseværdigheder og gårdbutikker med brugskunst og kreativiteter der ellers findes på øen.

 

Book din pakkerejse til de bedste priser ved Læsø Pakkerejser.

 

  • Wi-fi
  • Mulighed for spisning
  • Morgenmad
Åben: 1. marts - 14. oktober
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Østerby Kro & Hotel

Opholdet inkluderer for 2 personer
  • 2 nætter i pænt røgfrit dobbeltværelse m/håndvask - bad & toilet på gangen
  • 4 x morgenmad
  • 4 x aftenmenu
Tag til Læsø og nyd et dejligt Kroophold med lækker badehotel stemning. I skal bo på det hyggelige Østerby Kro og Hotel. Hotellet blev bygget i 1933, og er senest gennemrenoveret i vinteren 2019 af ny ejer og står nu, med en flot beliggenhed helt ned til Østerby havn og kun få meter fra flot hvid badestrand, klar til at tage imod gæster fra fjern og nær. Hotellet har 6 charmerende og røgfrie værelser på 1. sal. Her bliver I indlogeret i pænt indrettet dobbeltværelse med god dobbeltseng og lille håndvask. I finder pæne toilet og badefaciliteter på gangen og der ligger morgenkåber og håndklæder klar til jer på værelset. Opholdet er includeret morgenmad og aftenmenu begge dage. Alle måltider serveres i hotellets egen restaurant. Hund er ikke tilladt.

Østerby havn er både fiskeri og lystbådehavn og på en herlig forårs eller sommerdag er her godt med liv af fiskebåde og lystbåde der sejller ind og ud af havnen om efteråret er der mere roligt. Den flotte badestrand slynger sig fra Østerby Havn og helt til Vesterø. Vælger man en gåtur på stranden kan man kigge forbi Læsø Seaside Golfbane eller fortsætte turen videre til Horneks Odde, hvor fiskeriet foregik før de nuværende havne blev etableret. Her kan man stadig se eksempler på de gamle Hummerhytter, hvor fiskerne holdt til når de ikke røgtede tejner og garn. I Østerby finder I også Læsø Kunsthal, hvor værker af forskellige kendte og lokale kunstnere kan beskues. På vejen til Østerby kører i forbi Rododendron Parken, hvis i besøger Læsø i foråret kan det godt anbefales at kigge en tur indenfor her. Bag parken vil I opdage en af øens flotteste cykel og vandrerstier helt fra Østerby Havn til Linievejen. Går I videre ad Linievejen kommer i forbi Hedvigs Hus et smukt gammelt Tangtænget Hus, hvor der sommeren over jævnligt arrangeres foredrag o.l. derfra kan I gå videre omkring Læsø Labyrinten og Ægirs Have. 

Opholdet kan bookes fra 1. marts til 1. november 2021

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.195,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. marts

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder, 2 stole og lille bord og gratis Wi-Fi. Mulighed for en ekstra opredning i værelset mod betaling

Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal med udsigt mod nordkysten. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen. 

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 1 person
DKK: 795,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. marts

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, sofaarrangement, klædeskab, morgenkåber, og håndklæder og mulighed for 2 ekstra opredninger og gratis Wi-Fi.

Værelse er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum på gangen.

Ophold er incl. morgenmad.

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 1 person
DKK: 895,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. marts

Nyrenoveret dobbeltværelse indrettet i klassisk badehotel stil med dobbeltseng, håndvask, morgenkåber, håndklæder og gratis Wi-Fi.

Værelset er røgfrit og ligger på 1. sal. Der findes ikke elevator. Toilet samt særskilt baderum findes på gangen.

Ophold er incl. morgenmad 

Tjek ind og ud foregår i receptionen.

Pris / Ophold / 1 person
DKK: 695,00
Find næste ledige
1 nat fra 1. marts