Event: Vesterø.

Seadog

Sail with Seadog

Take the Nature Agency's ferry service to Hirsholmene. From 1 January 2012 the Seadog Nature Agency Ferry between Frederikshavn and Hirsholmene. There is still a wide variety of marine adventure trips from ports on Læsø. Seadog approved by the Danish Maritime Authority for sailing with a maximum of 12 passengers. Seadog sails all year round. Sail Plan can be found on our website.

  • Dog allowed
Åben: 1. januar - 31. december
Book here:

Tag med ud at fiske. Vil du på en kortere tur med fiskestangen, har du chancen her. Vi sejler fra Vesterøhavn. Fra slutningen af juni til og med efterårsferien er der gode muigheder for at få makrel på krogen. Mandskabet hjælper jer til rette med fiskeriet. Grej kan lejes ombord.

Price / Ticket
€: 57.53
Show alternavives
from 27. June

Nordvest for Vesterø havn, tæt på Nordre Rønner ligger stenrevet Borfeld. Der findes en sælkoloni, som man med Seadog kan komme helt tæt på. De charmerende dyr ligger til almen beskuelse på de tørlagte sten, og boltre sig i vandet tæt på båden. Udover sæler findes der et utal af fugle og af og til dukker der også marsvin op. Har du ikke kikkert med, kan du låne ombord. Turen afgår fra Vesterø Havn.

Price / Ticket
€: 35.62
Show alternavives
from 27. June

Dette er turen hvor i kan slå 2 fluer med et smæk. Starter med sælsafari og derefter får deltagerne chancen for at fiske. Der ergode chancer for at få noget på krogen. Besætningen hjælper jer gerne tilrette med fiskeriet. Turen foregår altid om aftenen, så den smukke solnedgang over Kattegat er med oven i købet. Turen starter fra Vesterø havn.

Price / Ticket
€: 57.53
Show alternavives
from 27. June