Event: Vesterø.

Seadog

Angeln und Bootsfahrten mit Seadog

Nehmen Sie die Fähre der Natur Agentur Hirsholmene. Ab dem 1. Januar 2012 wird die Seadog Naturbehörde Fähre zwischen Frederikshavn und Hirsholmene. Es gibt noch eine Vielzahl von Meeresabenteuerreisen von Häfen auf Læsø. Seadog von der dänischen Seeschifffahrtsbehörde zugelassen mit maximal 12 Passagieren segeln. Seadog fährt das ganze Jahr über. Segel-Plan finden Sie auf unserer Website.

 

  • Hund
Åben: 1. januar - 31. december
Buchen Sie hier:

Tag med ud at fiske. Vil du på en kortere tur med fiskestangen, har du chancen her. Vi sejler fra Vesterøhavn. Fra slutningen af juni til og med efterårsferien er der gode muigheder for at få makrel på krogen. Mandskabet hjælper jer til rette med fiskeriet. Grej kan lejes ombord.

Preis / Ticket
€: 57,53
Alternativen anzeigen
von 27. Juni

Nordvest for Vesterø havn, tæt på Nordre Rønner ligger stenrevet Borfeld. Der findes en sælkoloni, som man med Seadog kan komme helt tæt på. De charmerende dyr ligger til almen beskuelse på de tørlagte sten, og boltre sig i vandet tæt på båden. Udover sæler findes der et utal af fugle og af og til dukker der også marsvin op. Har du ikke kikkert med, kan du låne ombord. Turen afgår fra Vesterø Havn.

Preis / Ticket
€: 35,62
Alternativen anzeigen
von 27. Juni

Dette er turen hvor i kan slå 2 fluer med et smæk. Starter med sælsafari og derefter får deltagerne chancen for at fiske. Der ergode chancer for at få noget på krogen. Besætningen hjælper jer gerne tilrette med fiskeriet. Turen foregår altid om aftenen, så den smukke solnedgang over Kattegat er med oven i købet. Turen starter fra Vesterø havn.

Preis / Ticket
€: 57,53
Alternativen anzeigen
von 27. Juni