Kampagne tilbud til Læsø

Rejs og oplev alt det dejlige Læsø. I særlige udvalgte uger eller weekender kan du finde skønne miniferier til Læsø til vanvittige lave priser.

Med et kampagne tilbud til Læsø, er det muligt at gøre en rigtig god handel. Tilbud købt i kampagneperiode kan kun flyttes til andre datoer, hvor kampagnen er gældende. Ved evt. afbestilling gælder overnatningsstedets egne afbestillings betingelser. Bemærk i enkelte tilbud er der ikke inkl. færgebillet. 

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder og klik søg, herefter kan du vælge imellem flere kampagnetilbud på Læsø, eller du kan finde næste ledige ophold. 

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Havnebakken A/S, Vesterø

Inviter kæresten eller en god ven på et afslappende menu og kur ophold på LÆSØ til en uhørt lav pris. Sensommer tilbuddet indeholder 2 nætter på det smukke nyrenoverede Hotel Havnebakken. Hotellet kan ses allerede ved færgeankomst og lyser op på Havnebakken helt ud til Vesterø Havn. I indlogeres på hotellet i dejligt lyst dobbeltværelse m/ eget bad og toilet. På ankomstdagen serverer hotellet en lækker  2 - retters "velfortjent" velkomstmenu i den hyggelige udsigts restaurant. Begge dage får I serveret dejlig morgenmad. I gåafstand fra hotellet finder I Læsø kur, hvor I skal nyde de velværende saltbade og måske tilkøbe en af kurens skønne behandlinger.

På Læsø kører der jævnligt gratis bus fra Vesterø havn  ad hovedvejen mod Østerby Havn ca. 20 km til den modsatte ende af øen. Desuden er det muligt at leje cykler hos Jarvis cykler få 100 m fra færge ankomst eller leje en miljøvenlig el bil ved Vesterø Havn, så der er masser af muligheder for at komme rundt på Læsø også selv om du ikke er i egen bil. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold.
Tilbuddet er uden færgebillet og kan bookes alle dage frem til 10. november 2019 og igen fra 1. marts frem til 12. juli 2020. Ved evt. afbestilling af ordre gælder overnatningsstedets alm. afbestillingsbetingelser.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.775,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 22. oktober
Hotel Nygaard, Havnebakken A/S, Byrum

Besøg dejlige Læsø og det charmerende Hotel Nygaard i Byrum midt på Læsø. Hotellet består af værelsesfløj med 18 flotte dobbeltværelser m/ lille te køkken, eget bad & toilet. Og med reception, restaurant, stor pejsestue og gildesal i Hovedhuset over brostensbelagt gårdparti. Her kan I nyde et rigtig forkælelsesophold med smuk natur lige udenfor døren. Læsø er oplagt til udforskning på cykel. Hele vejen fra Vesterø Havn langs hovedvejen til Byrum (7km) og videre til Østerby Havn (ca. 20 km) findes smukke og gode cykelstier. Cykeludlejning kan ske hos Jarvis Cykler, som I finder kun ca. 300m fra Færge havnen i Vesterø. Det er også muligt at tage gratis bussen som holder klar ved færge ankomst og jævnligt kører fra Vesterø langs hovedvejen mod Østerby Havn. Bussen har holdeplads bl.a. nær Hotel Nygaard i Byrum. Aftal nærmeste stop med chaufføren. Og endvidere er det på dagsbasis muligt at leje en miljøvenlig el bil ved Vesterø Havn.  

I indlogeres i dejligt lyst dobbeltværelse m/bad og toilet og lille the køkken. På ankomstdagen serverer hotellet en lækker 2-retters velkomstmenu, enten udendørs på den store terrasse eller i hotellets hyggelige restaurant. Inkluderet i opholdet følger desuden heldags entré til det populære Læsø Kur i Vesterø. Her skal I opleve saltbadenes healende virkning på krop og sjæl. Bussen har stop lige ud for Læsø Kur. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold.

NB: Hotellet har hyggelig brostensbelagt indkørsel og indgangsparti til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede.

Tilbuddet er uden færgebillet og gælder alle dage frem til 10. november 2019 og igen fra 1. marts frem til 12. juli 2020. Ved evt. afbestilling af ordre gælder overnatningsstedets alm. afbestillingsbetingelser.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.675,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 22. oktober
Havnebakken A/S, Vesterø

Besøg dejlige Læsø og nyd en forkælelses weekend den 8. - 10. november på det smukt beliggende Hotel Havnebakken.
Hotellet ligger øverst på Havnebakken og flot ud til den lille hyggelige Vesterø Havn. Tæt på både byen Vesterø og nær dejlig strand og naturområde. Herfra kan I vinterbade eller bare trave en lang tur i de flotte naturomgivelser. Hvis heldet er med jer kan I måske få jer en håndfuld af Læsø´s gule guld med hjem, nemlig det smukke rav, som mange, både øboere og gæster, nyder at søge efter på stranden, særlig i sensommer og efterårs månederne.

Mortens weekend på Hotel Havnebakken indeholder 2 nætter i pænt lyst dobbeltværelse med eget bad og toilet. På ankomstdagen serveres en delikat helstegt Rødspætte med Jomfruhummer, grillet citron, tyttebær og smørsauce i den hyggelige udsigts restaurant. Begge dage serveres, som start på en dejlig dag en skøn morgenmad. Lørdagen kan bruges frit til ture rundt på Læsø eller oplevelser, som eks. et besøg hos Læsø Salt eller måske en tur i Læsø Kur´s varme saltbade, inden turen går tilbage til hotellet til en lækker Mortens aften buffet. Opholdet er incl. færgebillet t/r for 2 personer og personbil op til 1,90m i højden.

Opholdet kan bookes weekenden 8. - 10. november.

Der tages forbehold for udsolgte færgeafgange.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.099,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 8. november