Pakker med ophold og menu forkælelse på Læsø.

De bedste måltider er, når andre laver maden! Med en menupakke til LÆSØ kan du nyde lækre kulinariske oplevelser. Øen er særlig kendt for de gode lokale råvarer og skaldyr, som jomfruhummere, sort hummere, krabber og fiskearter, som pighvar, rødspætter o.m.f. eller øens eget kødkvæg er ikke sjældent set på de små hyggelige spise steders menukort og ofte er det med tilbehør som Kantareller, Karl Johan og friske grøntsager, frugter og bær ligeledes dyrket på Læsø. Læsø Pakkerejser har sammensat disse pakker for dig, som ønsker et ophold med lidt ekstra. Pakkerne indeholder overnatning og med et eller flere måltider fra Læsøs  velrenommerede spisesteder. Du kan finde tilbud både som hverdags og weekendophold.

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder og klik søg, herefter kan du vælge imellem flere ophold med menu forkælelse på Læsø, eller du kan finde næste ledige ophold. 

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Havnebakken A/S, Vesterø

Hold en velfortjent pause. Oplev et dejligt ophold på Læsø, 2 nætter på Hotel Havnebakken. Her skal I bo i pænt dobbeltværelse med bad /toilet,  incl. morgenmad, TV og WIFI. Hotellet serverer en lækker 2 - retters velkomstmenu i restauranten på ankomstdagen. Naturen og dejlig badestrand er lige udenfor døren og alligevel er du tæt på den lille hyggelige havneby Vesterø. Her frister de små butikker med masser af lækre tilbud eller måske en afslappende tur i Læsø Kur. Gratis bussen kører på Læsø og der er holdeplads lige nedenfor hotellet.
Ønske om handicapvenligt værelse skal forinden aftales med Hotel Havnebakken. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Hotellet.

Opholdet kan bookes fra 4. marts 8. november 2020, dog ikke i højsæsonen fra 21. juni til 14. august. 

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.550,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 4. marts
Hotel Nygaard, Havnebakken A/S, Byrum

Med Læsø pakken fra Hotel Nygaard skal I bo midt på Læsø i flotte natur omgivelser.

Hotellet er oprindelig en gl. Købmandsgaard fra 1700 talltet, men står idag som et smukt gennemrestaureret Hotel. Værelsesfløj med 18 flotte dobbeltværelser m/ lille te køkken, eget bad & toilet. Og med reception, restaurant, stor pejsestue og gildesal i Hovedhuset.
I indlogeres 2 nætter i dejlig lyst dobbeltværelse incl. morgenmad og med en skøn 2-retters aftenmenu på ankomstdagen .

NB: Hotellet har hyggelig brostensbelagt indkørsel og indgangsparti til hotellet, men ikke nem tilgang for gangbesværede.

Opholdet kan bookes alle dage fra 1. marts frem til 10. november, dog ikke i perioden 20. juni - 14. august 

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.375,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 27. marts
Havnebakken A/S, Vesterø

Nyd et hyggeligt menu ophold på Havnebakkens B&B på Lærkevej. I indlogeres 2 nætter i pænt lyst værelse med god seng, linnedpakke og eget bad / toilet. På ankomstdagen serverer Havnebakkens Hotel ( ca. 5 min. gang fra B&B til Havnebakken) en lækker 2-retters velkomstmenu. Morgenmad serveres begge dage i fællesstuen på B&B.

Forslag til ture rundt på Læsø. Måske frister spændende tilbud fra butikkerne på Fisketorvet eller langs Havnegaden i Vesterø eller måske en travetur langs stranden. Tag en tur omkring Læsø Saltsyderi, her kan I få historien om Læsø´s hvide guld, det berømte Læsø Salt. Kør indenom Storhaven og find en blanding af egne spændende Læsø produkter og indkøbte naturvenlige produkter i den velasorterede butik og café. Besøg Læsø´s flotte Museumshus og Museumsgården og få indblik i Læsø´s spændende historie eller stig til tops i det nyrenoverede Thorvald Hansens Tårn og se udsigten herfra udover Byrum. I Byrum frister flere helårs åbne butikker og frokostrestauranter om kap med gode tilbud. Lad turen gå mod Østerby, her kan i dreje fra til Læsø Seaside Golfbane, som ligger i smuk natur helt ud til Kattegat. Tag turen videre mod Østerby Havn og følg bylivet her med fiskerflåden og Marinaen tæt ved og hold måske en frokostpause her på et af de skønne spisesteder, inden turen igen går videre mod Gl. Østerby rundt Tanghusruten med de smukke gamle nyrestaurerede Læsø huse med tang på taget.      

Opholdet kan bookes fra 1. april og frem til 29. oktober, dog ikke i højsæsonen 20. juni til 14. august. 

 
Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
1.899,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. april
Lærkely Hotel & restaurant

Snup en hverdags pause og tag på en uforglemmerig miniferie til det idylliske Hotel Lærkely på Læsø, et enestående sted for naturelskeren. Hotellet er beliggende fredfyldt midt på Læsø ud til de imponerende skov arealer i Nordmarken, nær vadehavsområdet Bouet, hyggelig fiskesø PUT & TAKE. Få min. kørsel til Læsø Seaside golfbane og tæt på en af Læsø´s flotte hvide badestrande og Østerby Havn. I bliver indlogeret i dejligt dobbeltværelse med eget bad & toilet. Opholdet er incl. lækker morgenbuffet og skøn 3-retters aftenmenu / buffet begge aftener.

Hund er ikke tilladt i opholdet.

Opholdet kan bookes mandage og onsdage i perioden 29. april til 30. september dog ikke perioden 21. juni til 14. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.799,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 29. april
Læsø Camping, Vesterø

Inviter på en dejlig familie ferie til Læsø. 3 nætter på Læsø Camping med god plads til 2 voksne og 2 børn. I bliver indlogeret i hyggelig luksus hytte "Campinghytten". Hytten er indrettet med dejligt soveværelse med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng, køkken og stue i et og pænt badeværelse med toilet og brus. Gratis WIFI. Med i pakken får i en lækker fiskekurv til 2 pers. fra Mortens Fiskehandel i Vesterø. Sengelinned kan selv medbringes eller lejes på stedet kr. 125,- pr. sæt og evt. slutrengøring kan tilkøbes kr. 425,-. Strøm afregnes ved afrejse. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold.

Opholdet kan bookes alle dage i perioden fra 1. maj til 22. oktober, dog ikke i perioden 20. juni til 21. august. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer eller familie op til 4 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.325,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 1. maj