Book ophold, oplevelser og transport, alt i en pakke til Læsø.

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø kan byde på. Du kan vælge imellem Kurture, Golfture, Cykelture og Safariture.

 

 

Det hurtige overblik, hvis du kan rejse når som helst

Vælg og Book

 

 

 

Golfophold på Læsø & færge t/r

Laesoe Seaside Golfbane ligger i flot natur helt ud til Kattegat. Her kan I fra flere af hullerne opleve en fantastisk udsigt ud over havet, stranden og Østerby Havn. Vælg imellem endags golftur med færgebillet for 2 personer + personbil eller golfophold med min. 2 overnatninger og færgebillet t/r for 2 personer + personbil, så er der god tid til golfspillet.

 

Menu ferie & færge t/r.

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, dejlige overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Bemærk, at tillægspakker er uden færgebillet. 

 

 

Ophold m/ varme kurbade & færge t/r

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten og samtidig opleve de skønne varme salt bade i Læsø Kur. Alle pakker er med færgebillet t/r og du kan vælge i blandt hverdags og weekendophold.  

 

Campingferie i egen vogn eller hytte & færge t/r

Elsker I også campinglivet og det at bo tæt på naturen? Prøv en helt særlig tur til Læsø i egen campingvogn eller autocamper eller måske foretrækker I en luksus hytte. I får god tid til afslapning og til at opleve Læsø på egen hånd. Har I egen vogn med bestemmer I selv, om I vil bo på pladsen i Østerby eller Vesterø. Foretrækker i Luksus hytte er det på pladsen i Vesterø. Pakker til Læsø Camping tilbydes både som hverdags og weekendophold.

Ophold - wellness & menu - færge t/r

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til. 

 

Ophold i lejlighed & færge t/r

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger og færgebillet t/r. Du kan vælge imellem små lejligheder med plads til 2 og store lejligheder med god plads til 4 personer.  

KAMPAGNE TILBUD

Gør en god handel. Besøg Læsø i udvalgte uger eller weekender til uhørt lave priser. 

 

 

 

 

Gi´gaver der glæder

Står du og mangler en gave ide?

Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud til Læsø, arrangeret af Læsø Pakkerejser ApS. Med gavekort koden kan modtager af kortet vælge imellem booking af 1-dags ture til Læsø eller pakketilbud, hvor ophold hos et af Læsø´s  mange hyggelige overnatningssteder og herlige oplevelser eller menuer er inkluderet i prisen. 

Til dig der rejser alene

At rejse er.............! Rejs alene til Læsø og få både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her kan roen falde over dig, du kan møde nye mennesker og du bestemmer selv farten og så betaler du kun for en person.  

 

 

Vinter events og Firma julefrokoster på Læsø med overnatning

Hold årets Firma julefrokost med skøn overnatning eller nyd et hyggeligt vinter ophold på Læsø i november eller december med ren forkælelse, skønne menuer og særlige events.  

 

Det sker på Læsø

Dejlige oplevelser, hyggelige fordrag, udflugter, markedsdage, koncerter, gourmet oplevelser, natur oplevelser o.s.v.  o.s.v. 

Afgræns på datoer og klik på søg, så er du godt orienteret om tidspunkter for alt det du bare ikke må gå glip af, når du besøger Læsø.