Pakkerejser med ophold og færge til Læsø

Læsø Pakkerejser ApS har sammensat disse pakker for dig, som ønsker et ophold på Læsø. Pakkerne indeholder som min. 2 overnatninger på et af Læsø gode overnatningssteder og færgebillet. 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Annekset Læsø

Læsø skal opleves over flere dage og kan ikke sammenlignes med andre oplevelser.Tag på en oplev og nydelsestur på egen hånd. Bo centralt i Vesterø, tæt på den hyggelige lille færge, fiskeri og lystbådehavn. I skal bo i pænt lyst værelse med fælles bad og toilet på gangen på Annekset LÆSØ. Adgang til fuldt udstyret fælleskøkken, fælles TV-stue og hyggelig gårdhave. Pakken er desuden inkluderet færgebillet for 2 personer og 1 personbil.
Alting ligger tæt på Annekset LÆSØ. Læsø Kur med de berømte saltbade, gode indkøbsmuligheder og lækre restauranter lige rundt hjørnet og selvfølgelig ikke mindst den storslåede natur. De kilometer lange hvide badestrande og de smukke klitter, som man kan opleve stort set øen rundt eller de store skovarealer i Klitplantagen med udflugt spots, hvor madpakken kan nydes. Kør omkring Storhaven og videre til Læsø Salt og få de spændende Læsø historier fortalt af folk, der kender Læsø, som deres egen bukselomme eller en tur omkring Østerby Havn eller Læsø Seaside Golfbane, der ligger smukt ud til Kattegat ca. 20 min. kørsel fra Vesterø. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Annekset +45 24 59 53 44.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 1 person
1.650,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 25. oktober
Læsø Strand

Nyd 2 nætter i en af Læsø Strand's flotte luksus ferielejligheder med storslået udsigt udover de smukke klitter og dejlig hvid badestrand, Vesterø's hyggelige havn og Kattegat så langt øjet rækker. Ring for aftale om handicapvenlig lejlighed. Opholdet er inkl. færgebillet for personbil og op til 4 personer. Ved afrejse betales for obligatorisk slutrengøring kr. 500,-  og forbrug af el kr. 3,- pr. kwh og vand kr. 50,- pr. m3. Linned kan lejes for kr. 125,- pr. sæt. Ønske om handicapvenlig lejlighed skal forinden aftales med Læsø Strand. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Læsø Strand. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for op til 4 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.249,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 25. oktober
Gydensgaard

Tag venner eller familie med en tur til solskinsøen Læsø. I skal bo hos Gydensgaard Ferielejligheder, beliggende midt på Læsø, meget tæt på indkøbsmuligheder og gode spisesteder, kun ca. 10 min. kørsel fra Læsø færgen og det berømte Læsø Kur med de afslappende saltbade. Centralt beliggende for udflugter ud mod Rønnerne. Besøg f.eks. Læsø Saltsyderi og få historien om "det hvide guld", tag et smut indenom Krogbækgaard og nyd en let anretning i cafeen eller bare for at se på de smukke Islænder heste. Eller oplev "Storhaven", hvor mange familier gør ophold i hyggelige og afslappende omgivelser, her sker der altid noget nyt, nye produkter i butikken, nye børn, nye bygninger eller nye dyr. Pakken er incl. 2 nætter hos Gydensgaard Ferielejligheder i lejlighed med 2 dobbeltværelser og færgebillet t/r for op til 4 personer + personbil. Linnedpakke kan lejes på stedet pris kr. 100,- pr. person, eller medbringes selv. Husdyr er ikke tiilladt. Særligt ønske om handicapvenlig lejlighed skal aftales med Gydensgaard Ferielejligheder.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for op til 4 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.650,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 25. oktober
Gydensgaard

Nyd 3 dage på dejlige Læsø i egen lejlighed. Gydensgaard Ferielejligheder er centralt beliggende midt på Læsø, omgivet af en smuk natur, meget tæt på indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Stedet er perfekt, som udgangspunkt for spændende oplevelser på egen hånd.  
Lejligheden er med pænt dobbeltværelse, køkken alrum med god sovesofa, badeværelse, TV med indbygget dvd og gratis WI-FI. Husdyr er ikke tiilladt. Særligt ønske om handicapvenlig lejlighed skal aftales med Gydensgaard Ferielejligheder. Pakken er incl. 2 nætter hos Gydensgaard Ferielejligheder, og med færgebillet t/r for 2 personer + personbil. Linnedpakke kan lejes på stedet pris kr. 100,- pr. person, eller medbringes selv.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.299,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 25. oktober
Det gamle Elværk - Læsø

Trænger I til at få ladet batterierne op, så hiv et par dage ud af kalenderen og tag en tur til dejlige Læsø. I indlogeres 2 nætter på Det gamle Elværk midt i Vesterø havne by, i pænt lyst værelse med god seng og linned. Eget bad og toilet. Adgang til fællesstue og fælleskøkken. I pakken er inkluderet dejlig morgenbuffet hver morgen, som serveres i hovebygningen, her kan I møde de øvrige gæster eller få en snak med værtinden eller det venlige personale, som er klar til at tage imod. Med i pakken er endvidere færgebillet t/r for 2 personer.  Det gamle Elværk ligger tæt på alting, gode indkøbsmuligheder, restauranter og små spisesteder, hyggelige butikker, flot havnefront, Læsø's bedste badestrand, Læsø Kur og ikke mindst Læsø's skønne natur. Her finder I både, cykel, løbe, ride og vandrerstier, og i perioder aktiviteter som kitesurfing, kajak sejlads, golfspil, sommer og vinterbadning, guidede ture, foredrag og m.m. Spørg evt. på stedet eller tjek arrangerede aktiviteter på aktivitetskalenderen. (husk, at afgrænse for din ferie periode) Evt. aftale om hund på værelset skal foretages direkte med Det gamle Elværk på +45 98 49 91 95 før ankomst.
 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
1.799,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 25. oktober
Læsø Strand

Hold en afslappende weekend på Læsø. I indlogeres i flot luksus ferielejlighed, "På kanten af havet" i Vesterø, hos Læsø Strand. Lejlighederne er højt belliggende i klitterne med fantastisk udsigt ud over havet og med fin hvid badestrand lige uden for døren. Med i pakken er færgebillet til Læsø for 1 personbil og op til 4 personer. Ved afrejse betales for obligatorisk slutrengøring kr. 500,-  og forbrug af el kr. 3,- pr. kwh og vand kr. 50,- pr. m3. Linned kan lejes for kr. 125,- pr. sæt. 
Ønske om handicapvenlig lejlighed skal forinden aftales med Læsø Strand. Husdyr er ikke tilladt i dette ophold uden forudgående aftale med Læsø Strand. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for op til 4 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.649,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 27. oktober