Pakkerejser med ophold og færge til Læsø

Læsø Pakkerejser ApS har sammensat disse pakker for dig, som ønsker et ophold på Læsø. Pakkerne indeholder som min. 2 overnatninger på et af Læsø gode overnatningssteder og færgebillet. 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Læsø Camping, Vesterø

Nyd en uges ferie på dejlige Læsø i egen campingvogn incl. strøm og gratis WIFI ved Læsø Camping. I kan selv vælge, om I vil bo i øst eller vest. I Vesterø ligger Campingpladsen 1,5 km fra Læsø færgen og ca. 1 km til det berømte Læsø Kur. I Østerby ligger pladsen midt i Østerby kun ca. 700 m fra Læsø's største Havn. Begge byer er et besøg værd og kan byde på de mest fantastiske solnedgange. Der er mulighed for cykelleje på begge pladser, dog med begrænset udlejning fra pladsen i Østerby.  

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.599,00 DKK
Find næste ledige
7 nætter fra 28. juni
Det gamle Elværk - Læsø

Trænger I til at få ladet batterierne op, så hiv et par dage ud af kalenderen og tag en tur til dejlige Læsø. I indlogeres 2 nætter på Det gamle Elværk midt i Vesterø havne by, i pænt lyst værelse med god seng og linned. Eget bad og toilet. Adgang til fællesstue og fælleskøkken. I pakken er inkluderet dejlig morgenbuffet hver morgen, som serveres i hovebygningen, her kan I møde de øvrige gæster eller få en snak med værtinden eller det venlige personale, som er klar til at tage imod. Med i pakken er endvidere færgebillet t/r for 2 personer.  Det gamle Elværk ligger tæt på alting, gode indkøbsmuligheder, restauranter og små spisesteder, hyggelige butikker, flot havnefront, Læsø's bedste badestrand, Læsø Kur og ikke mindst Læsø's skønne natur. Her finder I både, cykel, løbe, ride og vandrerstier, og i perioder aktiviteter som kitesurfing, kajak sejlads, golfspil, sommer og vinterbadning, guidede ture, foredrag og m.m. Spørg evt. på stedet eller tjek arrangerede aktiviteter på aktivitetskalenderen. (husk, at afgrænse for din ferie periode) Evt. aftale om hund på værelset skal foretages direkte med Det gamle Elværk på +45 98 49 91 95 før ankomst.
 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.399,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 28. juni
Læsø Camping, Vesterø

Så er ferien reddet! Tag hele familien med på en uges camping ferie på LÆSØ i højsæsonen. I bor i egen campingvogn og I beslutter helt selv om I vil bo i Østerby, ca. 18 km fra færgen eller i Vesterø ca. 2,5 km fra færgen. Begge pladser ligger i gåafstand til hyggelig fiskeri/lystbådehavn og skøn badestrand og der er selvfølgelig gratis WIFI på begge pladser.
I denne Familiepakke er der includeret færgebillet t/r for 2 voksne og op til 3 børn u/12 år, samt personbil og campingvogn. Og som en god start på ferien, udleverer Campingpladsen desuden 1 flaske rødvin og 3 is til børnene. Der er mulighed for cykkelleje fra begge pladser, dog med begrænset udlejning fra pladsen i Østerby.  

Anvist pris er for hele Familiepakken
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold
4.239,00 DKK
Find næste ledige
7 nætter fra 28. juni
Gammelgaard Feriecenter

Tag ægtefælle, kæreste eller bare en god ven med og nyd sammen en dejlig mini sommerferie på LÆSØ. I indlogeres i et vær. lejlighed inkl. linnedpakke og morgenbuffet på Gammelgaard Feriecenter. Lejligheden har lille køkken afdeling og spiseplads, gode boxmadrasser, bad og toilet. Gratis WI-FI. Fælles opholdsrum og TV stue samt vaske facelitetter til fri afbenyttelse. I har desuden Fri adgang til svømmebassin og sauna. Og yderligere er pakken inklusiv færgebillet t/r for 2 personer + bil.
Gammelgård Feriecenter er centralt placeret midt på Læsø. ca. 10 min. kørsel fra færge ankomst og fra Læsø Kur i Vesterø. Gåafstand til Byrum midtby, hvor der er gode indkøbsmuligheder og restauranter. Ca. 10 min. kørsel til Læsø Seaside Golfbane, der ligger med en fantastisk udsigt ud over kattegat og nær Østerby havn, øens største fiskerihavn.
 
Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer mandag - torsdag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.875,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 3. juli
Gydensgaard

Tag venner eller familie med en tur til solskinsøen Læsø. I skal bo hos Gydensgaard Ferielejligheder, beliggende midt på Læsø, meget tæt på indkøbsmuligheder og gode spisesteder, kun ca. 10 min. kørsel fra Læsø færgen og det berømte Læsø Kur med de afslappende saltbade. Centralt beliggende for udflugter ud mod Rønnerne. Besøg f.eks. Læsø Saltsyderi og få historien om "det hvide guld", tag et smut indenom Krogbækgaard og nyd en let anretning i cafeen eller bare for at se på de smukke Islænder heste. Eller oplev "Storhaven", hvor mange familier gør ophold i hyggelige og afslappende omgivelser, her sker der altid noget nyt, nye produkter i butikken, nye børn, nye bygninger eller nye dyr. Pakken er incl. 2 nætter hos Gydensgaard Ferielejligheder og færgebillet t/r for op til 4 personer + personbil. Linnedpakke kan lejes på stedet pris kr. 100,- pr. person, eller medbringes selv.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for op til 4 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 4 personer
3.450,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 3. juli
Gydensgaard

Nyd 3 dage på dejlige Læsø i egen lejlighed. Gydensgaard Ferielejligheder er centralt beliggende midt på Læsø, omgivet af en smuk natur, meget tæt på indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Stedet er perfekt, som udgangspunkt for spændende oplevelser på egen hånd.  
Lejligheden er med pænt dobbeltværelse, køkken alrum med god sovesofa, badeværelse, TV med indbygget dvd og gratis WI-FI. Pakken er incl. 2 nætter hos Gydensgaard Ferielejligheder, og med færgebillet t/r for 2 personer + personbil. Linnedpakke kan lejes på stedet pris kr. 100,- pr. person, eller medbringes selv.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.999,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 3. juli
Annekset Læsø

Læsø skal opleves over flere dage og kan ikke sammenlignes med andre oplevelser.Tag på en oplev og nydelsestur på egen hånd. Bo centralt i Vesterø, tæt på den hyggelige lille færge, fiskeri og lystbådehavn. I skal bo i pænt lyst værelse med fælles bad og toilet på gangen på Annekset LÆSØ. Adgang til fuldt udstyret fælleskøkken, fælles TV-stue og hyggelig gårdhave. Pakken er desuden inkluderet færgebillet for 2 personer og 1 personbil.
Alting ligger tæt på Annekset LÆSØ. Læsø Kur med de berømte saltbade, gode indkøbsmuligheder og lækre restauranter lige rundt hjørnet og selvfølgelig ikke mindst den storslåede natur. De kilometer lange hvide badestrande og de smukke klitter, som man kan opleve stort set øen rundt eller de store skovarealer i Klitplantagen med udflugt spots, hvor madpakken kan nydes. Kør omkring Storhaven og videre til Læsø Salt og få de spændende Læsø historier fortalt af folk, der kender Læsø, som deres egen bukselomme eller en tur omkring Østerby Havn eller Læsø Seaside Golfbane, der ligger smukt ud til Kattegat ca. 20 min. kørsel fra Vesterø. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 1 person
1.350,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 15. august
Læsø Camping, Vesterø

Slap af og nyd Læsø hele 5 dage på solskinsøen Læsø. I skal bo 4 nætter i egen campingvogn incl. strøm og gratis WIFI hos Læsø Camping. I bestemmer selv om I ønsker at bo i vest, hvor pladsen ligger i gåafstand til den lille hyggelige havneby Vesterø og skøn hvid badestrand, der strækkker sig så langt øjet rækker på begge sider af havnefronten, eller i øst, hvor pladsen liggger midt i byen Østerby, tæt på øens største fiskerihavn og ligeledes skøn hvid badestrand. Begge byer er et besøg værd og kan byde på spændende udflugtsmål, de mest fantastiske solnedgange, hyggelige spisesteder, cafeer og små butikker. Der er mulighed for cykelleje på begge pladser dog med begrænset udlejning fra pladsen i Østerby. Pakken inkluderer udover 4 nætter i egen campingvogn hos Læsø Camping også færgebillet t/r for 2 personer og personbil + campingvogn. Der tages forbehold for udsolgte færge afgange.


Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
1.375,00 DKK
Find næste ledige
4 nætter fra 15. august
Læsø Strand

Nyd 2 nætter i en af Læsø Strand's flotte luksus ferielejligheder med storslået udsigt udover de smukke klitter og dejlig hvid badestrand, Vesterø's hyggelige havn og Kattegat så langt øjet rækker. Opholdet er inkl. færgebillet for personbil og op til 4 personer. Ved afrejse betales for obligatorisk slutrengøring kr. 500,-  og forbrug af el kr. 3,- pr. kwh og vand kr. 50,- pr. m3. Linned kan lejes for kr. 125,- pr. sæt.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for op til 4 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 4 personer
1.940,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 15. august
Gammelgaard Feriecenter

Tag vennerne eller familien med på en dejlig tur til Læsø. Udforsk øen og dens fantastiske natur. I skal bo i lækker lys lejlighed på Pilegaarden. Lejligheden er i 2 plan 1. sal med 3 soveværelser og bad. I stueplan stue med stort køkken allrum, stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Entré og garderobe. 2 terasser en mod øst og en mod vest. Pilegaarden er beliggende i natur skønt område direkte ud til Rønnerne. Et godt udgangspunkt for udflugter på egen hånd. Kun ca. 10 min. kørsel fra Vesterø Havn, hvor I ankommer med færgen og kun 1 km fra Byrum midtby, det berømte Læsø Salt og Storhaven, der også ligger tæt ud til Rønnerne. Her kan I opleve de gode Læsø fortællinger. Mod øst efter ca. 10 min. kørsel er det muligt at besøge Læsø Uldstue, Læsø Seaside Golfbane og ikke mindst Østerby Havn, som er øens største fiskerihavn. Med i pakken er desuden linnedpakke og færgetransport t/r for jer 4 + en personbil.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 4 personer, mandag - torsdag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.899,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 21. august
Læsø Strand

Hold en afslappende weekend på Læsø. I indlogeres i flot luksus ferielejlighed, "På kanten af havet" i Vesterø, hos Læsø Strand. Lejlighederne er højt belliggende i klitterne med fantastisk udsigt ud over havet og med fin hvid badestrand lige uden for døren. Med i pakken er færgebillet til Læsø for 1 personbil og op til 4 personer. Ved afrejse betales for obligatorisk slutrengøring kr. 500,-  og forbrug af el kr. 3,- pr. kwh og vand kr. 50,- pr. m3. Linned kan lejes for kr. 125,- pr. sæt

Anvist pris er for hele pakken og gældende for op til 4 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.399,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. september
Østergård B&B

Udforsk LÆSØ sammen med venner eller familie. Midt på øen i rolige omgivelser med smuk natur lige udenfor døren ligger Østergård B&B. I skal bo 2 nætter i hyggelig lejlighed  i 2 plan med 2 soveværelser med gode boxsenge incl. linned. Rummelig stue med god spiseplads og sofakrog og åben forbindelse til veludstyret køkken. Badeværelse med toilet og brus. Dejlige terasser mod syd, øst og vest. Pakken indeholder desuden veltilberedt morgenmad serveret af værtsparret i det skønne orangeri eller i den hyggelige fællesstue, samt færge t/r for 4 personer + personbil.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 4 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 4 personer
2.899,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 4. september