Wellness ferie med varme saltbade og forkælelse

Læsø Pakkerejser har sammensat en bred vifte af pakker med Wellness på Læsø Kur.

Find den pakke der passer dig bedst herunder.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Carlsens Hotel

Hvis vægge kunne tale, ville I få fabelagtige historier fra dette smukke gamle Carlsens Hotel. Hotellet ligger på 1. række ud mod Vesterø Havn og med en imponerende udsigt ud over hele færge-, lystbåde- og fiskerihavnen, samt den flotte hvide badestrand. I indlogeres i lyst og nænsomt indrettet dobbeltværelse inkl. morgenmad. Bad og toilet findes på gangen. Desuden får I heldags entré til det berømte Læsø Kur. Her kan i nyde de skønne velværende saltbade og lade roen falde over jer. Både Læsø Kur og de små lokale butikker i Vesterø, hvoraf de fleste har åbent hele året ligger i gåafstand til hotellet. Kør en tur på egen hånd og oplev eks. Læsø Saltsyderi, Storhaven, Byrum "Up Town", som er øens midtby med et voksende handelsliv omkring det nyopførte Museumshus, som forventes at stå færdigt i løbet af sommeren 2017. Eller fortsæt mod Østerby Havn, som er øens største fiskerihavn. Her landes de berømte Læsø jomfruhummere. Tag turen omkring Læsø Seaside Golfbane og slå et slag eller nyd den omkring liggende natur inden turen igen går tilbage til hotellet, hvor i skal nyde en lækker aftenmenu enten stjerneskud eller wienerschnitzel. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.899,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 21. august
Det gamle Elværk - Læsø

Tag kæresten med og nyd 3 hyggelige dage sammen på Læsø. I indlogeres i lyst og pænt værelse med eget bad og toilet på Det gamle Elværk, der ligger roligt og centralt i Vesterø. I har adgang til stort gæstekøkken og hyggelig fælles TV stue. Gåafstand til gode indkøbsmuligheder, restauranter, butikker, havnefront, Læsø's bedste badestrand og ikke mindst Læsø´s fantastiske natur. Kun få meter fra Læsø Kur, hvor I får en heldags entré og skal forkæles i de skønne varme bade og mærke roen falde over jer. Desuden er pakken indkluderet færgebillet for 2 personer + 1 personbil, så der er god tid og mulighed for at opleve mere af Læsø og møde de flinke øboere, prøv f.eks. et besøg hos Læsø salt, Storhaven, Krogbækgaard ridecenter, Læsø Uldstue, Læsø Tang og få de gode Læsø historier. Stop op ved et af øens små hyggelige spisteder eller tag en madpakke med og nyd en tur i det grønne på egen hånd. Evt. aftale om hund på værelset skal foretages direkte med Det gamle Elværk på +45 98 49 91 95 før ankomst.


Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.375,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 21. august
Østergård B&B

Midt på Læsø i skønne grønne omgivleser ligger Østergård B&B. Her falder roen over jer, når I træder ind af den flotte gamle port og ind på den brostensbelagte gårdsplads. Et helt igennem ideelt udgangspunkt for opdagelse af Læsø. Det hyggelige værtspar tager selv imod og serverer begge dage en lækker og frisklavet morgenmad i orangeriet afhængig af vejret, ellers i det hyggelige fællesrum. I bliver indlogeret i hyggelig lejlighed med pæn stue m/ køkkenafd. og spiseplads. Dejligt soveværelse med rigtig gode senge incl. linned. Og indbydende badeværelse m/ 2 håndvaske og brusearkade. Pakken inkluderer desuden 1 heldags entré til Læsø Kur, som ligger ca. 10 min kørsel mod Vesterø, og færgebillet t/r for 2 personer + bil.
Hvis I på egen hånd ønsker at udforske området omkring Østergård B&B eller øen generelt, er værtsparret desuden behjælpelige med råd og vejledning om løbe og vandrerture i området og på det meste af Læsø.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.775,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 24. august
Annekset Læsø

Læsø er altid et besøg værd. Masser af skønne og GRATIS oplevelser til jer, der elsker naturen, eller bare vil mærke roen i en travl hverdag, både til fods, på cykel eller i bil. Spændende spisesteder, fordelt rundt omkring på øen, serverer lækre menuer i alle prisklasser. Husk! der er GRATIS buskørsel langs hovedvejen. I indlogeres i pænt lyst værelse på Annekset Læsø i Vesterø, der ligger kun 50 m fra den stemningsfyldte lystbåde, færge og fiskerihavn i Vesterø, tæt på badebro, flot badestrand og gode indkøbsmuligheder. Værelset er lyst og pænt med eget bad og toilet. Adgang til fuldt udstyret fælleskøkken, fælles TV- stue og en hyggelig aflukket gårdhave. Med i pakken får i hver en heldags entré til Læsø Kur, samt færgebilet t/r til 2 voksne + 1 personbil. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.659,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 26. august
Læsø Camping, Vesterø


Nyd en miniferie i dejlig lyst indrettet hytte på Læsø Camping i Vesterø. I bliver indlogeret i moderne hytte med separat soverum med god dobbeltseng og skabsplads. Stue/opholdsrum med god plads til 2 personer. Flot køkken afdeling og bad og toilet begge med tilhørende moderne faciliteter. Overdækket terasse med havemøbler. Der afregnes for strøm og evt. slutrengøring ved afrejse. Gratis WI-FI. Husdyr er ikke tilladt. Desuden er 2 x 2 kur entré incl. adgang til fitness og færgebillet t/r for 2 personer + personbil med i prisen.
Campingpladsen ligger kun få minutters kørsel fra Læsø færgen og den hyggelige lystbåde- og firkerihavn. Gå afstand til det hele, flot hvid badestrand, de små kundevenlige butikker, gourmet restauranter og ikke mindst det berømte Læsø Kur, hvor I skal slappe af i de varme velværende saltbade eller komme i form i det veludstyrede fitness rum. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 

Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.599,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 27. august
Læsø Camping, Vesterø

Rejs til LÆSØ på hverdage, spar penge og nyd et hyggeligt ophold for 2 personer i moderne Luksus hytte på Læsø Camping i Vesterø. Campingpladsen ligger tæt på Vesterø by og i gåafstand til både havn, flot badestrand og storslået natur. Husdyr er ikke tilladt. Strøm og evt. slutrengøring afregnes ved afrejse. Gratis WI-FI. I får desuden heldags entré til Læsø Kur, hvor I kan nyde skønne afslappende og velværende saltbade i den ombyggede gamle kirke, som ligger tæt på Vesterø Havn lige ud til hovedvejen. Desuden er færgebillet for 2 personer + personbil indkluderet i prisen.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
2.250,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 28. august
Gammelgaard Feriecenter

Inviter din partner på en velfortjent ferie, 4 dage på dejlige Læsø. I skal bo i egen lejlighed på Gammelgaard Feriecenter. Et godt udgangspunkt for oplevelser på hele Læsø. Lejligheden består af hyggelig stue med udgang til egen terrasse, Gratis WI-FI. TV og radio, seperat soveværelse, badeværelse og veludstyret køkken afdeling. Opholdet er inkluderet linnedpakke og morgenbuffet alle dage samt færgebillet t/r for 2 personer + personbil. I har desuden under hele opholdet Fri adgang til svømmebassin og sauna.
Gammelgård Feriecenter er centralt placeret midt på Læsø, ca. 10 min. kørsel fra Vesterø havn. Her ankommer I med færgen fra Frederikshavn og her skal I også besøge det berømte Læsø Kur og nyde de varme saltbade og lade roen falde over jer. Der er gåafstand ca. 1.2 km til Byrum midtby, hvor der er gode indkøbsmuligheder og spisesteder. På den anden side af midtbyen ligger populære udflugtsmål, så som Læsø Salt, Storhaven og Krogbækgaard ridecenter. Ca. 10 min. kørsel fra feriecenteret mod øst ligger Østerby Havn, som er øens største fiskerihavn, her lander fiskebådene dagtligt tonsvis af fisk, særligt de lækre jomfruhummere. Tæt på Østerby ligger desuden Læsø Seaside Golfbane med en helt fantastisk placering ud mod kattegat og stadig i flot natur område.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer fra mandag-torsdag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.899,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 28. august
Gammelgaard Feriecenter

Nyd en forlænget weekend på Læsø til det I gerne vil. Bo centralt midt på øen hos Gammelgaard Feriecenter med fri adgang til svømmebassin og sauna. I indlogeres 3 nætter i traditionelt indrettet et værelses lejlighed inkl. linnedpakke og lækker morgenbuffet. Lejligheden har lille køkken afdeling og spiseplads, men ønsker du ikke selv at tilberede dine måltider findes der flere hyggelige restauranter og lækre spisesteder fordelt på hele øen, flere har åbent hele året. Endvidere er der gode boxmadrasser, bad og toilet, gratis WI-FI, fælles rum og TV stue samt vaske facelitetter til fri afbenyttelse. Feriecenteret ligger, som en fredelig oase i grønne omgivleser nær hovedvejen til Østerby og Læsø Seaside Golfbane. Gå afstand ca. 1,2 km til Byrum bymidte, hvor de små hyggelige butikker eller øens flotte Biograf, der normalt viser aktuelle film hver torsdag, søndag og mandag altid er et besøg værd. Her kan du endvidere følge det spændende Museums byggeri midt i byen, som forventes at stå færdigt til besøg i løbet af sommeren 2017. Oveni får I en heldags kurentré til Læsø Kur, hvor I kan nyde de skønne varme saltbade og læskedrikke efter behov. Derudover er pakkken inkluderet færgebillet t/r for 2 personer + personbil.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer, torsdag - søndag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.450,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 31. august
Strandgaarden Badehotel


Oplev det smukke Strandgaarden Badehotel, der ligger roligt i læ bag klitrækken, kun 150 m fra Læsø's bedste sandstrand. Gåafstand til Vesterø by og havn og ikke mindst det berømte Læsø Kur, hvortil I får 2 heldags entré både til afslappende wellness i de varme saltbade, men også adgang til veludstyret fitness. Badehotellet har egen gourmet restaurant, hvor der serveres gastronomi i høj klasse i en hyggelig og uformel atmosfære.
I indlogeres 2 nætter i dejligt dobbeltværelse inkl. lækker morgenmad og med eget brusebadeværelse,WI-FI, Elevationssenge og TV. Desuden får I 2 heldags entré til Læsø Kur og adgang til fitness samt færgebillet for 2 personer + personbil. 

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer 

Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Kun 1 ledig
Pris / Ophold / 2 personer
3.399,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 31. august
Havnebakken A/S


Læg stress og jag på hylden og nyd 3 dejlige dage på det charmerende Hotel Havnebakken på LÆSØ. I bor i fint indrettet dobbeltværelse med eget bad og toilet samt TV. Hver dag serveres morgenbuffet og 2 retters aftenmenu i hotellets restaurant, der ligger med den helt fantastiske udsigt udover den lille hyggelige fiskeri og lystbåde havn. Pakken indeholder desuden entré til det berømte Læsø Kur. Her kan I slappe af i de skønne velværende saltbade hele dagen og nyde den smukt renoverede gamle kirke i Vesterø. Endvidere får I færgebillet til jer begge + 1 personbil med i prisen. Hotellet liggger på 1. række ud til Vesterø's hyggelige havn, hvor i også ankommer med Læsø færgen og  meget tæt på en af Læsø's flotte hvide badestrande og de små hyggelige butikker i Vesterø og samtidig i gåafstand til Læsø Kur.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer

Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.799,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 2. september
Havnebakken A/S

Alt i en pakke. Forkælelse i 3 skønne dage på dejlige Læsø. I indlogeres på Hotel Havnebakken i flot, lyst dobbeltværelse med bad og toilet. Hotellet ligger i aller forreste række ned til den hyggelige havnefront ved Vesterø Havn og meget tæt på den flotte hvide badestrand, badebro og det berømte Læsø Kur. Her kan I opleve de skønne varme saltbade, nyde udsigten fra det smukke gamle kirketårn og blot mærke roen falde over jer.
Alle dage serverer hotellet morgenbuffet i restauranten og til aften en lækker 2 retters aftenmenu, som I kan nyde i restauranten eller på den store terrasse, hvis vejret tillader det. I pakken er der desuden inkluderet færgebillet til jer + 1 bil

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
4.999,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 5. september
Havnebakken A/S

Efteråret indbyder til romantik, afslapning og skøn forkælelse på Læsø. Oplev et udsøgt forkælelses ophold for 2 personer på Hotel Havnebakken til en uhørt lav pris. Nyd opholdet alene jer 2 eller inviter gode venner med og bestil flere ophold samtidig. Med et efterårs Kur og forkælelses ophold kan i slappe af 2 nætter på det smukke Hotel Havnebakken i lyst værelse med eget bad og toilet. Flere er med flot havudsigt. Lækker morgenmad serveret i den hyggelige restaurant. Hotellet ligger i gåafstand fra både færgehavn og Læsø Kur, hvor I får hele 2 dages entre' til det berømte wellnesscenter samtidig med adgang til veludstyret fittness lokale. Begge aftener serverer hotellets restaurant en 2 retters "velfortjent" menu efter strabadserne, enten i restauranten, hvor I kan nyde en flot udsigt eller, hvis vejret tillader det på den store terrasse.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.899,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 5. september