Pakker sammensat til dig af Læsø Pakkerejser

Golfrejser til Læsø

Med en golfrejse til Læsø kan du nyde golfspillet, den smukke natur og en fantastisk udsigt udover Kattegat og det er uanset om du kun har en enkelt dag på Læsø eller bliver her et par dage. Banen ligger i storslåede omgivelser nær Østerby Havn. Golfrejser til Læsø med overnatning er desuden med lækre menuer og færgeoverfart t/r, så her kan du roligt koncentrere dig om golfspillet hele dagen lang.

 

Wellness ophold med varme saltbade

Wellness pakker er alle med heldags entré til skønne varme saltbade i Læsø Kur. Enkelte er med 2 heldags entréer for dig der trænger til ekstra velvære og forkælelse. Flere er med færgebillet t/r. 

Ophold med overnatning og færgebillet t/r

Besøg Læsø og få tid til at udforske og opleve Læsø på nært hold. Pakker med ophold er incl. overnatninger og færgebillet t/r.  

Miniferier med skønne menuer

Med en miniferie pakke til Læsø, får du god mulighed for afslapning og forkælelse, skønne overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Flere af pakkerne er med færgebillet t/r.  

Singlerejse til dig der rejser alene

At rejse er.............! Med en singelrejse til Læsø får du både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her bestemmer du selv farten og du betaler kun for en person.