Book en pakkerejse til Læsø! Altid billigst hos Læsø Pakkerejser

Gi´gaver der glæder

Står du og mangler en gave ide? Prøv med et gavekort fra Læsø Pakkerejser. Kortet kan anvendes til online booking af pakketilbud, overnatning, oplevelser og transport på solskinsøen Læsø via Laesoe-booking.dk

Endagsture til Læsø

Oplev Læsø for en dag. Nyd en dejlig forkælelsestur alene eller flere sammen og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på.

Ophold - wellness & menu

Ren forkælelse med spændende menuer fra Læsø´s velrenommerede og hyggelige spisesteder og med entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Prøv et ophold med wellness og menu, når der skal lidt ekstra til.

Miniferie med menu

Med en menu pakke til Læsø, får I rig mulighed for afslapning og tid til hinanden, og ikke mindst tid til at nyde den smukke natur, som Læsø er så beriget med. I får samtidig et dejligt ophold på et af Læsø´s hyggelige overnatningssteder og lækre kulinariske oplevelser.

Wellness ophold med varme kurbade

Et dejligt Læsø ophold, hvor I selv kan bestemme farten, men med tid til skøn forkælelse i de velværende og varme salt bade i Læsø Kur. Vælg imellem hverdagstilbud og weekendtilbud.

Ophold i lejlighed

Lidt mere tid til oplevelse og udforskning af Læsø på egen hånd, min. 2 overnatninger. Du kan vælge imellem små lejligheder med plads til 2 og store lejligheder med god plads til 4 personer.

Camping ferie på Læsø

Vælg din favorit campingferie enten i skøn luksushytte på Vesterø Camping og Hytteby, eller når du selv medbringer campingvogn eller autocamper på enten campingpladsen i Vesterø eller i Østerby. Begge pladser ligger i smukke natur omgivelser og tæt på by og dejlig badestrand

Golfrejser

Hold en skøn aktiv ferie på Læsø med masser af golfspil på Læsø Seaside Golfbane. Banen ligger smukt ud til Kattegat kun få minutters kørsel fra Østerby Havn. Golfrejser til Læsø er incl. green fee til banen. 

PAKKER

Online BOOK din næste ferie til solskinsøen LÆSØ i en samlet pakkerejse, du sparer både tid og penge. 

Find din favorit pakke og book online, når det passer dig bedst. 

Book Hotel, Bed & Breakfast, Feriecenter, Ferielejligheder og Camping eller spændende Endagsture.