Pakker sammensat til dig af Læsø Pakkerejser

Ophold med overnatning og færgebillet t/r

Besøg Læsø og få tid til at udforske og opleve Læsø på nært hold. Pakker med ophold indeholder som min. 2 overnatninger og færgebillet t/r.  

Miniferier med skønne menuer

Med en miniferie pakke til Læsø, får du god mulighed for afslapning og forkælelse, skønne overnatninger og spændende kulinariske oplevelser. Flere af pakkerne er med færgebillet t/r.  

Singlerejse til dig der rejser alene

At rejse er.............! Med en singelrejse til Læsø får du både skøn forkælelse og fantastiske oplevelser med dig hjem. Her bestemmer du selv farten og du betaler kun for en person.

Wellness ophold med varme saltbade

Wellness pakker er alle med heldags entré til skønne varme saltbade i Læsø Kur. Enkelte er med 2 heldags entréer for dig der trænger til ekstra velvære og forkælelse. Flere er med færgebillet t/r. 

 

Golfrejser til Læsø

Med en golfrejse til Læsø kan du nyde golfspillet, den smukke natur og en fantastisk udsigt udover Kattegat. Laesoe Seaside Golfbane ligger i storslåede omgivelser nær Østerby Havn. Golfrejser til Læsø med overnatning er desuden med lækre menuer og færgeoverfart t/r, så her kan du roligt koncentrere dig om golfspillet hele dagen lang.

Endagsture til Læsø

Prøv en hyggelig endagstur til Læsø. Henover året arrangeres der flere forskellige ture. Flere er incl. færgebillet t/r og andre er med forkælelse / oplevelse eller god forplejning i løbet af dagen. En god ide til en spændende udflugt på Læsø med familie eller venner.

Det sker på Læsø