Wellness & menu ferie på Læsø med skøn forkælelse

Forkælelses pakker med spændende menuer fra Læsø´s mange velrenommerede og hyggelige spisesteder. Her fremstiller dygtige kokke de mest fantastiske retter, oftest af de populære lokale Læsø produkter. Med i pakken får du entré til skøn wellness hos Læsø Kur. Her kan bades i 3 forskellige varme salt bade med saltvand fra Rønnerne ud for Læsø. I Læsø Kur kan du nyde både udendørs spa på terrassen, saunaer, indendørs masserende spa, skønne beroligende og plejende dampbade med mulighed for salt scrub, masserende vandfald og flere afslappende hvileområder, hvor du kan opleve en fantastisk udsigt ud over Læsø og Kattegat og indtage dagens forfriskninger af frugt og væske. Og ikke mindst, men NATURligvis et smilende, engageret og venligt personale, der altid er klar til at tage imod dig. Bemærk, at Læsø Kurs eksklusive og plejende behandlinger altid kan bookes på LÆSØ KUR samtidig med bestilling af din pakke. 

Vælg din ankomst og afrejse dato herunder, og klik søg, herefter kan du vælge imellem flere dejlige wellness & menu ferier til Læsø, eller du kan finde næste ledige ophold. 

 

 

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg
Havnebakken A/S, Vesterø


Tag forskud på ferie og nyd 3 dejlige dage på Kattegat øen LÆSØ. I skal bo på det populære Hotel Havnebakken. Hotellet ligger kun få meter fra bakken ned til den hyggelige havn i Vesterø, der om sommeren fyldes med lystbåde fra nær og fjern og som stadig er hjemhavn for enkelte af Læsø´s fiskebåde.
Opholdet indeholder 2 nætter i pænt renoveret dobbeltværelse med eget bad & toilet og er incl. morgenmad, en lækker 2-retters velkomstmenu, som I får serveret i hotellets restaurant på ankomst dagen, her kan I samtidig nyde en imponerende udsigt udover strand, havn og Kattegat. Med i pakken får I heldags entré til de varme saltbade i Læsø Kur, (gå afstand fra Hotel Havnebakken) her kan I slappe af en hel dag med fri afbenyttelse af 3 forskellige saltbade, indendørs & udendørs spa, masserende vandfald, saunaer & koldtvandsbrusere, dampbade & saltscrub og adgand til kirketårnet, hvilestuen, solhaven og cafeen. Prøv også en af Læsø Kur´s lindrende BEHANDLINGER, som I kan booke her samtidig med dette ophold, så er du sikker på, at der er plads til dig ved ankomst.

Opholdet kan bookes alle dage frem til 10. november 2020 dog ikke i højsæson 21. juni til 23. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.

Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.995,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 4. marts
Lærkely Hotel & restaurant

Oplev en skøn kurweekend på det idyliske hotel Lærkely, en lille perle midt på Læsø. Hotellet finder I i smuk natur ikke langt fra Læsø Seaside Golfbane og vadehavsområdet Bouet på vej mod Østerby Havn. I skal overnatte i dejligt lyst dobbeltværelse med eget bad & toilet. Hotellet har egen hygglig restaurant, hvor der serveres en solid og lækker morgenbuffet og til aften en lækker 3 - retters aften buffet begge dage. Med i pakken får I heldags entré til det populære Læsø Kur. Her kan I nyde wellness i høj klasse i den flot ombyggede Vesterø Kirke og mærke ro og fantastisk atmosfære allerede ved ankomst i kirketårnet. Hvis I ønsker en af Læsø Kur´s velværende behandlinger kan de bookes på LÆSØ KUR - evt. i samme ordre og senest dagen før ankomst til kurbadet.

Hund er ikke tilladt i dette ophold.

Opholdet kan bookes på fredage i perioden 1. maj til 30. september dog ikke i perioden 21. juni til 14. august.

Anvist pris er pr. pakke og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.450,00 DKK
Find næste ledige
2 nætter fra 1. maj