Feriecenter: Byrum.

Gammelgaard Feriecenter

Centralt midt på Læsø

Det ideelle familieferiested, høj standard, lækkert svømmebad med vand temperaturer på 31 grader, samt småbørns bassin, serviceminded personale, din sikkerhed for en god oplevelse. Desuden tilbyder Gammelgaard Feriecenter udlejning af Pilegårdens ferielejligheder, som kan bookes hele året.

  • Wi-fi
  • Morgenmad
  • Hund tilladt
  • Handicapvenligt
Åben: 6. april - 28. oktober
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Se særtilbud ved tilkøb - morgenbuffet incl. linned/håndklæder.
Et-værelses lejlighed i stueplan med direkte adgang fra terrassen, 2 voksen senge og mulighed for 2 opredninger til børn under 14 år. Bad og lille køkken med 2 kogeplader, køl og frys, lille spisebord og garderobe. Fri adgang til vaskemaskine og tørretumbler samt tv-stue. Alternativ til campinghytte og vandrehjem. Sælges som enkeltværelse til enlige og kan vælges uden linned og morgenbuffet. Anvist pris er for 1 pers. uden tilvalg.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 445,00
Book overnatning
1 nat fra 19. august

Ferieboligen, 50 m2 har veludstyret køkken integreret i stue/opholdsrum, 1 soveværelse, mulighed for 2 opredninger i stuen for børn op til 14 år. Handicapvenligt bad/toilet, skydedøre, ingen dørtrin, alt i hvidevarer, radio/tv, dejlig afskærmet terrasse. Se også B60 til 2 pers.pris, samt D110 med 2 og 4 pers.
Anvist pris er for 1 person i lejligheden.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 545,00
Book overnatning
1 nat fra 19. august

Feriebolig med 2 soveværelser. Det ene med 140 cm dobbeltseng + enkeltseng, det andet med stor dobbeltseng + enkeltseng + juniorseng. I stueplan entre, badeværelse med sauna, stor stue med hjørnesofa, veludstyret køkken- og spiseafdeling med direkte udgang til afskærmet terrasse, alt i hvidevarer, radio/cd og tv.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 1.195,00
Book overnatning
1 nat fra 19. august

Lejlighed/rækkehus på 110 m2 med masser af plads. Behagelig trappe fører til 1.sal med 3 soveværelser og lækkert bad. I stueplan entre med stort bad med vaske/tumblersøjle, stort køkken/allrum med lækkert JKE køkken og alt i Siemens hvidevarer og stor opholdsafdeling. Her både østvendt og vestvendt terrasse. Hveranden lejlighed har ekstra stort spisebord, således at 2 lejligheder kan samles i 1. Derfor velegnet til mindre grupper. En feriebolig for den kræsne feriegæst. 2,3 km til Gammelgaards svømmebad (ind over Byrum by). Prisen bestemmes af antal 2, 4 eller 6 personer og rabatten fremgår først i kurven.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 942,00
Book overnatning
1 nat fra 19. august

Ferieboligen, 60 m2, alt i stueplan har 1 soveværelse, samt mulighed for 2 opredninger i stuen for børn op til 14 år. Dejligt badeværelse med sauna, stor veludstyret køkkenafdeling i opholdsrum/stue, alt i hvidevarer, samt radio og tv. Direkte udgang til dejlig afskærmet terrasse. Se også B60 til 2 pers. pris, samt D110 til 2/4 pers. pris. Anvist pris er for 1 person i lejligheden.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 795,00
Find næste ledige
1 nat fra 20. august

Ferieboligen, 60 m2, har 2 soveværelser på 1. sal, 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. I stueplan entre, dejligt badeværelse med sauna, stue med hjørnesofa og stor veludstyret køkken- og spiseafdeling med direkte adgang til afskærmet terrasse, alt i hvidevarer, samt radio/cd og tv, sælges også til 2 pers. pris.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 796,00
Find næste ledige
1 nat fra 20. august

Se særtilbud ved tilkøb - morgenbuffet incl. linned/håndklæder.
Et-værelses lejlighed i stueplan med direkte adgang fra terrassen. 2 voksen senge og mulighed for 2 opredninger til børn max. 14 år. Bad og lille køkken med 2 kogeplader, køl og frys. Fri adgang til vaskemaskine og tørretumbler samt tv-stue. Denne lejlighed er væsentlig større og beregnet for kørestolsbrugere og derfor med handicapvenligt badeværelse.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 545,00
Find næste ledige
1 nat fra 20. august

Ferieboligen, 75 m2 har 2 soveværelser på 1. sal, 1 med dobbeltseng og juniorseng og 1 med 2 enkeltsenge. I stueplan entre, dejligt badeværelse med sauna, stor stue med hjørnesofa og veludstyret køkken- og spiseafdeling med direkte adgang til afskærmet terrasse, alt i hvidevarer, samt radio/cd og tv.

Pris / Rum / nat
DKK: 1.095,00
Find næste ledige
1 nat fra 20. august
Gammelgaard Feriecenter

Oplev en dejlig afslappende badeferie midt på Læsø på Gammelgaard Feriecenter med fri adgang til svømmebassin og sauna. Du indlogeres 3 nætter i traditionelt indrettet et værelses lejlighed inkl. linnedpakke og lækker morgenbuffet. Feriecenteret ligger nær hovedvejen til Østerby, som en fredelig oase i de grønne omgivleser. Gå afstand ca. 1,2 km til Byrum bymidte, hvor de små hyggelige butikker eller øens flotte Biograf, der normalt viser aktuelle film hver torsdag, søndag og mandag altid er et besøg værd. Her kan du endvidere følge det spændende Museums byggeri midt i byen, som forventes at stå færdigt til besøg i løbet af sommeren 2017. Lejligheden har lille køkken afdeling og spiseplads, men ønsker du ikke selv at tilberede dine måltider findes der flere hyggelige restauranter og lækre spisesteder fordelt på hele øen, flere har åbent hele året. Endvidere er der god boxmadras, bad og toilet. Gratis WI-FI. Fælles rum og TV stue samt vaske facelitetter til fri afbenyttelse. Oveni får du en heldags kurentré til Læsø Kur, hvor du kan nyde de skønne varme saltbade og læskedrikke efter behov. Derudover er pakkken inkluderet færgebillet t/r for dig + personbil.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 1 person mandag- torsdag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 1 person
1.675,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 28. august
Gammelgaard Feriecenter

Inviter din partner på en velfortjent ferie, 4 dage på dejlige Læsø. I skal bo i egen lejlighed på Gammelgaard Feriecenter. Et godt udgangspunkt for oplevelser på hele Læsø. Lejligheden består af hyggelig stue med udgang til egen terrasse, Gratis WI-FI. TV og radio, seperat soveværelse, badeværelse og veludstyret køkken afdeling. Opholdet er inkluderet linnedpakke og morgenbuffet alle dage samt færgebillet t/r for 2 personer + personbil. I har desuden under hele opholdet Fri adgang til svømmebassin og sauna.
Gammelgård Feriecenter er centralt placeret midt på Læsø, ca. 10 min. kørsel fra Vesterø havn. Her ankommer I med færgen fra Frederikshavn og her skal I også besøge det berømte Læsø Kur og nyde de varme saltbade og lade roen falde over jer. Der er gåafstand ca. 1.2 km til Byrum midtby, hvor der er gode indkøbsmuligheder og spisesteder. På den anden side af midtbyen ligger populære udflugtsmål, så som Læsø Salt, Storhaven og Krogbækgaard ridecenter. Ca. 10 min. kørsel fra feriecenteret mod øst ligger Østerby Havn, som er øens største fiskerihavn, her lander fiskebådene dagtligt tonsvis af fisk, særligt de lækre jomfruhummere. Tæt på Østerby ligger desuden Læsø Seaside Golfbane med en helt fantastisk placering ud mod kattegat og stadig i flot natur område.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer fra mandag-torsdag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.899,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 28. august
Gammelgaard Feriecenter

Tag vennerne eller familien med på en dejlig tur til Læsø. Udforsk øen og dens fantastiske natur. I skal bo i lækker lys lejlighed på Pilegaarden. Lejligheden er i 2 plan 1. sal med 3 soveværelser og bad. I stueplan stue med stort køkken allrum, stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Entré og garderobe. 2 terasser en mod øst og en mod vest. Pilegaarden er beliggende i natur skønt område direkte ud til Rønnerne. Et godt udgangspunkt for udflugter på egen hånd. Kun ca. 10 min. kørsel fra Vesterø Havn, hvor I ankommer med færgen og kun 1 km fra Byrum midtby, det nyåbnede Museumshus, det berømte Læsø Salt og Storhaven gårdbutik og ismejeri. Alle steder er der rig mulighed for gode oplevelser og spændende Læsø fortællinger. Mod øst efter ca. 10 min. kørsel er det muligt at besøge Læsø Uldstue, Læsø Seaside Golfbane og ikke mindst Østerby Havn, som er øens største fiskerihavn. Med i pakken er desuden linnedpakke og færgetransport t/r for jer 4 + en personbil.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 4 personer, mandag - torsdag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 4 personer
2.899,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 28. august
Gammelgaard Feriecenter

Nyd en forlænget weekend på Læsø til det I gerne vil. Bo centralt midt på øen hos Gammelgaard Feriecenter med fri adgang til svømmebassin og sauna. I indlogeres 3 nætter i traditionelt indrettet et værelses lejlighed inkl. linnedpakke og lækker morgenbuffet. Lejligheden har lille køkken afdeling og spiseplads, men ønsker du ikke selv at tilberede dine måltider findes der flere hyggelige restauranter og lækre spisesteder fordelt på hele øen, flere har åbent hele året. Endvidere er der gode boxmadrasser, bad og toilet, gratis WI-FI, fælles rum og TV stue samt vaske facelitetter til fri afbenyttelse. Feriecenteret ligger, som en fredelig oase i grønne omgivleser nær hovedvejen til Østerby og Læsø Seaside Golfbane. Gå afstand ca. 1,2 km til Byrum bymidte, hvor de små hyggelige butikker eller øens flotte Biograf, der normalt viser aktuelle film hver torsdag, søndag og mandag altid er et besøg værd. Her kan du endvidere følge det spændende Museums byggeri midt i byen, som forventes at stå færdigt til besøg i løbet af sommeren 2017. Oveni får I en heldags kurentré til Læsø Kur, hvor I kan nyde de skønne varme saltbade og læskedrikke efter behov. Derudover er pakkken inkluderet færgebillet t/r for 2 personer + personbil.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer, torsdag - søndag.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
3.450,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 31. august


D85 85 m2. Fra entre i stueplan fører behagelig trappe til lækker lejlighed på 1.sal med masser af plads og stor skærmet tagterrasse, dejlig køkken- opholdsafdeling med 2 opredning, soveværelse m. dobbeltseng og bad. Udstyrsstandard som D110, men med adgang til vaskemaskine og tumbler. Den viste pris er for 1 pers.

Kun 1 ledig
Pris / Rum / nat
DKK: 575,00
Find næste ledige
1 nat fra 31. december