Besøg Læsø på en endagstur

og få en populær forsmag på, hvad Læsø også kan byde på. Ved booking af en endagstur til Læsø, får du en god oplevelse med dig hjem og det hele sker på bare en enkelt dag. Henover året arrangeres der forskellige endagsture. Er din tur inkl. færgebillet skal bekræftelse forevises i færgens terminal i Frederikshavn for udlevering af færgebillet 20 min. før færgeafgang og igen ved ankomst til oplevelses sted. Såfremt ture er inkl. cykeleje skal bekræftelse desuden fremvises for udlevering af cykler.

Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Turen er en rigtig forkælelsestur med morgenmad i færgens Bistro, entré til Læsø Kur, frokost i Læsø Kur og kaffe og kage på hjemturen.
Ved ankomst til Læsø er der kun få minutters gang ad Vesterø Havnegade til Læsø Kur, hvor det smukke kirketårn ses på lang afstand.
Her har du adgang til alle Læsø Kurs faciliteter – stort saltvandsbassin, varme saltbade, flere saunaer samt dampbad og et udendørs spabad. Her kan du nyde det så længe du vil.
Der er mulighed for at tage rundt på Læsø, inden du sejler retur. Der er busstoppested lige ved Læsø Kur, og overfor kan du  i sommersæsonen leje en cykel ved Jarvis Cykler.

Du bestemmer selv, om du vil sejle hjem eftermiddag eller aften. Bemærk dog at 2/1 til 2/4 og 23/10 til 30/11 er der ingen aften afgang mandag, onsdag og lørdag.


Turen tilbydes alle dage i perioden 30/1 til 02/12 2017

HUSK, at indsætte den ønskede dato under ankomst og afrejse og tryk søg.
Tjek korrekt dato før godkendelse af bestilling.

Pris / Billet
DKK: 500,00
Book
fra 24. oktober

Søndags kurtilbuddet er en endagstur og gælder på søndage i perioden 1. februar til 6. april, samt 29. oktober til 30. november. Færgen afgår fra Frederikshavn kl. 9.20 og inkluderer på overfarten lækker morgencomplet ved henvendelse i Færgens Bistro. Ved ankomst til Læsø er der kun få minutters gang ad Vesterø Havnegade til Læsø Kur, hvor det smukke kirketårn lyser op på højre hånd.  Her har I adgang til alle Læsø Kurs faciliteter og kan hele dagen nyde de skønne varme og velværende saltbade. Når sulten melder sig, serverer Læsø Kur frokost sandwich i Aulaen. Tilbuddet er en endagstur og færgen sejler retur til Frederikshavn kl.15.00 (i højsæson 1. juli - 7. august er denne afgang kl. 17.00) og evt. kl. 18.40 (i lavsæsonen dog kun tirsdag, torsdag fredag og søndag). På hjemturen serverer Færgens bistro kaffe og kage som afslutning på dagen.

HUSK, at indsætte den ønskede dato under ankomst og afrejse og tryk søg.
Tjek korrekt dato før godkendelse af bestilling.

Pris / Billet
DKK: 500,00
Find næste ledige
fra 29. oktober