Sommerhus: Læsø.

Team Læsø Feriehusudlejning

Stort lokalkendskab

Feriehus i toppen af Danmark med et enestående lokalt kendskab.

Med 90+ udlejningshuse har Team Læsø et fantastisk alsidigt udbud af feriehuse. Både pris, størrelse på hus og grund, boligens stand, faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, sauna og spa og afstand til indkøb og hav er faktorer som kommer i spil i valget til det rette feriehus. Og disse emner har Team Læsø gjort nemt overskuelige via deres hjemmeside.

De udlejer kun feriehuse på Læsø, og har derfor et stort lokalkendskab og står altid klar med service og hjælp for at sikre gæsten et rigtig godt ophold.

Da man via Team Læsø næsten altid har mulighed for at finde et hus i det lokalområde man kunne tænke sig, får man ofte nem tilgang til de attraktioner og oplevelser man ønsker sig af sin ferie. Seværdigheder man dog ikke bør undvære uanset hvor man bor kunne bl.a. være, solnedgangen fra enten Vesterø eller Østerby Havn, fra en af øens skønne restauranter, en cykeloplevelse rundt Tangtagsruten i Gl. Østerby, en behandlingstur på Læsø Kur med wellness og massage eller et smut forbi Læsø Saltsyderi sønden for Byrum.

Uanset hvor du vælger at bo, kan Læsø levere skøn natur og lokal kultur.

 

Hjertelig velkommen til Team Læsø Feriehusudlejning.

Booking kan kun foretages direkte fra Team LæsøNB. Der kan ikke bookes sommerhus med online gavekort 

 

Åben: 1. januar - 31. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg