Oplevelse: Læsø.

Læsø i det fri

Aktiv i naturen.

 

Nyd de dejligste naturoplevelser på Læsø, både til lands og til vands. 

Med Christina Sandholt er du i gode hænder. Christina er friluftsvejleder, og yoga-, bushcraft-, kano-, klatre- og kajakinstruktør og har prøvet kræfter med nærmest alt inden for friluftsliv.

I sommeren 2021 tilbydes kajakture fra Vesterø Havn og guidet vandrerture langs tanghusruten i Gl. Østerby.

Åben: 13. juli - 31. august
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

En aften i kajakken fra Vesterø Havn, vi ror ud i solnedgangen. Vi starter med en introduktion til kajakken og ror fra havnen, og nyder på vej tilbage solnedgangen. Der bliver rig mulighed for, at tage nogle gode billeder og hvis der er nogen der har lyst til det, træner vi også redninger fra kæntret kajak. Er vi heldige møder vi en sæl eller to.

Kajakturen er for alle uanset om du har siddet i en kajak før, kravet er blot, at du kan svømme 1-200m.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Vesterø Havn alle torsdage i juli og august (undtagen uge 32) kl. 20 og ror ca. 1,5 time

prisen er kr. 225,- inkl. leje af kajak og svømmevest.

Turen aflyses ved mindre end 3 deltagere.

Pris / Billet
DKK: 225,00
Book
fra 28. juli

Kom med en tur ud over Rønnerne, oplev den storslåede natur og se resterne af de gamle saltsyderier. Vi runder emner som geologi, Rønnernes historie og hvordan de plejes i dag. Vi møder sjældne planter og får en snak om de dyr der har hjemme på Rønnerne. 

Vi afslutter turen ved Læsø salt, hvor vi mødes med SydePoul, og får en kop kaffe/the og kage. Poul fortæller om hans rejse med saltet, hvordan det startede og hvad han tænker det får af betydning for Læsø i fremtiden.

Turen er omkring 4 km og går igennem forskelligt terræn. (ikke sandal-venligt) 

Turen afvikles alle torsdage i juli og august (undtagen i uge 32). Vi mødes kl. 14 ved saltsyderiet og går en tur på ca. 2 timer. Arrangementet slutter 16.30.

Prisen er 175,- pr person.

Turen aflyses ved mindre end 6 deltagere.

Pris / Billet
DKK: 0,00
Book
fra 29. juli

Vi ror ud fra bådpladsen ved stokken eller fra bløden hale, det kommer lidt an på vinden, information om stedet kommer dagen før på sms. 

Alle kan være med, der er introduktion til dem der ikke har roet før, og jeg kommer gerne med tips og tricks undervejs.

Turen afvikles alle mandage i juli og august og varer ca. 3 timer, så vi er hjemme igen inden spisetid. Det lyder måske som lang tid, men de flest oplever faktisk at det er ret passende. Turen er stille og rolig og alle kan følge med. 

Prisen er 395,- inkl. kajakleje og svømmevest.

Det er en forudsætning at du kan svømme 1-200 m.

Pris / Billet
DKK: 395,00
Find næste ledige
fra 2. august

Tag familien med ud og lær at ro kajak. Dette mini kursus henvender sig til familier der ønsker en oplevelse sammen. I får en grundig introduktion til at ro kajak, derefter ror vi en tur langs med stokken. Undervejs får i tips og tricks til effektiv fremadroning, og hvis i har mod på det så træner vi også redning, så i har styr på hvad i skal hvis nogen kæntrer.

Alle er velkomne uanset om du har siddet i en kajak før, kravet er blot at du kan svømme 50-100 m.

Kurset afholdes onsdage i uge 29, 30 og 31. Vi mødes ved bådpladsen ved Stokken af Fannemandsvej kl. 9.30 og ror ca. 2 timer.

Prisen er kr. 275,- for voksne.

Pris for børn (10-16 år) kr. 200,-

Pris for en familie på 4 personer - kr. 800,- (min. 1 voksen børn min. 10 år) Prisen er inkl. leje af kajak og svømmevest.

Turen aflyses ved mindre end 3 deltagere.

Pris / Billet
DKK: 275,00
Find næste ledige
fra 4. august

Oplev Læsøs berømte tangtage, med tængemanden bag de flotte tage. Henning tager jer med Alleen rundt i Gl. Østerby og fortæller om arbejdet med tangtagene og historien om ålegræsset på Læsø og i resten af verden. Der kommer helt sikkert også en røverhistorie eller to.

Vi mødes på hjørnet af Danzigmannvej og Snebjergvej ved ejendommen Knøv. Parkering langs vejen eller over for den store tangdynge inden for indhegningen. Ejendommen er lejet ud, så beundrer den gerne på afstand. 

Onsdage i juli og august kl. 19.00 turen varer ca. 2 timer og er ca. 3 km lang.

145,- prisen er inkl. kaffe og kage.

Turen aflyses ved mindre end 6 deltagere.

Pris / Billet
DKK: 145,00
Find næste ledige
fra 4. august