Ferielejlighed: Østerby Havn.

Ferielejligheder ved Læsø Golf Resort

Tæt ved golfbane, strand og Østerby Havn.

Minimum 3 nætter i højsæson priser fra 1.100,- pr. nat inkl. rengøring og forbrug. Prisen gælder for leje af feriehuse med plads op til enten 3 eller 4 personer. Ved leje af hele uger ydes 25% i rabat.

Fra og med uge 40 er prisen kr. 495,- pr. nat inkl. rengøring og forbrug. Minimum 2 nætter. 

Bo i dejlige omgivelser tæt ved stranden og Østerby Havn i en af Læsø Golf Resorts 24 ferielejligheder, 12 er indrettet med 3 sovepladser og 12 med 4 sovepladser. Lejlighederne har pæn stue og køkken i et, badeværelse med toilet & bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge, og mindre værelse med enten køjeseng eller enkeltseng 120cm. 

Ved større grupper i flere ferielejligheder, kan der arrangeres bespisning i tilknyttet Restaurant. Kontakt i god tid Læsø Golf Resort på info@laesoegolfresort.dk.

  • Wi-fi
  • Hund tilladt
Åben: 1. januar - 30. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Feriehus med 3 sovepladser beliggende ved Golfbanen indrettet med stue / fuldt udstyret køkken i et. Soveværelse med 2 enkeltsenge og et mindre værelse med enkeltseng 120 cm, alle sovepladser er forsynet med dyner og hovedpuder. Pænt badeværelse med toilet og bruser. WI-FI og TV med Chromecast. 

Feriehuset ligger tæt på badestrand og dejlig naturområde. Gåafstand til Østerby Havn. 
Lejes ud min. 2 nætter i lavsæson og min. 3 nætter i højsæson. 

Greenfee billetter til Læsø Seaside Golfbane kan tilkøbes i forbindelse med booking af ophold i feriehus ved Læsø Golf Resort til 200,- pr. stk. Linnedpakke kan ligeledes tilkøbes ved booking, eller selv medbringes. Hund må medbringes i huset mod gebyr pr. nat og tilkøbes ved booking.Pris / Rum / perioden
DKK: 1.370,00
Book overnatning
2 nætter fra 29. september
Læsø Golf Resort ApS
Nyd et 3 nætters ophold hos Læsø Golf Resort. Opholdet er for alle uanset om man spiller golf eller ej og ligger i det naturskønne område i Nordmarken tæt på Østerby Havn og ud til Læsø Seaside Golfbane. 

Med i opholdet får I lidt ekstra forkælelse med en heldags entré til Læsø Kurs velværende kurbade og slutrengøring  og forbrug er inkl. i prisen. 

Lejlighederne er pænt indrettet med stue / fuldt udstyret køkken i et. Soveværelse med 2 enkeltsenge og et mindre værelse med køjeseng, hvor underkøjen er 100 cm bred,  alle sovepladser er forsynet med dyner og hovedpuder. Pænt badeværelse med toilet og bruser. WI-FI og TV med Chromecast.

I forbindelse med booking af ophold bliver der booket heldags entré hos Læsø Kur på 2. dagen.
NB. Ønskes kur entré ændret til ankomst eller afrejse dag, skal Læsø Kur kontaktes forud på: info@saltkur.dk, husk at oplyse ordre nummer og dato.

Opholdet kan bookes alle dage frem til 30. oktober. Hund må ikke medbringes i dette ophold.

Anvist pris er for hele pakken og gældende for 2 personer.
Pakken er dækket af rejsegarantifonden.
Pris / Ophold / 2 personer
2.805,00 DKK
Find næste ledige
3 nætter fra 29. september

Feriehuset er beliggende ved Golfbanen indrettet med stue / fuldt udstyret køkken i et. Soveværelse med 2 enkeltsenge og et mindre værelse med køjeseng, hvor underkøjen er 100 cm bred,  alle sovepladser er forsynet med dyner og hovedpuder. Pænt badeværelse med toilet og bruser. WI-FI og TV med Chromecast. 

Feriehuset ligger tæt på badestrand og dejlig naturområde. Gåafstand til Østerby Havn. 
Lejes ud min. 2 nætter i lavsæson og min. 3 nætter i højsæson.

Greenfee billetter til Læsø Seaside Golfbane kan tilkøbes i forbindelse med booking af ophold i feriehus hos Læsø Golf Resort til 200,- pr. stk. Linnedpakke kan ligeledes tilkøbes ved booking, eller selv medbringes. Hund må medbringes i huset mod gebyr pr. nat og tilkøbes ved booking.

Pris / Rum / perioden
DKK: 1.370,00
Find næste ledige
2 nætter fra 30. september