Hotel: Østerby Havn.

Læsø Golf Resort ApS

Hotellejligheder ved golfbane & nær strand og havn

 

Minimum 2 nætter. Find priser fra 685 pr. nat inkl. rengøring og forbrug.
Prisen gælder for leje af hele lejligheden med plads op til 4 personer.
Ved leje af hele uger ydes
25% i rabat.

Se også vores hjemmeside www.laesoegolfresort.dk

Din pris kommer frem når du booker.

Bo i dejlige omgivelser helt ud til Læsø Seaside Golfbane i en af Læsø Golf Resorts 24 hotellejligheder. Ca. 300 m til badestrand og kun ca. 1,5 km fra Østerby Havn, hvor I bl.a. finder indkøbsmuligheder, kro, fiskehandler, frisør, pub, gode spisesteder, bryghus og m.m. 

Hotellejlighederne er etableret i dobbelthuse, 12 af lejlighederne med 3 sovepladser og 12 med 4 sovepladser. Lejlighederne er indrettet med stue og køkken i et, badeværelse med toilet & bruser, soveværelse med 2 enkeltsenge, og mindre værelse med enten køjeseng eller enkeltseng 120cm. 

Ved større grupper i flere lejligheder, kan der arrangeres bespisning i Hotellets Restaurant. Kontakt i god tid Læsø Golf Resort på info@laesoegolfresort.dk.

På Læsø Seaside Golfbane er der mulighed for golfspil i høj klasse på den veletablerede golfbane. Banen ligger i smuk natur og med flere huller helt ud til Kattegat og samtidig i et enestående skov og naturområde. Starttid skal bookes separat på Golfbox 

Lejlighederne er desuden centralt og godt placeret til en herlig ferie med lange cykelture ad smukke cykelruter rundt på Læsø, eller til skønne vandreture langs stranden enten i Nordmarken eller mod Østerby Havn, eller måske i læ langs de små veje i det store skovområde, som strækker sig fra Golfbanen og hele vejen ud til vadehavsområdet Bouet i syd og til Vesterø ca. 20 km i den modsatte ende af øen.

 

 

  • Wi-fi
  • Hund tilladt
Åben: 1. januar - 30. december
Vælg eventuelt ferieperiode og klik søg

Lejligheden er beliggende ved Golfbanen indrettet med stue / fuldt udstyret køkken i et. Soveværelse med 2 enkeltsenge og et mindre værelse med køjeseng, hvor underkøjen er 100 cm bred,  alle sovepladser er forsynet med dyner og hovedpuder. Pænt badeværelse med toilet og bruser. WI-FI og TV med Chromecast. 

Lejligheden ligger tæt på badestrand og dejlig naturområde. Gåafstand til Østerby Havn. 
Lejes ud min. 2 nætter i lavsæson og min. 3 nætter i højsæson.

Greenfee billetter til Læsø Seaside Golfbane kan tilkøbes i forbindelse med booking af ophold i hotellejlighed til 200,- pr. stk. Linnedpakke kan ligeledes tilkøbes ved booking, eller selv medbringes. Hund må medbringes i lejlighederne mod gebyr pr. nat og tilkøbes ved booking.

Pris / Rum / perioden
DKK: 1.570,00
Book overnatning
2 nætter fra 6. juni

Lejlighed med 3 sovepladser beliggende ved Golfbanen indrettet med stue / fuldt udstyret køkken i et. Soveværelse med 2 enkeltsenge og et mindre værelse med enkeltseng 120 cm, alle sovepladser er forsynet med dyner og hovedpuder. Pænt badeværelse med toilet og bruser. WI-FI og TV med Chromecast. 

Lejligheden ligger tæt på badestrand og dejlig naturområde. Gåafstand til Østerby Havn. 
Lejes ud min. 2 nætter i lavsæson og min. 3 nætter i højsæson. 

Greenfee billetter til Læsø Seaside Golfbane kan tilkøbes i forbindelse med booking af ophold i hotellejlighed til 200,- pr. stk. Linnedpakke kan ligeledes tilkøbes ved booking, eller selv medbringes. Hund må medbringes i lejlighederne mod gebyr pr. nat og tilkøbes ved booking.Pris / Rum / perioden
DKK: 1.570,00
Book overnatning
2 nætter fra 6. juni